-
البته بعضی درسای نهایی رو خوب نمره نگرفتم چون اون موقع نزدیک امتحان یه مسائلی واسم پیش اومد دیگه خراب کردم بعضی درسارو
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
البته بعضی درسای نهایی رو خوب نمره نگرفتم چون اون موقع نزدیک امتحان یه مسائلی واسم پیش اومد دیگه خراب کردم بعضی درسارو
بلي منم سال سوم دينيو گرفتم و نهاييم هم كلا شد ١٩.٦٠ اما از اون معين جز خاطره اي باقي نمونده....كلا تشريحي خوندن يادم رفته....امتحان نهايي ٩١-٩٢؟ الان چ دانشگاهي هستين و چ رشته اي؟!
-
ونایی که دینی رو خراب کردن لایک کنن
-
Lila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بلي منم سال سوم دينيو گرفتم و نهاييم هم كلا شد ١٩.٦٠ اما از اون معين جز خاطره اي باقي نمونده....كلا تشريحي خوندن يادم رفته....امتحان نهايي ٩١-٩٢؟ الان چ دانشگاهي هستين و چ رشته اي؟!
-
اونایی که دینی رو خوب امتحان دادن لایک کنن
-
moein سلام دانشگاه پشت کنکوریا امسال یا لیسانسشو می گیرم خدانکرده یا میرم بلاخره دانشگاه پزشکی ان شاءالله
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
moein سلام دانشگاه پشت کنکوریا امسال یا لیسانسشو می گیرم خدانکرده یا میرم بلاخره دانشگاه پزشکی ان شاءالله
انشالله به چيزى ك ميخوايد برسيد...البت چون دعايه ما از سقف بالاتر نميره بهتره فضاي مجازيو بزاريم كنار اين مدت رو تا جايه دلبستن به دعا سعيمونو بكنيم
-
کدوم دانشگاه رو می خوای : !!! :
-
-
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
سلام، دوستان
توی کتاب ریاضی 3 تجربی قسمت حد دربی نهایت مثال ها رو با فاکتور گیری حل کرده. توی کلید نهایی با قضیه پرتوان حل کرده، الان توی نهایی با پرتوان بنویسیم قبول میکنن ؟؟ یا باید با فاکتور گیری حل کنیم؟ معلم ما میگفت باید با فاکتور گیری حل کنی هرچی هم بهش میگیم کلید اونطوری هم نوشته میگه اون کلید رو برای مصحح نوشته که خلاصه راه حل رو ببینه :|. -
سلام، دوستان
توی کتاب ریاضی 3 تجربی قسمت حد دربی نهایت مثال ها رو با فاکتور گیری حل کرده. توی کلید نهایی با قضیه پرتوان حل کرده، الان توی نهایی با پرتوان بنویسیم قبول میکنن ؟؟ یا باید با فاکتور گیری حل کنیم؟ معلم ما میگفت باید با فاکتور گیری حل کنی هرچی هم بهش میگیم کلید اونطوری هم نوشته میگه اون کلید رو برای مصحح نوشته که خلاصه راه حل رو ببینه :|.نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط Lila Bib انجام شدهmohammadhassan سلام من خودم دوران نهایی یه بار از دبیر شیمی سوالی شبیه سوال شما کردم گفتم من با راه حل تستی حل کنم یا راه حل تشریحی که خود کلید نهایی گفته گفت چیزی که نهایی قبول داره راه حل تشریحی درسته یعنی فرمول و بعد راه حل و قدم به قدم چون هرکدومش نمره داره طراح می خواد بفهمه تو حفظ نکردی و کامل درک کردی سوالو پس برای هرقسمتش ۰/۲۵در نظر می گیره تا بشه یه نمره کامل
-
mohammadhassan سلام من خودم دوران نهایی یه بار از دبیر شیمی سوالی شبیه سوال شما کردم گفتم من با راه حل تستی حل کنم یا راه حل تشریحی که خود کلید نهایی گفته گفت چیزی که نهایی قبول داره راه حل تشریحی درسته یعنی فرمول و بعد راه حل و قدم به قدم چون هرکدومش نمره داره طراح می خواد بفهمه تو حفظ نکردی و کامل درک کردی سوالو پس برای هرقسمتش ۰/۲۵در نظر می گیره تا بشه یه نمره کامل
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan سلام من خودم دوران نهایی یه بار از دبیر شیمی سوالی شبیه سوال شما کردم گفتم من با راه حل تستی حل کنم یا راه حل تشریحی که خود کلید نهایی گفته گفت چیزی که نهایی قبول داره راه حل تشریحی درسته یعنی فرمول و بعد راه حل و قدم به قدم چون هرکدومش نمره داره طراح می خواد بفهمه تو حفظ نکردی و کامل درک کردی سوالو پس برای هرقسمتش ۰/۲۵در نظر می گیره تا بشه یه نمره کامل
پس چرا کلید اونطوری نوشته و بابت هر کسرش یه 0/25 داده :|
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
البته درس به درس فرق داره، تو شیمی حق استفاده از تناسب و اینا نیست.
-
البته درس به درس فرق داره، تو شیمی حق استفاده از تناسب و اینا نیست.
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan درسته ولی من مثال عرض کردم در کل هدف نهایی چیزی هست که عینا باید کامل باشه نه ناقص ونه اضافه بر سازمان سوال خواسته بامنطق ودلیل صحیح که باعث میشه نمره کامل بگیری باید جواب بدی
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
روزتون عالی خدانگهدار
-
mohammadhassan درسته ولی من مثال عرض کردم در کل هدف نهایی چیزی هست که عینا باید کامل باشه نه ناقص ونه اضافه بر سازمان سوال خواسته بامنطق ودلیل صحیح که باعث میشه نمره کامل بگیری باید جواب بدی
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLila Bib در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan درسته ولی من مثال عرض کردم در کل هدف نهایی چیزی هست که عینا باید کامل باشه نه ناقص ونه اضافه بر سازمان سوال خواسته بامنطق ودلیل صحیح که باعث میشه نمره کامل بگیری باید جواب بدی
حالا ما فردا با همون فاکتور گیری حل میکنیم که دیگه مشکلی نباشه.
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
حالا ما فردا با همون فاکتور گیری حل میکنیم که دیگه مشکلی نباشه.
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan راستی دبیرتون صحیح عرض کرده کلید سوال همیشه خلاصه هست شما باید از نمونه سوالات نهایی انتشارات بنی هاشمه خامنه یا فرزانگان تهیه کنید واز کلید کامل استفاده ببرید**
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسی، حتما تشریحی حل میکنم
-
mohammadhassan راستی دبیرتون صحیح عرض کرده کلید سوال همیشه خلاصه هست شما باید از نمونه سوالات نهایی انتشارات بنی هاشمه خامنه یا فرزانگان تهیه کنید واز کلید کامل استفاده ببرید**