-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم یه جورایی هم کم خوندم هم نخوندم
-
یه رتبه خوب میخوام یه رشته خوب که بعدا حسرت نخورم میدونم شایدبخندین بهم....ولی به خودم میبینم یه مدت نمونه میخوندم...
Royaaa08 08
ن عزیزم چرابخندم موفق باشید ایشالا ولی من نمیدونم چی بگم فردااینجاازدوستان دیگه بپرسیدتاراهنمایی تون کنن -
shirinn
منم سال دومم هست -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من شیمیم ضعیفه یکم واسه خوندنش از تدریس استادآقاجانی صفرتاصدشو ببینم یا این فیلمای دیگه رو؟
-
من شیمیم ضعیفه یکم واسه خوندنش از تدریس استادآقاجانی صفرتاصدشو ببینم یا این فیلمای دیگه رو؟
Royaaa08 08
من خودم فیلمای ایشون رودیدم واقعاعالین -
سلام من میخوام ازهمین امشب شروع کنم میدونم دیره ولی میخوام تلاشمو بکنم...بنظرتون شیمی ۲ رو از همین استادای آلا استفاده کنم میرسم؟؟؟؟متن پررنگ
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRoyaaa08 08 خب بنظرتون ازهمایشاش استفاده کنم؟یا تدریسای دیگه؟
-
همایش واسه جمع بندیه فک کنم تدریسابهترباشه
-
حالافرداازدوستان هم بپرسید اونا بیشترآشناهستن
-
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلااااااااااام دوستان آلایی
نیمچه صبحتون بخیر -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H azizi اوکی مرسی
-
Royaaa08 08 خب بنظرتون ازهمایشاش استفاده کنم؟یا تدریسای دیگه؟
Royaaa08 08 همایش رو که اگه تاحالا نخوندی فکر نکنم بدرد بخوره ولی کلاس کنکوره اقای اقاجانی خیلی خوب بود البته خیلی
زمان میبره. اگه از یه منبعه خوب خودت بخونی شاید بهتر باشه -
فااطمه
سلام ممنون نیمه صبح شمام بخیر -
فااطمه سلاام چه انرژی ای. شما الان بیدارشدی یا هنوز نخوابیدی؟
-
H azizi اوکی مرسی
Royaaa08 08
خواهش -
Royaaa08 08 همایش رو که اگه تاحالا نخوندی فکر نکنم بدرد بخوره ولی کلاس کنکوره اقای اقاجانی خیلی خوب بود البته خیلی
زمان میبره. اگه از یه منبعه خوب خودت بخونی شاید بهتر باشهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshirinn در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
زمان میبره. اگه از یه منبعه خوب خودت بخونی شاید بهتر باشهخب سالش عوض شده فرق نمیکنه؟من فیلمای ۹۴_۹۵ روببینم خوبه؟؟؟
-
shirinn در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
زمان میبره. اگه از یه منبعه خوب خودت بخونی شاید بهتر باشهخب سالش عوض شده فرق نمیکنه؟من فیلمای ۹۴_۹۵ روببینم خوبه؟؟؟
Royaaa08 08 نه فرقی نداره محتوا که عوض نشده. ولی فیلمای کلاس هرکدوم حدوده یه ساعته ها!! اگه میرسی ببین خیلیم خوبه
-
Royaaa08 08 نه فرقی نداره محتوا که عوض نشده. ولی فیلمای کلاس هرکدوم حدوده یه ساعته ها!! اگه میرسی ببین خیلیم خوبه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshirinn نمیدونم برسم یانه....چیکارکنم بنظرتون؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shirinn در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه سلاام چه انرژی ای. شما الان بیدارشدی یا هنوز نخوابیدی؟
سلام شیرین جان
تازه بیدارشدم -
shirinn نمیدونم برسم یانه....چیکارکنم بنظرتون؟؟؟
نوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRoyaaa08 08 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
رویا عزیزم مشکلت رو شیمیه؟؟ -
Royaaa08 08 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
رویا عزیزم مشکلت رو شیمیه؟؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه اره اجی