-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من عاشق درس هستم عاشق قلب اما به دلیل یه سری مشکلات هیچی درس نخوندم دلم نمیخواد برسم سر جلسه کنکور اما ....
هیچ وقت فکر نمی کردم به اینجا برسم، دارم نابود میشم ولی سعی میکنم به روی خودم نیارم قراره سال بعد برم دانشگاه آزاد و کنکور بدم خیلی سعی میکنم به خودم روحیه بدم اما.........
یکم به من دلداری بدید به نظر شما با وجود دانشگاه میشه درس خواند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام من عاشق درس هستم عاشق قلب اما به دلیل یه سری مشکلات هیچی درس نخوندم دلم نمیخواد برسم سر جلسه کنکور اما ....
هیچ وقت فکر نمی کردم به اینجا برسم، دارم نابود میشم ولی سعی میکنم به روی خودم نیارم قراره سال بعد برم دانشگاه آزاد و کنکور بدم خیلی سعی میکنم به خودم روحیه بدم اما.........
یکم به من دلداری بدید به نظر شما با وجود دانشگاه میشه درس خواند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟taha ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یکم به من دلداری بدید به نظر شما با وجود دانشگاه میشه درس خواند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام
میتونم بپرسم رشتتون چیه؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب مسلما وقتی عاشق قلبم که رشتم تجربه باشه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید منظورم همون تجربی
-
ببخشید منظورم همون تجربی
taha ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ببخشید منظورم همون تجربی
در هر صورت یک ماه خوبیه
منم خودم ی چند وقت حالم اصلا خوب نبود اما الان بهتر شدم تنها کاری که کردم مدام به خودم روحیه دادم و گفتم هنوز فرصت داری . خودمو با هر شرایطی که بود پذیرفتم و به خودم ی فرصت دیگه دادم.
میدونم رشته شما قبولیش سخته اما خوندن این یک ماه اوضاع را بهتر میکنه . نهایتا هم اگه اون رشته ایی را که خواستید قبول نشدید با انرژی بهتر و بیشتر برای سال بعد تلاش کنید ولی انشاا... همین امسال نتیجه دل خواهتون را میگیرید. امید و توکل و تلاش خیلی مهمه
به امید حال خوب و شروع عالی -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه روحیه دادن به خودم هیچی رو عوض نمی کنه من یه سال تمام هیچی نخواندم تو یه ماه به هدفی که بعضی ها براش چند سال زحمت کشیدن نمیشه رسید اگر به هدفم نرسم دیگه نمیتونم زندگی کنم
-
نه روحیه دادن به خودم هیچی رو عوض نمی کنه من یه سال تمام هیچی نخواندم تو یه ماه به هدفی که بعضی ها براش چند سال زحمت کشیدن نمیشه رسید اگر به هدفم نرسم دیگه نمیتونم زندگی کنم
taha ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خب اینطوری که نمیشه کسی تلاش نکنه و بخواد به هدفش برسه
بنظر من خودت و خانوادتو برای سال اینده اماده کن و اگه واقعا اون رشته را میخواهی براش تلاش کن . شما خودت از وضعیتت خبر داری اگه میدونی با یک ماه خوندن شانس رسیدن داری حتما بخون و تمام انرژی تو بذار اگر هم که اینطور نیست . به سال بعد فکر کن . الکی هم به خودت تلقین نکن که نمیرسم و نمیشه
خیلی ها مثل تو بودند و هستند و خواهند بود پس فکر نکن تو توی این دنیا تنهایی و داری اذیت میشی و به چیزی که میخوای نرسیدی -
taha ahmadi
سلام
اما می تونه مسیر رو براتون هموارتر کنه
اگه قرار باشه سال بعد مصمم کار کنید پس از الان مقدماتش رو فراهم کنیداین تاپیک رو ببینید
http://forum.alaatv.com/topic/3616/الانم-میشه-کاری-کرد-امیدی-هست-و-راهنمای-شما-در-این-7-هفته-باقی-مانده-تا-کنکور/23 -
-
-
-
-
-
ایران - که تازه یک انتخابات واقعی را پشت سرگذاشته است - توسط رییس جمهور آمریکا در آن "مهد دموکراسی و میانه روی"(عربستان) مورد حمله قرار می گیرد. آیا این سیاست خارجی است یا صرفا دوشیدن ۴۸۰ میلیارد دلار از عربستان سعودی؟نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ایران - که تازه یک انتخابات واقعی را پشت سرگذاشته است - توسط رییس جمهور آمریکا در آن "مهد دموکراسی و میانه روی"(عربستان) مورد حمله قرار می گیرد. آیا این سیاست خارجی است یا صرفا دوشیدن ۴۸۰ میلیارد دلار از عربستان سعودی؟واوD:
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط Mashlab313 انجام شده
سلام. رفقای پیش که چهارشنبه نهاییه دینی دارن از درس 5 به بعد 15نمره میاد؟؟؟؟؟
-
هر صحنه ی زندگی ما به طور مطلق بی معناست
این نگاه ماست که به آن معنا میبخشد
صحنه ای از شهر میتواند
تداعی گر عشق باشد
یا ازدحام و شلوغی
یا تکاپو های بیهوده
همه اینها به این بستگی دارد که نگاه با از چه زاویه ای وضعیت موجود را ببیندkia به این نوع سبک عکس چی میگن؟؟؟؟