جذاب😍مزخرف😕
-
من فک میکنم کلا فاطمه ها به طور شگفت انگیزی معجزه ان😐خواهرم اسمش فاطمه اس هر وقت یه سوال دارم تو درسا اسمشو بلند صدا میزنم که بیاد تا بیاد سواله حلش میکنم😐در حالی که تا قبل از اون نمیتونستم...این واقعبه ها تو ۹۰ درصد مواقع سوالا حل میشن...
@ermia-mirzakhani
خواهر منم خیلی دوسم داره ولی خب مثلا ب رو خودش نمیاره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اویک فاطمه است اما بی عقل:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@ermia-mirzakhani در جذاب😍مزخرف😕 گفته است:
من فک میکنم کلا فاطمه ها به طور شگفت انگیزی معجزه ان😐خواهرم اسمش فاطمه اس هر وقت یه سوال دارم تو درسا اسمشو بلند صدا میزنم که بیاد تا بیاد سواله حلش میکنم😐در حالی که تا قبل از اون نمیتونستم...این واقعبه ها تو ۹۰ درصد مواقع سوالا حل میشن...
من همون خواهره ام🙋♀️😁😅🤣
همین حکم رو تو خونه دارمFa D 😂😂😂
-
جاداره بت ی چیزی بگم ولی جلو بچه ها زشته :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
مهشید غضنفرآبادی بنظرم میگفتی خیلی بهتر بود 😅
همه چیز داره مثل فیلم از جلو چشام رد میشه😂😂😐😐Yazdan 1 فعلا تو همین حالت باش:face_with_tears_of_joy:
-
@ermia-mirzakhani در جذاب😍مزخرف😕 گفته است:
من همون خواهره ام🙋♀️😁😅🤣
همین حکم رو تو خونه دارم -
@ermia-mirzakhani
اون فکر کنم بخاطر ترسه😂😐Fateme Sh 0 نه بابا مهربونه اصلا ترسی ندارم ازش تازه اون از من میترسه😂😂😂
-
بچه ها مزخرف ترین و جذاب ترین چیز ها تو دنیا از نظرتون چیه؟
بگین یه کم بخندیم با هم( نه به هم )🙂Fateme Sh 0 الان ی نفر میاد میگ اسپم ندین من میدونم :/
-
Fateme Sh 0 الان ی نفر میاد میگ اسپم ندین من میدونم :/
مهشید غضنفرآبادی در جذاب😍مزخرف😕 گفته است:
تا نیومده اسپم بدین😁😆
-
@ermia-mirzakhani
خواهر منم خیلی دوسم داره ولی خب مثلا ب رو خودش نمیاره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اویک فاطمه است اما بی عقل:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:مهشید غضنفرآبادی 😐😐😐😂
-
Yazdan 1 فعلا تو همین حالت باش:face_with_tears_of_joy:
-
Fateme Sh 0 نه بابا مهربونه اصلا ترسی ندارم ازش تازه اون از من میترسه😂😂😂
@ermia-mirzakhani 😂😂😂
-
مهشید غضنفرآبادی
مناسفانه نمیدونم اسپم چیه 😐🙄 -
مهشید غضنفرآبادی باشه دیگه هاهاه.هه 😒😐
Yazdan 1 نگا بچه جاهای خطرناک نرو لولو میخورتت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: (هیچ ربطیم ب ربط نداشت شاد باشین)
-
نصف جمعیت مردا رو ممد ها تشکیل میدن:|:face_with_tears_of_joy:
-
chichak am در جذاب😍مزخرف😕 گفته است:
اینا هم میتونن یه ارتش بشن🤔😐🤣
-
chichak am من ۳ تا داداش دارم دوتاش محمد تو اسمشونه😐