قرار صبحگاهی:)
-
نازنین جمالی سلام🙄خسته نباشی دلاور😐آریو برزن بعد از پرتاب اون کمانه به نظرم اینقدری که تو خوابیدی نخوابیده بود🙄موندم تو دیروزش چه کاری میکردی😂😂😂🔪🏹🔪(شوخی بود به دل نگیری یه وقت)...انشاالله فردا بهتر میشه😉☺️🌻
-
@sadaf-a در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@ermia-mirzakhani البته من دیگ از امروز نیسم 😐😐☹️
هر جور مایلی🌹🌹ولی میشه بگی چرا؟😪🥺تو بری سحرخیزمون کی باشه؟@ermia-mirzakhani موخام درس بخونم برا پزشکیییییییییییییییی
من پزشکیییییییییییییییی میخاااااام ملتتتت 😁😁😁☹️☹️😐
-
@ermia-mirzakhani موخام درس بخونم برا پزشکیییییییییییییییی
من پزشکیییییییییییییییی میخاااااام ملتتتت 😁😁😁☹️☹️😐
@sadaf-a واییی خیلی خوشحالممم🤩🌹🌻کار خیلی خوبی میکنی😉فقط دیگه نبینمت تو انجمنااا😐🔪🏹 خدا هم پشت و پناهته و به هدفت که براش تلاش میکنی میرسونتت انشاالله🌻🌹😇امیدوارم خبرای خوبی بیاری برامون😅😉هر چی نباشه سحرخیزمون تویی😁😂هر لحظه نگاه چشم انتظار پدر(me)رو بخاطر بیار که منتظر شنیدن خبر موفقیتته....البته همون موقع که به یاد میاری این چاقو ها هم از خاطرت بگذره🔪🔪🔪🔪😐😂موفق باشی🌻🌹🌻🌹
-
@ermia-mirzakhani مرسییی مسافرتم به خاطر اون خوابیدم🙂🙂😂
نازنین جمالی آها😅به سلامتی🌻🌹تو کرونا کمی احتیاط واجب است🙄
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
بقیه بچه ها گزارش ندارن؟😑😐🥺🔪
سلام و صبح بخیر به تمام دوستان رو آبی و زیر آبی😊
خواب ساعت 1:30
بیداری ساعت 7 -
نازنین جمالی آها😅به سلامتی🌻🌹تو کرونا کمی احتیاط واجب است🙄
-
@sadaf-a واییی خیلی خوشحالممم🤩🌹🌻کار خیلی خوبی میکنی😉فقط دیگه نبینمت تو انجمنااا😐🔪🏹 خدا هم پشت و پناهته و به هدفت که براش تلاش میکنی میرسونتت انشاالله🌻🌹😇امیدوارم خبرای خوبی بیاری برامون😅😉هر چی نباشه سحرخیزمون تویی😁😂هر لحظه نگاه چشم انتظار پدر(me)رو بخاطر بیار که منتظر شنیدن خبر موفقیتته....البته همون موقع که به یاد میاری این چاقو ها هم از خاطرت بگذره🔪🔪🔪🔪😐😂موفق باشی🌻🌹🌻🌹
@ermia-mirzakhani 😂😂😂😂..... مرسییییی🤩🤩 ... شما هم موفق باشی ولی قبل رفتن یع چی بگم هر وقت چشمم بع اسمت میوفته فک میکنم شما ارمیا قاسمی.😂😂😂😂 وای خدا 😂🤦♀️
-
@ermia-mirzakhani من امروز به علت کسالت ساعت ۹ وفک نکنم دوروز بتونم درس نگاه کنم😞
Nazila Aali سلام
چرا پیش بینی؟؟
شایدیه ساعت دیگ شایدشب شایدفرداحالت بهترشه..
مثبت فک کن -
@ermia-mirzakhani من امروز به علت کسالت ساعت ۹ وفک نکنم دوروز بتونم درس نگاه کنم😞
Nazila Aali انشالله خوب میشی
اگه هم نشدی فیلم درسی رو حتما ببین -
سلام
خواب: 12:15
بیداری: 10 -
بیداری ۹ :expressionless_face: :broken_heart:
-
بیداری دهو نیم😑
-
بچه ها چطوری کم میخوابید من تست کردم اگه ۹ ساعت نخوابم حتی بشه ۸ ساعتو ۴۵ ویندوزم بالا نمیاد
-
بچه ها چطوری کم میخوابید من تست کردم اگه ۹ ساعت نخوابم حتی بشه ۸ ساعتو ۴۵ ویندوزم بالا نمیاد
Masih shirdel ۹ساعت خواااب؟
شمابایدکم کم کمش کنین...عامه خداوکیلی خیلی زیاده...۷ساعت خواب آرمانی ترین حالت ممکنه...وکارمغزوراه میندازه...ن بیشترن کمتر -
این پست پاک شده! -
Masih shirdel ۹ساعت خواااب؟
شمابایدکم کم کمش کنین...عامه خداوکیلی خیلی زیاده...۷ساعت خواب آرمانی ترین حالت ممکنه...وکارمغزوراه میندازه...ن بیشترن کمترKosar Mahmoudi :thumbs_up_light_skin_tone:
-
بیداری ۹ :expressionless_face: :broken_heart:
chichak am دخترم تو هم؟😐یعنی تو هم؟😐🔪دل پدر شکست💔...دیشب داخل یکی از تاپیکا🙄دیدمت داشتی میحرفیدی😐🏹فک کنم برا اینه که دیر میخوابی دیرم بلد میشی😑😐انشاالله فردا بهتر بشه اگه نشد که خدا میدونه چیکار میکنم😑🌹🌹🌻🌻🔪