-
@mahta-kamali
نجه دایرکت ایشلمییر -
Morteza Khodaieنوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط Morteza Khodaie انجام شده
مغزم پوکید امان از دست کنکور لعنتی
-
mehdioswreplied to Morteza Khodaie on ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Morteza Khodaie خوش بحالت ک تنها فکر و دغدغت کنکوره
هوففف کاشکی فقط مشکلم کنکور بود -
Morteza Khodaiereplied to mehdiosw on ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mehdiosw در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Morteza Khodaie خوش بحالت ک تنها فکر و دغدغت کنکوره
هوففف کاشکی فقط مشکلم کنکور بودمشکل که برا همه هست ولی خب خسته شدم دیگه از دست این کنکور و فلان و..
-
paniz hsni در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mahta-kamali
نجه دایرکت ایشلمییربه زبان شیرین فارسی لطفا
-
dlrm
وختی دایرکتو چک میکنم اینو مینویسعhttps://uupload.ir/files/b85q_4c37251a-b7c2-43bc-9283-c47f22f2c5dd.png
-
mehdioswreplied to Morteza Khodaie on ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Morteza Khodaie از کلاس نهم ی بیماری فکری گرفتم که بخصوص موقع درس خوندن میاد سراغم باعث شده نتونم اصلا درس بخونم
چن بار دکتر هم رفتم هیچ اثری نداشت -
Morteza Khodaiereplied to mehdiosw on ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mehdiosw در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Morteza Khodaie از کلاس نهم ی بیماری فکری گرفتم که بخصوص موقع درس خوندن میاد سراغم باعث شده نتونم اصلا درس بخونم
چن بار دکتر هم رفتم هیچ اثری نداشتانشالله ک هر چ زود تر خوب شین درک میکنم سخته
-
mehdioswreplied to Morteza Khodaie on ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Morteza Khodaie برام دعا کنید
-
Morteza Khodaiereplied to mehdiosw on ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلااام
-
Morteza Khodaiereplied to Zahra tg on ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@mahta-kamali
بیا کارت دالم -
@mahta-kamali
بیا کارت دالمخداییش من الان کجا بیام؟
نه شما بگین من کجا بیام؟؟ -
@mahta-kamali
خانم کمالی منظورم تلگرامم هس ن دایرکت /دایرکت کلن کار نمیکنع بهتون اسکرین ک دادم -
@mahta-kamali
خانم کمالی منظورم تلگرامم هس ن دایرکت /دایرکت کلن کار نمیکنع بهتون اسکرین ک دادمشرمنده
-
@mahta-kamali
نینک صلح طلب قیز
بماند -
mahta naji تجربی دوازدهمreplied to paniz hsni on ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط mahta naji انجام شده
@mahta-kamali
نینک صلح طلب قیز
بماندنه بفرمایین
اگه حرفی دارین یا سوالی دارین بفرمایین بپرسین تا جایی که بتونم کمکتون میکنم
اگه منم نتونستم کمکتون کنم بچه ها رو منشن میکنم! -
یسریا با این ظرفیتشون برن دانشگا چیکار میکنن واقن
-
melikaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یسریا با این ظرفیتشون برن دانشگا چیکار میکنن واقن
آبجی منظورت از یه سریا منم؟؟
508899/846714