-
دوستان مثل اینکه استیکر ها کار نمیکنه برا من، واسه شما هم اینطوریه؟
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohammadhassanسلام
استیکرها کارمی کنه
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آلاء ویروسی شده فکرکنم
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
Lila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@mohammadhassanسلام
استیکرها کارمی کنه
سلام، منو استیکر ها برای من کار نمیکنه !
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@mohammadhassanسلام
استیکرها کارمی کنه
سلام، منو استیکر ها برای من کار نمیکنه !
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan آیا آرشیو براتون باز میشه
-
-
mohammadhassan آیا آرشیو براتون باز میشه
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan قسمتی که می تونید برید پروفایل یا جعبه ابزار یا قسمتی که بروید آگاه سازی رو نگاه کنید
-
mohammadhassan قسمتی که می تونید برید پروفایل یا جعبه ابزار یا قسمتی که بروید آگاه سازی رو نگاه کنید
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من با کامپیوتر میام، مشکلی نداره برای من.
-
من با کامپیوتر میام، مشکلی نداره برای من.
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan پس اگه استیکرها باز نمیشه دلیلش می تونه کمبود سیگنال وایفا یا مودمتون باشه
-
mohammadhassan پس اگه استیکرها باز نمیشه دلیلش می تونه کمبود سیگنال وایفا یا مودمتون باشه
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan پس اگه استیکرها باز نمیشه دلیلش می تونه کمبود سیگنال وایفا یا مودمتون باشه
الان استیکر ها باز شد
من با کابل LAN وصل هستم -
-
الان استیکر ها باز شد
من با کابل LAN وصل هستمنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan گاهی اوقات دیر باز میشه
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan قسمت سرور اطلاعات یا قسمتی که کد نویسی شده ممکنه هک شده باشه یا یه مشکلی توی سایت باشه
-
mohammadhassan قسمت سرور اطلاعات یا قسمتی که کد نویسی شده ممکنه هک شده باشه یا یه مشکلی توی سایت باشه
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من تسلیم :hand:
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده