قرار صبحگاهی:)
-
سلام
صبح همگی پر از شادی❤️
ساعت ۱۲خواب
بیداری ساعت۶
روز خوش🙃نازنین جمالی سلامم 🌹صبحت بخیر🌻🌻خیلی خیلی خوب😉پیشرفت چشمگیری داشتی..البته دیروز که نگفتی ولی فک کنم پیشرفت داشتی😐🔪☺️
-
نازنین جمالی سلامم 🌹صبحت بخیر🌻🌻خیلی خیلی خوب😉پیشرفت چشمگیری داشتی..البته دیروز که نگفتی ولی فک کنم پیشرفت داشتی😐🔪☺️
-
سلام دوستان صبح بخیر
ی مدت گزارش ندادم چون خواب میموندم:expressionless_face:
ازامروز دوباره گزارش میدم با اجازه:beaming_face_with_smiling_eyes:
بیداری5/30
شروع مطالعه 6 -
سلام دوستان صبح بخیر
ی مدت گزارش ندادم چون خواب میموندم:expressionless_face:
ازامروز دوباره گزارش میدم با اجازه:beaming_face_with_smiling_eyes:
بیداری5/30
شروع مطالعه 6Marziyeh Fallah 0 سلام..صبحت بخیر😅خیلی خوب😉🤩😌منم این روزا خواب میمونم🥺🔪🔪🔪
-
@sadaf-a سهلاام☺️🤩واییی عالیییی...احسنت😉خیلی خوبه همینطوری پیش برو...انشاالله موفق باشی😉🤩🌹🌻👏🏻سحرخیزمون برگشت🥺خوش آمدی😅😂
@ermia-mirzakhani صلام... مرسییی😍😍🌹
-
Marziyeh Fallah 0 سلام..صبحت بخیر😅خیلی خوب😉🤩😌منم این روزا خواب میمونم🥺🔪🔪🔪
@ermia-mirzakhani
متشکر صبح شما هم بخیر:rose: -
سلام
خواب: ۱۲:۴۰
بیداری: ۸:۴۰ -
من 6 و نیم بیدار شدم
سلام -
Nazila Aali سلام☺️خیلی خوبه😉🌻🌹
-
Mobina Mobina 0 سلاااام😉🌹احسنت به شیری که تو را خورد😂😂خیلی خیلی عالی🌻👏🏻موفق باشی انشاالله🤩🤲🏼لقب @Sadaf-A سحرخیزه تورو چی بذاریم؟🤔
@ermia-mirzakhani سلام
😂😂
ممنونم
شمام موفق باشید ایشااله -
سلام ، صبحتون بخیر
ساعت ۱:۳۰خوابیدم
ساعت ۸بیدار شدم
آقا پیشرفتو باید در من فقط دید😜😂 -
سلام
خواب 11:45
بیداری 7:10 -
سلام ، صبحتون بخیر
ساعت ۱:۳۰خوابیدم
ساعت ۸بیدار شدم
آقا پیشرفتو باید در من فقط دید😜😂Pouya Heidari پیشرفتای قبل از تو همشون سو تفاهم بودن😐آغااا چرا خرابش کردی اون ساعت قبلیه که خوب بود🔪🔪🔪🔪🔪😐چاقو زدنامم قبل از تو همشون سو تفاهم بود😐🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪چاقو فقط نثار خودت
-
من 6 و نیم بیدار شدم
سلامAmir Hossein Rahtalab سلام😐خوب کردی🔪🔪جناب بچه😐😐(گوگولی😑😐🔪)
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
chichak am بازم ممنون از راهنماییتون🌻🌻🌻آره خودمم امتحان کردم بازدهم اگه از صب شروع کنم بیشتره و شبم میتونم زود تر بخوابم
شما هم اگه دوست داشتید توی این تاپیک فعالیت کنید خوشحال میشیم:grinning_face_with_big_eyes: :rose:
حتی اگه ۹ تایم بیداریت بود:grimacing_face: :grinning_face_with_big_eyes:chichak am منم میخوام شرکت کنم ولی فکر کنم اول باید مقدار خوابمو کم کنم دو سه هفته س حداقل ۱۲ ساعت میخوابم😑😐
-
Pouya Heidari پیشرفتای قبل از تو همشون سو تفاهم بودن😐آغااا چرا خرابش کردی اون ساعت قبلیه که خوب بود🔪🔪🔪🔪🔪😐چاقو زدنامم قبل از تو همشون سو تفاهم بود😐🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪چاقو فقط نثار خودت
@ermia-mirzakhani چاقو کش خخخ
-
Amir Hossein Rahtalab سلام😐خوب کردی🔪🔪جناب بچه😐😐(گوگولی😑😐🔪)
@ermia-mirzakhani خودتی
-
@ermia-mirzakhani خودتی
Amir Hossein Rahtalab 😐😐😐بچه با من شوخی نکن عواقب بدی داره😑😑🔪🔪🔪
-
Amir Hossein Rahtalab 😐😐😐بچه با من شوخی نکن عواقب بدی داره😑😑🔪🔪🔪
@ermia-mirzakhani تسلیم