-
Nazila Aali
من هوا تاریک میشه حالم بد میشه
باید با یکی صحبت کنم درد و دل کنم آروم بشمAmir 6 دقیقا
-
Amir 6 دست رئیس جمهور کلید
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mahla bpz
به نظر شما راه حل این موضوع چیه؟دست کیست؟؟؟شماها یازدهمید ایقد میترسید من دوازدهمم هیچیم بلد نیستم به جزفیزیک هنوز امیدم از شما بیشتره بابا تابستونو بشینید با فیلمای الا بخونید نگران هیچی نباشید
-
Amir 6 دست رئیس جمهور کلید
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazila Aali
نه فکر نکنم
باید به مدیرمون بگیم به دبیرها بگن
یه هفته درمیان درس بدن ما بیشتر وقت داشته باشیم -
mahla bpz
به نظر شما راه حل این موضوع چیه؟دست کیست؟؟؟شماها یازدهمید ایقد میترسید من دوازدهمم هیچیم بلد نیستم به جزفیزیک هنوز امیدم از شما بیشتره بابا تابستونو بشینید با فیلمای الا بخونید نگران هیچی نباشید
فاطمه نیازی دقیقا مرسی از امید دادنت
-
mahla bpz
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه نیازی
آخه مشکل اینه تابستون اینقدر کار پیش میاد که نمیشه خوند -
Nazila Aali
نه فکر نکنم
یه هفته درمیان درس بدن ما بیشتر وقت داشته باشیمAmir 6
نه اینکه ما اون هفته خالی رو بادرس پر میکنیم
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 من میگم خو ما الان که تحت هیچ شرایطی وقت نمیکنیم بریم سمت دروس دهم خب لااقل اون مباحث یازدهم رو خوب بخونیم میدونم ی سریاش دهم پیش نیازشه ولی خو مام که دیگه صفر صفر نیستیم دهمو ...این یازدهمو تا هر جا تونستیم بریم جلو که از اون ور تابستون برا دهم وقت بزاریم اکثر بچه ها دهمشون از دست میره چون خیلی بلد نیستن کنموری بخونن و دستشون نمیاد
-
Nazila Aali
نه فکر نکنم
یه هفته درمیان درس بدن ما بیشتر وقت داشته باشیم -
Amir 6
نه اینکه ما اون هفته خالی رو بادرس پر میکنیم
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazila Aali
میخونیم انشاالله -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تابستون روزی 7ساعت مفید میخوندم
درسای پایه تقریبا برام جمع شد و اون جاهایی که مشکل داشتمو با فیلمای الا هم حل نشدو الان دارم کلاس میرم شما ها که یازدهمید الان خیلیی به خودتون فشار نیارید از تابستون استراتو بزنید -
Amir 6 من میگم خو ما الان که تحت هیچ شرایطی وقت نمیکنیم بریم سمت دروس دهم خب لااقل اون مباحث یازدهم رو خوب بخونیم میدونم ی سریاش دهم پیش نیازشه ولی خو مام که دیگه صفر صفر نیستیم دهمو ...این یازدهمو تا هر جا تونستیم بریم جلو که از اون ور تابستون برا دهم وقت بزاریم اکثر بچه ها دهمشون از دست میره چون خیلی بلد نیستن کنموری بخونن و دستشون نمیاد
-
mahla bpz
آره بهترین راه همینه
بهتره حداقل یازدهم رو خوب بخونیم بعد برا خوندن دروس دهم وقت هستنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mahla bpz
آره بهترین راه همینه
بهتره حداقل یازدهم رو خوب بخونیم بعد برا خوندن دروس دهم وقت هستچاره دیگه ای نداریم
-
mahla bpz
آره بهترین راه همینه
بهتره حداقل یازدهم رو خوب بخونیم بعد برا خوندن دروس دهم وقت هستچاره دیگه ای نداریم
-
Nazila Aali
میخونیم انشااللهAmir 6 ان شالله