-
Fateme Sh 0 آغاااااا چرا آدمو اغفال میکنین اخه؟!
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fateme Sh 0 آغاااااا چرا آدمو اغفال میکنین اخه؟!
-
سلام همگی انشالله حال همتون خوب باشه
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar علیک همگی به شما ممنون همچنین
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
بچه ها یه نمونه سوال فیزیک هست شتابو خاسته ولی داده هاش طوریه که یه تندی رو میتونی بدست بیاری چیکارش کنم)
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@behnaz-hajizadeh زاستی علیک سلام ممنون تو خوبی،
-
@behnaz-hajizadeh زاستی علیک سلام ممنون تو خوبی،
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme Sh 0 زاستی نه راستی
مرسی خوبم.چه خبرا -
ی آهنگ دانلود کردم فکر کنم سال دو یا چهارم گوش میکردم:)
@maryam-_-sh
سلام نه پیامتو ندیدم
مهم نیست -
Fateme Sh 0 زاستی نه راستی
مرسی خوبم.چه خبرانوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh ناخونام خیلی بلند شده دستم اشتباه میگیره
-
بچه ها یه نمونه سوال فیزیک هست شتابو خاسته ولی داده هاش طوریه که یه تندی رو میتونی بدست بیاری چیکارش کنم)
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی من نخوندم اونجارو ولی بازم سوالتو بذار یه نگاهی بندازیم بهش
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
-
@behnaz-hajizadeh ناخونام خیلی بلند شده دستم اشتباه میگیره
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme Sh 0 هیییییی مدرسه کجایی که ناخونا هم بلند شده
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خوبین؟؟ -
Fateme Sh 0 هیییییی مدرسه کجایی که ناخونا هم بلند شده
@behnaz-hajizadeh مگه تعطیل نی
-
Zahra tg سلام مرسی
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
-
Zahra tg خوبی تو؟
-
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@behnaz-hajizadeh مرسی خوبم
-
@behnaz-hajizadeh مگه تعطیل نی
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی تعطیله که میگم دیگه...اگه تعطیل نبود که وضع ناخونامون این نبود
-
Zahra tg خوبی تو؟
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی مرسی خوبم