-
mahla bpz آقا نگوووووووووووووو
درود بر شرف فیزیکنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani اییی اوووووق
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii خیلی برام جالبه ک حتی بابام هم با شیمی لجه.....
داشتم از شیمی مینالیدم که بهم گفت:برو ی فکری ب حال خودت بردار...من هم خودم ب زور نمره قبولی توی شیمی گرفتم:| اسم شیمی رو دیگه جلوی من نیار...
ودر این لحظه ی باشکوه زینبی با دلی اندوهگین ب اینجا می آید تا دل خود را خالی کند.........:(از فیزیک که بهتره
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz
فیزیک زندگیه.......... -
sandiiii واااااااااااااااااااااااااای چ جالب
منم اگه تاحالا تحمل دارم میکنم و کتاب شیمی را به سوی سطل زباله پرتاب نمیکنم فقط ب خاطر معلممون هست......ازبس ک خوبه
ولی میدونی خیلیییییییییییییییییییییییییی سخته......مگه خداست ک اگه ی قدم بری سمتش صد قدم برات بیاد!!!
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
منم اگه تاحالا تحمل دارم میکنم و کتاب شیمی را به سوی سطل زباله پرتاب نمیکنم فقط ب خاطر معلممون هست......ازبس ک خوبه
ولی میدونی خیلیییییییییییییییییییییییییی سخته......مگه خداست ک اگه ی قدم بری سمتش صد قدم برات بیاد!!!
نمیدونم رشتت چیه
ولی خب شیمی تو کنکور خیلی تاثیر داره
امسال ک دیگ ترکوند:/
هردرسی که ازش بدت بیاد تا بهش علاقمند نشی نمیتونی توش موفق بشی
به این فک کن که چندسال دیگ بعد کنکورت باید یه کتابای تخصصی و با حجم بیشتر بخونی که کتابای دبیرستان در برابرشون هیچی نیستن
پس واقن ارزش داره بخاطر همین کتابا به هدفت نرسی؟!:)- نه خدا نیست ولی بچهی خوبیه
- نه خدا نیست ولی بچهی خوبیه
-
mahla bpz
فیزیک زندگیه..........نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا فلاح نژاد آره واقعن فیزیک خیلییییییییییییی بهتر از شیمی هس
-
sandiiii ناراحت شدی؟؟
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii ناراحت شدی؟؟
ن بابا من ک ناراحت نمیشم
فک کردم تو ناراحت شدی:) -
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم چرا همهی درسا رو دوس دارم جز عربی
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نمیدونم رشتت چیه
ولی خب شیمی تو کنکور خیلی تاثیر داره
امسال ک دیگ ترکوند:/
هردرسی که ازش بدت بیاد تا بهش علاقمند نشی نمیتونی توش موفق بشی
به این فک کن که چندسال دیگ بعد کنکورت باید یه کتابای تخصصی و با حجم بیشتر بخونی که کتابای دبیرستان در برابرشون هیچی نیستن
پس واقن ارزش داره بخاطر همین کتابا به هدفت نرسی؟!:)- نه خدا نیست ولی بچهی خوبیه
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii خب من رشتم ریاضیه و میدونم هم ک شیمی چقدر مهمه....
باشد ک رهایی یابم - نه خدا نیست ولی بچهی خوبیه
-
sandiiii خب من رشتم ریاضیه و میدونم هم ک شیمی چقدر مهمه....
باشد ک رهایی یابمنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii خب من رشتم ریاضیه و میدونم هم ک شیمی چقدر مهمه....
باشد ک رهایی یابمخب پس هم رشتهایم:)
آمین -
mahla bpz آقا نگوووووووووووووو
درود بر شرف فیزیکنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani یچی بگم شاید کمکت کنه...اگه با شیمی کنار نمیای یا خوب نمیتونی مسائلشو حل کنی از هر مبحثی اول چند تا سوال براشون ی نقشه مفهومی بنویس مثلا سوال گفته تو شرایط استاندارد از اینقد گرم فلان اینقد لیتر فلان محلول به دست میاد برو براش بنویس اول باید چیکار کنی مثلا اول گرم و باید به مول تبدیل کنی و....بعد بنویس که برا هر کودوم از چ فرمولی استفاده میکنی .ی چند تا اینجوری حل کن دستت راه میوفته بعد دیگه خوشت میاد از شیمی
-
zeinab dehghani اییی اوووووق
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz الان چی شد!!!
شما به فیزیک گفتید اوق!!!!!
شما به بزرگترین دانش بشری گفتید اوق!!!!!!!!!!
شما به علم زندگی گفتید اوق!!!!!!!!! -
Zahra Taghizadeh 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii ناراحت شدی؟؟
ن بابا من ک ناراحت نمیشم
فک کردم تو ناراحت شدی:)sandiiii نه اصلا
-
sandiiii نه اصلا
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
mahla bpz
فیزیک زندگیه..........نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا فلاح نژاد واااااای شمام ک وایسادی تا یکی گفت فیزیک مث نخود بپری وسط
-
اخراج شدهنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط Zahra Taghizadeh 0 انجام شده
AMH درست شد
-
zeinab dehghani یچی بگم شاید کمکت کنه...اگه با شیمی کنار نمیای یا خوب نمیتونی مسائلشو حل کنی از هر مبحثی اول چند تا سوال براشون ی نقشه مفهومی بنویس مثلا سوال گفته تو شرایط استاندارد از اینقد گرم فلان اینقد لیتر فلان محلول به دست میاد برو براش بنویس اول باید چیکار کنی مثلا اول گرم و باید به مول تبدیل کنی و....بعد بنویس که برا هر کودوم از چ فرمولی استفاده میکنی .ی چند تا اینجوری حل کن دستت راه میوفته بعد دیگه خوشت میاد از شیمی
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz ایشالله
-
mahla bpz ایشالله
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
امیررضا فلاح نژاد واااااای شمام ک وایسادی تا یکی گفت فیزیک مث نخود بپری وسط
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیررضا فلاح نژاد واااااای شمام ک وایسادی تا یکی گفت فیزیک مث نخود بپری وسط
جوری که با بقیه حرف میزنید با من حرف نزنید
-
درست شد
-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوووف حوصلم سر رفت دیگه...
-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس
۲۰۰ تایی شدنت مبارکعه اینو الان دیدم