-
اسپم چیست؟؟؟؟؟؟
-
اسپم چیست؟؟؟؟؟؟
ghadremotlagh همون پسته فک کنم
-
رضا چقدر سریع جواب دادی!!!!دمت گرم!!!'!
-
رضا چقدر سریع جواب دادی!!!!دمت گرم!!!'!
ghadremotlagh چاکرم
-
اسپم چیست؟؟؟؟؟؟
ghadremotlagh در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اسپم چیست؟؟؟؟؟؟
هرپستی که مرتبط با موضوع تاپیک نباشه اسپم محسوب میشه !
-
امیر1376عدالت اموزشی چیزیه که ما فقط میتونیم خوابش رو ببینیم .....کاریش هم نمیشه کرد...بازم دم الا گرم که تونست تا حدی این مشکل رو برطرف کنه
-
الا خودش قول داده بود ک همایشارو انلاین هم بشه دید ولی متاسفانه لینکش هم برام ارسال نشده رو امروز حساب باز کرده بودم ک حداقل لینکش یا جزوش برام فرستاده بشه
-
الا خودش قول داده بود ک همایشارو انلاین هم بشه دید ولی متاسفانه لینکش هم برام ارسال نشده رو امروز حساب باز کرده بودم ک حداقل لینکش یا جزوش برام فرستاده بشه
-
تو سایت اردو طلایی برید. بخش سفارشات .
-
حالا جزوه همایش رو خودمون پرینت بگیریم یا قراره فرستاده بشه؟
-
عع پس چرا بره من نیومده ای بابا
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.