قرار صبحگاهی:)
-
Pouya Heidari پیشرفتای قبل از تو همشون سو تفاهم بودن😐آغااا چرا خرابش کردی اون ساعت قبلیه که خوب بود🔪🔪🔪🔪🔪😐چاقو زدنامم قبل از تو همشون سو تفاهم بود😐🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪چاقو فقط نثار خودت
@ermia-mirzakhani چاقو کش خخخ
-
Amir Hossein Rahtalab سلام😐خوب کردی🔪🔪جناب بچه😐😐(گوگولی😑😐🔪)
@ermia-mirzakhani خودتی
-
@ermia-mirzakhani خودتی
Amir Hossein Rahtalab 😐😐😐بچه با من شوخی نکن عواقب بدی داره😑😑🔪🔪🔪
-
Amir Hossein Rahtalab 😐😐😐بچه با من شوخی نکن عواقب بدی داره😑😑🔪🔪🔪
@ermia-mirzakhani تسلیم
-
chichak am منم میخوام شرکت کنم ولی فکر کنم اول باید مقدار خوابمو کم کنم دو سه هفته س حداقل ۱۲ ساعت میخوابم😑😐
Masih shirdel حداقل؟
۱۲ ساعت؟
خوابالووای قبل از تو همشون الکی بودن😐😂😂
میتونی هر روز ساعت خواب و بیداریتو بگی و روز به روز سعی کنی کمتر کنی میزان خوابتو🔪🔪🌹🌻 -
@ermia-mirzakhani تسلیم
Amir Hossein Rahtalab چرا تو روحیه جنگ آوری نداری😂😐بنده حریف میطلبم🔪🔪😂😂
-
سلام
خواب 11:45
بیداری 7:10Asma Kiani 0 آفران ۸ دقیقه زود تر از دیروز بیدار شدی😅ولی در عوض شب زود تر خوابیدی😑😑😑در کل پسرفت داشتی😐🔪🔪🔪انشاالله فردا بهتر میشه🌹🌻🔪
-
Amir Hossein Rahtalab چرا تو روحیه جنگ آوری نداری😂😐بنده حریف میطلبم🔪🔪😂😂
@ermia-mirzakhani
من با زن جماعت در نمیوفتم. خطرناکن -
@ermia-mirzakhani
من با زن جماعت در نمیوفتم. خطرناکنAmir Hossein Rahtalab در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@ermia-mirzakhani
من با زن جماعت در نمیوفتم. خطرناکن😐😂😂😂اولین بار میشنوم
-
@ermia-mirzakhani
من با زن جماعت در نمیوفتم. خطرناکنAmir Hossein Rahtalab
ایشون آقا هستن -
سلام ، صبحتون بخیر
ساعت ۱:۳۰خوابیدم
ساعت ۸بیدار شدم
آقا پیشرفتو باید در من فقط دید😜😂Pouya Heidari شکی نیس😂کلا تو پیشرفتی
-
@ermia-mirzakhani
من با زن جماعت در نمیوفتم. خطرناکنAmir Hossein Rahtalab زن؟😐🥺داداش اول بچه ام کردی بعدم جنسیتمو چپکی میگی😐🔪🔪من برم محو شم🥺🥺ارمیااا مگه نشنیدی تا حالا...اسم پیامبر بوده😐اسم مرده
-
Amir Hossein Rahtalab زن؟😐🥺داداش اول بچه ام کردی بعدم جنسیتمو چپکی میگی😐🔪🔪من برم محو شم🥺🥺ارمیااا مگه نشنیدی تا حالا...اسم پیامبر بوده😐اسم مرده
@ermia-mirzakhani 😂😂😂
بزار ممد اسمتو
والا راحت تری😁 -
@ermia-mirzakhani 😂😂😂
بزار ممد اسمتو
والا راحت تری😁Mobina Mobina 0 آره والا😅🤣🤣🤣ممد رضا دیگه صدام کنید..تابرم اسمم عوض کنم🚶♂️🚶♂️
-
Amir Hossein Rahtalab
ایشون آقا هستنHhh Hh هاااا
نفس کش بیو دعوا -
Amir Hossein Rahtalab زن؟😐🥺داداش اول بچه ام کردی بعدم جنسیتمو چپکی میگی😐🔪🔪من برم محو شم🥺🥺ارمیااا مگه نشنیدی تا حالا...اسم پیامبر بوده😐اسم مرده
@ermia-mirzakhani حاجی نمیدونستم. بیام کجا دعوا؟
-
@ermia-mirzakhani حاجی نمیدونستم. بیام کجا دعوا؟
Amir Hossein Rahtalab پی وی منتظرم😎🤣اینجا یکم مطلوب نیس😐خانواده نشسته 😅😂فقط مجهز بیا 🔪😎
-
Amir Hossein Rahtalab پی وی منتظرم😎🤣اینجا یکم مطلوب نیس😐خانواده نشسته 😅😂فقط مجهز بیا 🔪😎
@ermia-mirzakhani حله
-
-
@ermia-mirzakhani واقعا پسری😐😂به خدافک میکردم دختری
Nazila Aali به خدا منم همین فکر رو داشتم. داداش ببخشید به خاطر این اسامی عجیب و غریبه که این روز ها میشنوم.
اصلا قصد توهین نداشتم
@Ermia-Mirzakhani