-
عع پس چرا بره من نیومده ای بابا
-
rezabarca دانش آموزان آلاءreplied to shirinn on ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shirinn کسی نمی داند
-
حالا جزوه همایش رو خودمون پرینت بگیریم یا قراره فرستاده بشه؟
-
rezabarca دانش آموزان آلاءreplied to sheyda 96 on ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sheyda 96 بلی
-
sheyda 96 دانش آموزان آلاءreplied to rezabarca on ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
rezabarca ببخشید بره من نیومده رفتم تو سایت شما دانلود کردین؟
-
تو سایت اردو طلایی برید. بخش سفارشات .
-
rezabarca دانش آموزان آلاءreplied to sheyda 96 on ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sheyda 96 جزوش قرار داده شده
-
الا خودش قول داده بود ک همایشارو انلاین هم بشه دید ولی متاسفانه لینکش هم برام ارسال نشده رو امروز حساب باز کرده بودم ک حداقل لینکش یا جزوش برام فرستاده بشه
-
امیر1376عدالت اموزشی چیزیه که ما فقط میتونیم خوابش رو ببینیم .....کاریش هم نمیشه کرد...بازم دم الا گرم که تونست تا حدی این مشکل رو برطرف کنه
-
rezabarca دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط rezabarca انجام شده
بهاره آخرش چی شد؟؟ فیلم همایش ارسال میشه؟ یا دان باید کنیم؟
-
ghadremotlagh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اسپم چیست؟؟؟؟؟؟
هرپستی که مرتبط با موضوع تاپیک نباشه اسپم محسوب میشه !
-
rezabarca دانش آموزان آلاءreplied to ghadremotlagh on ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ghadremotlagh چاکرم
-
رضا چقدر سریع جواب دادی!!!!دمت گرم!!!'!
-
rezabarca دانش آموزان آلاءreplied to ghadremotlagh on ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ghadremotlagh همون پسته فک کنم
-
اسپم چیست؟؟؟؟؟؟
-
این تاپیک به طور موقت بسته میشه
متاسفم که مجبوریم برای اتمام بحث میان دو فرد عاقل و بالغ به بستن تاپیک متوسل بشیم -
حالا من یک توصیه جدی به آقای طلوعی عزیزم دارم/این که تو کانالتون دارید کانال هایی رو معرفی میکنید که هیچ اساسی نداره و تبلیغ الکیه/و متاسفانه این تبلیغات الکی واسه شما تو کانال های دیگه میشه/
-
Orkide yas خیرین کوچک دریا دلreplied to iman 1 on ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
پست 1254 از 6076