-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Ali HP در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوست دارم نصبش کنم :|
نکن داداش سختههه...مختو ..... میکنه بزا بعد درست
آره حیف شد نزدیک امتحانات نهایی هم هست :|
میگن درایور و ایناش سخته شاید نباشه :|اوووف خیلی رو مخه...من عاشق ضد فیشینگ بودنشم خصوصی یه طرفه
-
sodeys ghorbani سلام همه ب شما
-
mohammadhassanreplied to sodeys ghorbani on ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Zohre-Nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بشین درستو بخون دوستم نداشته باش
-
سلام به همه
-
آره حیف شد نزدیک امتحانات نهایی هم هست :|
میگن درایور و ایناش سخته شاید نباشه :| -
بشین درستو بخون دوستم نداشته باش
-
-
خیلی کوته فکر شدن..خیلی..کلا تو جامعمون اینجوری جا افتاده ..فامیلامونو خانوادمونم مستثنی ننیستن
اره من دارم از خانوادم تقریبا میگم مخصوصا پسر عموام اوه اوه حالا غیبت میشه تعریف نکنم بهتره
-
-
خیلی کوته فکر شدن..خیلی..کلا تو جامعمون اینجوری جا افتاده ..فامیلامونو خانوادمونم مستثنی ننیستن
-
Ali HP چیکار کنن خو جو محیطه یهو مد شد مث همون گیتاره ک چند سال پیش مد بود تو خیابون میرفتی میدیدی هرکی یه کیف گیتار رو دوششه یا ساعت ک الان مد شده
واقعیته خب
-
Ali HP چیکار کنن خو جو محیطه یهو مد شد مث همون گیتاره ک چند سال پیش مد بود تو خیابون میرفتی میدیدی هرکی یه کیف گیتار رو دوششه یا ساعت ک الان مد شده
-
Ali HP اچ تی سی داشتم اتفاقاانگلیسی بود هرکاریش کردم فارسی نشد ک نشد همونجا بود ک زبان عربیم خوب شد
ال جی نداشتم ولی داداشم داره صفحش باحاله دوتا ضربه میزنی روشن میشه بعد رمزاشم خ خاصن حالا اپلا با اثر انگشت باز میشن انقد ک من ذوق کردم برا این دو ضربه برا اون ذوق نکردمکلا از اپل خوشم نمیاد ..هیچ گوشی نیاز ب منوی پیچیده و غیر قابل انعطافی احتیاج نداره....رو یکیش 8 گیگ رم گذاشتن .با فضای 256 گیگ حافظه..خب شاید اونو من بتونم پرش کنم و از سخت افزار و کارای بهترینش استفاده کنم ولی نه هرکسی...الان هرکی با اولین حقوقش یکی برمیداره..ملت دنبال کلاسو مدن ب جای اینکه بتونن حداقل آی پی وای فای خودشونو از گوشیشون بخونن تو اپل
-
Ali HP میگفت ک تا الان همه بهتون دروغ گفتن زمین گرده با یه دستگاهایی اثبات کردن زمین تخته یه حبابم روشه ماه و خورشیدم رو اون حبابنانگار تو دوران جاهلیتن هنوز
با چارتا ادم درستو حسابی بحث کن ب چالش بکشن ذهنو علمتو اینا دیگ کین
چی بگم ب خدا منم فک میکردم اینا ادمندیگه خ بی خرد بودن
-
Ali HP اچ تی سی داشتم اتفاقاانگلیسی بود هرکاریش کردم فارسی نشد ک نشد همونجا بود ک زبان عربیم خوب شد
ال جی نداشتم ولی داداشم داره صفحش باحاله دوتا ضربه میزنی روشن میشه بعد رمزاشم خ خاصن حالا اپلا با اثر انگشت باز میشن انقد ک من ذوق کردم برا این دو ضربه برا اون ذوق نکردم -
Ali HP میگفت ک تا الان همه بهتون دروغ گفتن زمین گرده با یه دستگاهایی اثبات کردن زمین تخته یه حبابم روشه ماه و خورشیدم رو اون حبابنانگار تو دوران جاهلیتن هنوز
با چارتا ادم درستو حسابی بحث کن ب چالش بکشن ذهنو علمتو اینا دیگ کین
پست 30370 از 107093