-
marzyeh78 البته قیمت بالا میدنا...مثلن 300 الی 500 بسته به ضریب هر درس
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
:-| الان ک منطقی فکر میکنم بهتره بشینم بخونم
-
Vampire_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
:-| الان ک منطقی فکر میکنم بهتره بشینم بخونم
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarzyeh78 نه خب گفتم که شریکی ...اگه کل کلاستون هماهنگ باشه بنظرم خیلی به صرفه اس
-
marzyeh78 نه خب گفتم که شریکی ...اگه کل کلاستون هماهنگ باشه بنظرم خیلی به صرفه اس
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
marzyeh78 نه خب گفتم که شریکی ...اگه کل کلاستون هماهنگ باشه بنظرم خیلی به صرفه اس
آها اره خب ولی بچه های کلاس پایه نیستن:-/
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واسه همتون آرزوی موفیقیت دارم..ماه مبارکه دعا یادتون نره
من برم فیزیککک بخونم.
فعلا یاعلی. -
واسه همتون آرزوی موفیقیت دارم..ماه مبارکه دعا یادتون نره
من برم فیزیککک بخونم.
فعلا یاعلی.نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarzyeh78 شب بخیر
-
marzyeh78 شب بخیر
Vampire_Hunter
اینا چ روش هاییه به بچه یاد میدین -
Vampire_Hunter
اینا چ روش هاییه به بچه یاد میدیننوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an روش موفقیت در امتحانات نهایی
یادش بخیر پسر مدیر مدرسمون کمترین نمره خرداد ماهش(نهایی) 19.75 بودش در صورتی که بیشترین نمره دی ماهش(امتحانای مدرسه ) 7.5 بود -
M.an روش موفقیت در امتحانات نهایی
یادش بخیر پسر مدیر مدرسمون کمترین نمره خرداد ماهش(نهایی) 19.75 بودش در صورتی که بیشترین نمره دی ماهش(امتحانای مدرسه ) 7.5 بودVampire_Hunter
حیف که گوشیم خاموش شد -
Vampire_Hunter
حیف که گوشیم خاموش شدنوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an با گوشی میاین ؟
-
M.an با گوشی میاین ؟
Vampire_Hunter
گوشی لب تاپ یه فیلم تو گوشی بود در همین مورد -
Vampire_Hunter
گوشی لب تاپ یه فیلم تو گوشی بود در همین موردنوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an خوب چجوری بود ؟
-
M.an با گوشی میاین ؟
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۲۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an
ویرایش کنید...
و یه سوال اینکه الان من یه پست رو فلگ کنم شما همین الان متوجه میشین ؟ -
M.an
ویرایش کنید...
و یه سوال اینکه الان من یه پست رو فلگ کنم شما همین الان متوجه میشین ؟ -
M.an
ویرایش کنید...
و یه سوال اینکه الان من یه پست رو فلگ کنم شما همین الان متوجه میشین ؟Vampire_Hunter
فلگ کن ببینم -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۲۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an اره اینو دیدم ...ولی خب این به کدوم مورد مربوطه ؟؟
-
Vampire_Hunter
فلگ کن ببینمنوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۲۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an فلگیدم
-
M.an اره اینو دیدم ...ولی خب این به کدوم مورد مربوطه ؟؟
Vampire_Hunter
به اون موردی که نباید حقوق دیگران رو پایمال کرد -
M.an فلگیدم
Vampire_Hunter
دیدم -
Vampire_Hunter
به اون موردی که نباید حقوق دیگران رو پایمال کردنوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۲۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an خب اون کلیپه یه پسر بچه هه از باباش بستنی میخاد و مقداری هم بامزه اس
حقی هم پایمال نمیشه