قرار صبحگاهی:)
-
Pouya Heidari اخراج شدهreplied to Mobina Mobina 0 on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mobina Mobina 0 در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@ermia-mirzakhani دادا عزت زیاد 🥺
من اف شم به نفعمه
چه خفن
-
Mobina Mobina 0replied to Pouya Heidari on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط Mobina Mobina 0 انجام شده
Pouya Heidari اوووووه ببخشید
من از حضورتون مرخص میشم تا گزندی بهم نرسه
بای بای🥺
پ.ن:خیلی دیگه لوس شد -
Mobina Mobina 0 واییییعنی اینجا اینقدر خطرناکه که کسی داخلش امنیت جانی ندارهپس منم برم(وِی نمیداند اگر برود اینجا در امنیت کامل به سر میبرد)
-
Mobina Mobina 0replied to Potato on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط Mobina Mobina 0 انجام شده
@ermia-mirzakhani تو اگه ما رو نکُشی
با اون چاقو ها یه بلا ملایی سر خودت در میاری -
Mobina Mobina 0 نه نترساینقدر داخلش مهارت دارم که به خودم آسیب نزنمدر ضمن وایسا ببینم مگه تو نرفتی؟
-
@ermia-mirzakhani چرا بابا منکه رفتم
کیبوردم هوشمنده من نیستم جام جواب ملتو میده -
@ermia-mirzakhani
-
Mobina Mobina 0 تبارک الله احسن الخالقینبه حق چیزای ندیده و نشنیده....کیبورد هوشمند دیگه چه صیغه ایهمنم که بچه ۵ ساله ام
-
Mobina Mobina 0replied to Potato on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط Mobina Mobina 0 انجام شدهاین پست پاک شده!
-
chichak am سلام
خواب 12:30 بیداری 7:18 -
سلام...
صبحتون بخیر..
خاب 12
بیداری 4 -
سلام ،صبح همگی بخیر
یازده خابیدم
سه بیدار شدم
روز خوش... -
سلام خیلی عالیه تایپک
ساعت 10 خواب
ساعت 5 بیدار -
ساعت ۱۲ خواب ۶ بیداری
-
سلام
صبح همگی پر از شادی️
ساعت ۱۲خواب
بیداری ساعت۶
روز خوش -
@sadaf-a سهلاام️واییی عالیییی...احسنتخیلی خوبه همینطوری پیش برو...انشاالله موفق باشیسحرخیزمون برگشت🥺خوش آمدی
-
Mobina Mobina 0 سلااااماحسنت به شیری که تو را خوردخیلی خیلی عالیموفق باشی انشااللهلقب @Sadaf-A سحرخیزه تورو چی بذاریم؟
-
Nazila Aali سلام️خیلی خوبه
-
نازنین جمالی سلامم صبحت بخیرخیلی خیلی خوبپیشرفت چشمگیری داشتی..البته دیروز که نگفتی ولی فک کنم پیشرفت داشتی️
615/3065