-
@دکتر-محبوبه چرا ؟ بنظرمن بجای اینک وقت بذارید برای نهایی پیش دانشگاهی برای کنکور و جمع بندی وقت بذارید . تاثیری نداره پیش دانشگاهی نمرش در حد قبولی بنویسید اگر اماده اماده هستید عالی خوندید ک امتحانو سریع مینویسید بلندمیشید اگر نه در حد قبولی . وقتتونو نذارید برای نهایی
-
Lila Bib بله منم همینو گفتم
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا نگران نباش اگه استرس کنی هیچی نمیشی
-
@دکتر-محبوبه استرس بدترین چیزه . توکلتون ب خدا باشه
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من خودم نهایی دادم وبهترین شخص دبیرستان بودم مدیرمون بداخلاق ترین بود ولی همیشه با من محترمانه برخورد می کرد
-
من خودم نهایی دادم وبهترین شخص دبیرستان بودم مدیرمون بداخلاق ترین بود ولی همیشه با من محترمانه برخورد می کرد
-
@دکتر-محبوبه خواهش میکنم چون واقعن استرس رو من برای نهایی سوم تجربه کردم برای اولین بار و هرچی خونده باشید مغز کارایی لازمو نداره اون موقع بهترین چیز توکلتون ب خدا باشه و با ارامش درساتونو بخونید نگران چیزیم نباشید
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-محبوبه خواهش
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر درسی که نهاییشو داری اول یه بار بخون درس به درس وبعد برو سر نمونه سوال نهایی وبعد سر تست سراسری
-
هر درسی که نهاییشو داری اول یه بار بخون درس به درس وبعد برو سر نمونه سوال نهایی وبعد سر تست سراسری
-
Lila Bib
مشکل اصلی من اینجاست که من خیلی استرسی ام ولی الان 2روزه امتحانای غیرنهایی ام تموم شده حوصله ندارم درس بخونم کلافه شدم دیگهنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه حوصله نداری بخونی خوب دست به کتاب نزن واصلا توی اتاقت نخواب