بسته های اینترنت به صرفه
-
Zaraa در بسته های اینترنت به صرفه گفته است:
romisa اینترنت وایفای رو منظورتونه یا بسته های اینترنت گوشی؟
برای گوشی بنظرم بهترین راه سیم کارت رایتله .....بابام سیم کارت رایتل داره و هرماه بهش اینترنت جایزه میدن
رایتل خیلییی مقرون به صرفست
برای وایفای هم ما از های وب استفاده میکنیم که بسته های فشفشه رو داره که خیلی خوبن و حجم اینترنت زیادی رو هم دربر دارنهردو
هر چی که به صرفه باشه -
شما از چه بسته های اینترنتی و به صرفه ای خودتون استفاده می کنید و هی تمدیدش می کنید؟
اینجا اونایی که به صرفه تره رو میذاریم
مثلا نامحدود شبانه فلان اپراتور با این قیمت به صرفه و با این کدromisa
سلام ما از مخابرات میگیریم
ماهانه 42 گیگ 27 تومن -
من بسته وای فای از مخابرات سالانه پیش خرید کردم 500 ماهیانه 98 گیگ سر ماه که شد حدود 25 گیگ باز میمونه
- پ.ن: اون سری که تو دلی گفتم تو یه هفته تموم شده فهمیدم هک شدیم ://
-
از مخابرات میگیریم
ماهانه ۴۰ گیگ ۲۵ تومن
خیلی بهترو ب صرفه تره -
همراه اول نامحدود از یک نصفه شب تا ۱۱ صبح ۳۰ روزه ۲۰ هزار تومن(البته نامحدود نامحدودم نیست شبی ۲۰ گیگ میده ولی به نظرم کافیه) با ستاره هزار مربع
Masih shirdel سلام شما. خودتون از این طرح شبانه نامحدود تا حالا استفاده کردید؟سرعتش خوبه؟یا .سرعتش خیلی کم هست
-
Masih shirdel سلام شما. خودتون از این طرح شبانه نامحدود تا حالا استفاده کردید؟سرعتش خوبه؟یا .سرعتش خیلی کم هست
یسنا در بسته های اینترنت به صرفه گفته است:
یسنا من استفاده میکنم اگر بذارید توی صف دانلود تا شبی ۲۰گیگ رو راحت میگیره
از ساعت ۱شب تا ۶صبح ۲۰گیگ دانلود میکنه -
-
از ساعت ۱شب تا ۶صبح ۲۰گیگ دانلود میکنهابوالفضل ریسی حواست باشه از ۲۰ گیگ بیشتر دانلود نکنی اسمش نامحدوده ولی شبی ۲۰ گیگ میده فقط
-
ابوالفضل ریسی حواست باشه از ۲۰ گیگ بیشتر دانلود نکنی اسمش نامحدوده ولی شبی ۲۰ گیگ میده فقط
Masih shirdel در بسته های اینترنت به صرفه گفته است:
ابوالفضل ریسی حواست باشه از ۲۰ گیگ بیشتر دانلود نکنی اسمش نامحدوده ولی شبی ۲۰ گیگ میده فقط
Masih shirdel ممنون که گفتید پس سعی میکنم کمتر از ۲۰ گیگ بزارم توی صف دانلود
-
یسنا سرعتش که خوبه من راضییم بعدشم نامحدوده اونم یک ماه و لازم نیست حتما شب بیدار بمونید میتونید از ساعت ۶ تا ۱۱ صبح ازش استفاده کنید
Masih shirdel ممنونم از راهنمایی تون
-
از ساعت ۱شب تا ۶صبح ۲۰گیگ دانلود میکنهابوالفضل ریسی ممنونم که توضیح دادین
-
شما از چه بسته های اینترنتی و به صرفه ای خودتون استفاده می کنید و هی تمدیدش می کنید؟
اینجا اونایی که به صرفه تره رو میذاریم
مثلا نامحدود شبانه فلان اپراتور با این قیمت به صرفه و با این کدromisa سلام من یک ساله دارم از بسته های اینترنت همراه اول دیجی پی خرید میکنم و خیلی راضیم
لینک سایتش و برات میذارم چون خودم هم داخل فروم ها با سایتشون آشنا شدم:
https://www.mydigipay.com/services/internet/ -
romisa سلام من یک ساله دارم از بسته های اینترنت همراه اول دیجی پی خرید میکنم و خیلی راضیم
لینک سایتش و برات میذارم چون خودم هم داخل فروم ها با سایتشون آشنا شدم:
https://www.mydigipay.com/services/internet/Zahra Najafi 1
سلام
ممنون از شما و همه دوستانی که راهنمایی کردن