-
این پست پاک شده!
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 راحت؟ اصلا غیرتت اجازه میده ب چیزی راحت برسی؟
الان گاوچرونیم نمیشه راحت قبول شی .
ولی راه رسیدن ب هدفت:اراده،تلاش،تلاش،تلاش،تلاش وتلاش(موفق باشیم )
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 حالا ریاش نکن
-
مهشید غضنفرآبادی
بله بعد تلاش زیاد چطور میشه؟ -
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط مهشید غضنفرآبادی انجام شده
Dr Aryan 0 میرسی ب اونی ک میخای/فهمیدنش اینقدر سخته ؟
-
مهشید غضنفرآبادی
کی ریاش کرد شمارم تشویق کردم که عوامل بعضی وقتا شام هم شاید..... -
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مهشید غضنفرآبادی
غضنفر چرا انقدر عصبی هستی؟ -
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 حالم ناخوشه
-
مهشید غضنفرآبادی
حالا واقعا شما اسم اصلیت همینه؟ -
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 عکس بدم از شناسنامم؟
-
-
سلام
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 سلام
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to مهشید غضنفرآبادی on ۲۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید غضنفرآبادی خوبی؟؟
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 بخوبیت
-
هوا خیلی سرده🥶🥶
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 امروز خوبه
-
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to مهشید غضنفرآبادی on ۲۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید غضنفرآبادی من دارم یخ میزنم🥶
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۹ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 تبریزی؟
540164/846714