قرار صبحگاهی:)
-
chichak am
سلاام صبت بخیر دختر گلم
هر جور مایلی🥺ولی بهتره اگه یه کنکوری وابسطه گیشو با گوشی کم کنههه🥺🥺
امیدوارم هر چه زود تر به این نتیجه برسی
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
chichak am
سلاام صبت بخیر دختر گلم
چشم ایشاالله که درست میشم
-
chichak am
سلاام صبت بخیر دختر گلم
چشم ایشاالله که درست میشم
chichak am انشاالله
خدا پشت و پناهت...بازم شدم همو مادره وپکه بچه اشو میفرسته سربازی
خدایا میسپرمش دست خودت
-
chichak am انشاالله
خدایا میسپرمش دست خودت
chichak am انشاالله
خدایا میسپرمش دست خودت
-
آقا سلام!
فقط من انقد دیر بیدار می شم؟!:(
امروز ساعت 7:40 بیدار شدم.
فعلا با اجازه -
آقا سلام!
فقط من انقد دیر بیدار می شم؟!:(
امروز ساعت 7:40 بیدار شدم.
فعلا با اجازه -
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءchichak am سلام بیداری 7:20
ولی نت نداشتم مجبور شدم الان بگم -
@ermia-mirzakhani من امروز شیشو نیم بیدار شدم
-
دخترم کجا رفتی؟
چرا امروز گزارش ندادی؟ chichak am
-
Hhh Hh سلام
️برادر یا خواهر گرامی...ببخشید شاید اسمش فضولی باشه ولی میخواستم بدونم که شما شبا دیر میخوابید که یکم دیر بیدار میشید یا کنکوری نیستید که استرس کنکور داشته باشید؟
️البته اگه مایلید جواب بدید صرفا جهت کنجکاوی بود
@ermia-mirzakhani
سلام
متاسفانه من شبا دیر میخوابم(حدود ساعت3) و صبح ها چون از ساعت 5-6 خانواده بیدار میشن و اطرافم پر صدا میشه،چراغ رو روشن و خاموش میکنن و... که مجبورم بیدار بشم و بخوابم تا بالاخره ساعت 10 بیدار میشم
ولی میخوام سعی کنم ک شب رو زود بخوابم تا صبح داستان نداشته باشیم -
@ermia-mirzakhani
سلام
متاسفانه من شبا دیر میخوابم(حدود ساعت3) و صبح ها چون از ساعت 5-6 خانواده بیدار میشن و اطرافم پر صدا میشه،چراغ رو روشن و خاموش میکنن و... که مجبورم بیدار بشم و بخوابم تا بالاخره ساعت 10 بیدار میشم
ولی میخوام سعی کنم ک شب رو زود بخوابم تا صبح داستان نداشته باشیمHhh Hh خوب کاری میکنی
-
@ermia-mirzakhani
سلام
ولی میخوام سعی کنم ک شب رو زود بخوابم تا صبح داستان نداشته باشیم -
سلام
خوبین؟؟ ؟
عاقا من ۶:۱۵ بیدارشدماا ولی از صب تااااا حالاااا خابم نپریده
حالا با این معضل چه کنم من؟؟ ؟🥱🥱 -
سلام
خوبین؟؟ ؟
عاقا من ۶:۱۵ بیدارشدماا ولی از صب تااااا حالاااا خابم نپریده
حالا با این معضل چه کنم من؟؟ ؟🥱🥱این پست پاک شده!