-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-محبوبه هر چی...پیش اسون تره نمره گرفتن...خودتو عذاب نده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
iman 1 داداش راهنمایی کردنتو عشقه
-
@دکتر-محبوبه چرا ؟ بنظرمن بجای اینک وقت بذارید برای نهایی پیش دانشگاهی برای کنکور و جمع بندی وقت بذارید . تاثیری نداره پیش دانشگاهی نمرش در حد قبولی بنویسید اگر اماده اماده هستید عالی خوندید ک امتحانو سریع مینویسید بلندمیشید اگر نه در حد قبولی . وقتتونو نذارید برای نهایی
-
intllignt لطف داری
-
@دکتر-محبوبه چرا ؟ بنظرمن بجای اینک وقت بذارید برای نهایی پیش دانشگاهی برای کنکور و جمع بندی وقت بذارید . تاثیری نداره پیش دانشگاهی نمرش در حد قبولی بنویسید اگر اماده اماده هستید عالی خوندید ک امتحانو سریع مینویسید بلندمیشید اگر نه در حد قبولی . وقتتونو نذارید برای نهایی
-
-
Lila Bib بله منم همینو گفتم
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا نگران نباش اگه استرس کنی هیچی نمیشی
-
@دکتر-محبوبه استرس بدترین چیزه . توکلتون ب خدا باشه
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من خودم نهایی دادم وبهترین شخص دبیرستان بودم مدیرمون بداخلاق ترین بود ولی همیشه با من محترمانه برخورد می کرد
-
من خودم نهایی دادم وبهترین شخص دبیرستان بودم مدیرمون بداخلاق ترین بود ولی همیشه با من محترمانه برخورد می کرد