-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Lila Bib ایشون وقتی باهاش صحبت کردم گفت رمز موفقیت فقط توی تلاشه وساعت مطالعه زیاد وباکیفیته وبااعتدال درحد۱۲ساعت ونرفتن توی فضای مجازیه
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Lila Bib ایشون وقتی باهاش صحبت کردم گفت رمز موفقیت فقط توی تلاشه وساعت مطالعه زیاد وباکیفیته وبااعتدال درحد۱۲ساعت ونرفتن توی فضای مجازیه
برای فرد فارغ التحصیل 12 ساعت دیگه :|
سال چهارم که نمیتونه تو روز های عادی 12 ساعت بخونه :| -
Lila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
برای فرد فارغ التحصیل 12 ساعت دیگه :|
سال چهارم که نمیتونه تو روز های عادی 12 ساعت بخونه :|نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan میتونه توی تعطیلات بخونه ووقت مدرسه ۷ت۸ساعت
-
mohammadhassan میتونه توی تعطیلات بخونه ووقت مدرسه ۷ت۸ساعت
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan میتونه توی تعطیلات بخونه ووقت مدرسه ۷ت۸ساعت
بله این شد
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
به نظر من اگه کمیت مهم باشه کیفیت صد برابر مهمه!
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبتون شاد ان شاءالله در پناه خدا ، خدانگهدار
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Lila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
شبتون شاد ان شاءالله در پناه خدا ، خدانگهدار
شب شما هم بخیر :hand:
-
سلام دوستان این انجمن چرااینجوری شده اومدم بیرون حالانمیشه دوباره بیام داخل حسابموتاییدنمیکنه
-
قبلااینجوری میشدازروشهای جایگزین استفاده میکردم حالااونام نیس حالام تتونستم بیاازطریق ادرسیه که آلاواسم ایمیل کرده
-
این پست پاک شده!
-
نمیتونم آگاه سازی هاموبازکنم فقط میتونم بیام اینجا.لطفا جواب بدید
-
سلام دوستان این انجمن چرااینجوری شده اومدم بیرون حالانمیشه دوباره بیام داخل حسابموتاییدنمیکنه
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شدهH azizi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام...چطور?! من چک کردم مشکلی نداره
شما الان پست گذاشتی پس قطعا وارد شدی!در مورد آگاه سازی ها ;اگه با گوشی میاین , قسمت تنظیمات مرورگر نمای رایانه رو انتخاب کنید, اینطوری میتونین آگاه سازی هارو بخونید البته این وضعیت موقتیه به زودی مشکل نسخه گوشی برطرف میشه
-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
صبح همتون ان شاءالله خوش و خندان -
H azizi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام...چطور?! من چک کردم مشکلی نداره
شما الان پست گذاشتی پس قطعا وارد شدی!در مورد آگاه سازی ها ;اگه با گوشی میاین , قسمت تنظیمات مرورگر نمای رایانه رو انتخاب کنید, اینطوری میتونین آگاه سازی هارو بخونید البته این وضعیت موقتیه به زودی مشکل نسخه گوشی برطرف میشه
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
H azizi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
شما الان پست گذاشتی پس قطعا وارد شدی!
-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان صبحتون بخیر :hand: