افسردگی
-
fatemeh ganjkhanloo در افسردگی گفته است:
amir bagheri 0 اگه یه شغلی رو واقعا دوست دارین همیشه براش انگیزه دارین فکر میکنم بهتره به یه مشاور مراجعه کنید تا بهتر راهنماییتون کنه
خیلی دوست دارم ولی انگیزه وفکرخرابم نمیزاره درس بخونم نمیدونم چیکار کنم وقتم نمونده
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir bagheri 0 من فکر میکنم فقط اونایی میتونن به ارزوشون برسن که بتونن دغدغه های فکری خودشون رو کنترل کنن همه ادما دغدغه فکری دارن ولی مدیریتش مهمه
-
maryam111 در افسردگی گفته است:
سلام...به نظرم حتما برید پیش پزشکتون و ازشون بخواید قرص ها رو کم کنن اگه امکانش هست ... اعتیاد به قرص های مسکن خیلی بده شما که تا 120 سالگی نمیتونیدقرص بخورید...حتما با پزشکتون مشورت کنید حتما
ممنون از جواب همتون ولی واقعا فک میکنم از افسردگیم باشه که خوب نشده چون اگه مثلا بارفیقام بیرون میرفتم یا همش تو اینستا ...بودم میگفتم بهونس ولی همش خوابم میاد
amir bagheri 0 در افسردگی گفته است:
maryam111 در افسردگی گفته است:
سلام...به نظرم حتما برید پیش پزشکتون و ازشون بخواید قرص ها رو کم کنن اگه امکانش هست ... اعتیاد به قرص های مسکن خیلی بده شما که تا 120 سالگی نمیتونیدقرص بخورید...حتما با پزشکتون مشورت کنید حتما
ممنون از جواب همتون ولی واقعا فک میکنم از افسردگیم باشه که خوب نشده چون اگه مثلا بارفیقام بیرون میرفتم یا همش تو اینستا ...بودم میگفتم بهونس ولی همش خوابم میاد
بازم به نظرم پزشک و روانشناس بهتر تو این قضیه کمکتون میکنن چون اونا از شرایط شما بیشتر اطلاع دارن و دارو ها هم بی تاثیر نیست
-
amir bagheri 0 در افسردگی گفته است:
خواب آلودگی از عوارض قرص ها هست سعی کنید اگه میتونید قرص نخورید
اخه قرص ها خیلی چیزهارو خوب کرده ولی هنوز مشکل خستگی مونده
این قرصا یه جا رو درست میکنن صد جای دیگه رو نابود
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوست عزیز چطوری؟؟
اول برو حتما پیش یه روانپزشک و تحت نظر دکتر دوز قرص هاتو تنظیم کن
بعدش فعالیت بدنیتو ببر بالاتر
در حد ورزش های خونگی ،روزی نیم ساعت 45 دقیقه واقعا روی سرحال بودن و تمرکز فکریت تاثیر میزاره
و هر روز قبل از خواب و صبح هایی که پامیشی خدارو به خاطر 3 تاچیز تو زندگیت شکر کن سعی کن تکراری نباشه
تاثیرشو بعد از 2 هفته به طور بارز میبینی
و در کنار اینها یه تایم مطالعاتی سبک بزار برای خودت و سعی کن روزی 15 دقیقه یا حتی 5 دقیقه بیش تر از دیروز بخونی -
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و خودبه خود مصرف قرصاتو قطع نکننننننن!!!!!
حتما زیر نظر یه روانپزشک باشه -
amir bagheri 0 الان نمیدونی با خودت چکار کردی این قرصا شاید ی سری چیزارو خوب کنن ولی اینقد بهت ضرر میرسونن ک .... فقط ی جوری از شرشون خلاص شو خودت و ب کل نابود کردی انشاالله خدا کمکت کنه
-
قرص جوشان چطور؟
-
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوست عزیز ما که نمیتونیم برات کاری بکنیم
باید بری پیش دکترت به خودش بگی که جریان اینطوریه و ببینی اون چیمیگه -
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون از همه زیر نظر روانپزشک وخود سر نمیخورم ولی اگه الان میتونید بدون دغدغه درس بخونید خدارو شکر کنین انشالله همتو ن موفق بشین واون رشته ی دلخواهتون روبرید . من که کلا از رحمت خدا ناامید شدم چون چندسال ازش خواستم وهیچ کمکی بهم نکرد
-
ممنون از همه زیر نظر روانپزشک وخود سر نمیخورم ولی اگه الان میتونید بدون دغدغه درس بخونید خدارو شکر کنین انشالله همتو ن موفق بشین واون رشته ی دلخواهتون روبرید . من که کلا از رحمت خدا ناامید شدم چون چندسال ازش خواستم وهیچ کمکی بهم نکرد
amir bagheri 0 میگن از تو حرکت از خدا برکت وقتی حرکت نمیکنی چطوری میخای خدا بهت برکت بده دوست عزیز بعضی وقتا خودت فک میکنی حرکت کردی ولی دواقع درجا زدی/ واینو بدون ناامیدی تنها چیزیه ک میتونه انسان رو نابود کنه .... درنومیدی بسی امید است پایان شبه سیه سپید است /برای رسیدن ب ی هدف خاص باید خیلی چیزارو بزاری کنار اینکه فک کنی میتونی راحت ب پرستاری برسی خیالی بیش نیست و خب ب فرض ک با این کارا رسیدی بعدش قدرش و نمیدونی و خیلی راحت از دستش میدی کلا ادما هرچیزی و ک ب سختی ب دست اوردن بیشتر قدرش و میدونن/من میگم شروع اینکه رفتی و ازن قرصا خوردی اشتباه بوده اما نباید یهویی قطع کنی چون بدون شک اثرات خیلی بدی روت میزاره برو دکتر و کم کم قرصات و کم کن و قرآن و نماز بخون تنها راه رسیدن ب آرامش قرآن و نمازن .... خودم امتحانشون کردم و الان اگ ی روز نمازم دیر شه ب هر دلیلی برنامم بهم میریزه باخدا باش پادشاهیی کن قطعا تنها کسی ک میتونه ارومت کنه خودشه شک نکن
-
@S-A-L-V-A-D-O-R در افسردگی گفته است:
amir bagheri 0 سلام عزیز. مقاومت وقتتو هدر میده و قرص تا یه جایی میتونه کمکت کنه. پیشنهادم روان درمانیه. باید از لحاظ روحی درمان بشی. ببین شهرتون همچین مراکزی داره یا نه. اگه باشه حتما مراجعه کن
تهران هستم ولی خب روانشناس باید حداقل 20 جلسه برم که پولشو ندارم وفک نمیکنم بتونه خوبم کنه
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط Ashley Flz انجام شدهamir bagheri 0
سلام دوست عزیز یسوال دارم تازگیا این شکل شدی ؟ یعنی منظو.رم اینه ک اگر بخاطر کروناست تو خونه موندن زیادیه سعی کن یه جایگزین براش پیدا کنی مثلا ما یبار مشاور مدرسمون میگفت هر وقت خسته شدید به نزدیک ترین جایی ک یه سکوت مناسب داره برید اگر توی هوای ازاد باشه ک عالی میشه سعی کنید ذهنتون رو اروم کنید میتونید حتی گریه هم کنید اشکالی نداره پسرا هم میتونن گریه کنن یا میتونید با فریاد زدن خودتون رو خالی کنید صحبت کردن با ینفر ک از هیچ چیز خبر نداره هم میتونه کمک کننده باشه نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه ولی اگر از اون دسته اید ک قبلا از صحبت با خانواده نتیجه ای نگرفتین از یه دوست صمیمی استفاده کنید یکی ک حستون رو درک کنه ادما وقتی غصه هاشون رو به دیگران میگن ارومتر میشن منم این مشکل رو دارم ولی متاسفانه تا حالا کسی رو پیدا نکردم ک باهاش یه همدردی داشته باشم ولی برای سلامتی خودمم ک شده لب به قرص و چیزایی ک برام ضرر دارن نمیزنم شما ارزشتون خیلی بیشتر از اون چیزیه ک فکر میکنید سعی نکنید ایندتون روبا از دست دادن بهترین گنجینه ی زندگیتون خراب کنید در ضمن منو ببخشید اگر زیاده گویی کردم راجع به درستون هم اگر امسال نمتونید کنکور ندین سال بعد با وقتی زندگیتون به روال عادی برگشت با قدرت شروع کنید .. -
چند روزیه ساعت مطالعه ام افت داشته ... نمیدونم چرا
-
چند روزیه ساعت مطالعه ام افت داشته ... نمیدونم چرا
reza farajzade1974 چون بچه بدی بودی
-
سلام بچه ها من دوازدهم تجربیم ویک ساله کهه قرص های افسردگی ووواسواس فکری مصرف میکنم البته خودمم یکم تبلم ولی واقعا نمیدونم این مشکل خودش چقدر تاثیر گذاره الان روزی 11 تا قرص میخورم وهمش خوابم میاد اصلا نمیتونم تلاش کنم میخوام ترک تحصیل کنم ولی ازیه طرف به پرستاری خیلی علاقه دارم ازاونطرف میخوام بمونم وبخونم ولی نمتونم چون همش خستم واصلا حال وحوصله درس ندارم بنظرتون چه غلطی بکنم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir bagheri 0 سلام چون من چنین چیزایی رو تجربه کردم اگه بیای تو شخصی میتونم بیشتر بهتون کمک کنم
-
مهشید غضنفرآبادی در افسردگی گفته است:
والا منفوریت هم چیز خوبیه ...
شده 12 ساعت البته 2 ساعت اخر واقعا بی کیفیت ...
-
amir bagheri 0 میشه چتتو باز کنی؟