-
mohammadseven_7 خیلیم خشگله
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی من ی بار ی لاک گرفتم هی مامانم گفت این چیه گرفتی بعد خودش هی قایمکی میرفت میزد
-
mohammadseven_7 خیلیم خشگله
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی اره خیلییییییییی چشمون در اومد
-
مهلا جونم بیا بالا دخترم خجالت نکش
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی چشم مامانی
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
chichak am هروتاش
-
نازنین جمالی اره خیلییییییییی چشمون در اومد
mohammadseven_7 پرو بد سلیقه
-
نازنین جمالی من ی بار ی لاک گرفتم هی مامانم گفت این چیه گرفتی بعد خودش هی قایمکی میرفت میزد
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz مادر نمونه
-
نازنین جمالی من ی بار ی لاک گرفتم هی مامانم گفت این چیه گرفتی بعد خودش هی قایمکی میرفت میزد
mahla bpz منه مهم نی هرچیم بگن زشته خودم خوشم بیاد میزنم
-
mahla bpz مادر نمونه
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadseven_7 مامان لاک لاکی
-
mahla bpz منه مهم نی هرچیم بگن زشته خودم خوشم بیاد میزنم
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی منم همینجور
-
-
mohammadseven_7 پرو بد سلیقه
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی این همه رنگگگگگگ حالا مشکی خالی بود یا مشکی قرمز سلیقه هم ندارید دخترای دهه هشتادی
-
mohammadseven_7 مامان لاک لاکی
mahla bpz
این لاک بد رنگه؟؟ -
mohammadseven_7 مامان لاک لاکی
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz لاکی کولاکی
-
Amir 6 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بچه ها کسی این مشکل براش پیش اومده که داخل سایت آزمون داده باشه اما اسمش تو لیست نباشه؟
آره
کد پیگیری که آخر آزمون میده رو یادداشت کردی؟ یااسکرین شات گرفتی ازش؟
شایدم یادت رفته فامیلیتو بنویسی. -
chichak am هروتاش
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
mahla bpz
این لاک بد رنگه؟؟ -
mahla bpz
این لاک بد رنگه؟؟نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی نه بدک نیست
-
mahla bpz
این لاک بد رنگه؟؟نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی اره خیلی
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
No_one من عاشقشم انقد زدم تو این دوماه ازش داره تموم میشه