-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخه من نمیفهمم چرا ما باید اثبات کنیم حد اون دنباله میشه صفر
خب بدیهیه دیگه کوری مگه طراح -
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Reza.Tah خب من چجوري با مخ داغون كنكور رياضي داده عصر برم بشينم سر كنكور هنر؟ :|
استفاده از مواد مخدر رو پیشنهاد میکنم
-
خب بدیهیه دیگه کوری مگه طراحReza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خب بدیهیه دیگه کوری مگه طراحسوالش راحت بود خدايي...چند تا دوستام كه با اپسيلون رفته بودن...من مونده بودم چجوري :|
-
Reza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خب بدیهیه دیگه کوری مگه طراحسوالش راحت بود خدايي...چند تا دوستام كه با اپسيلون رفته بودن...من مونده بودم چجوري :|
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط Reza.Tah انجام شدهMahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
منم اول همون اپسیلون رو نوشتم نصفه بعد فکر کردم ربطی نداره این به اون
بیخیالش تو کنکور که تاثیر نداره همش فرمالیته ست -
Mahsa Ss در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
منم اول همون اپسیلون رو نوشتم نصفه بعد فکر کردم ربطی نداره این به اون
بیخیالش تو کنکور که تاثیر نداره همش فرمالیته ستReza.Tah منم سر اينكه ديشب دوتا سوال همينطوري رو نتونستم حل كنم صبح خوندمش...
كلا درس خوندن فرماليتست:| -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط farhadhamid29 انجام شده
دیف امروز متوسط بود رسم تابع سخت بود من یک رو جزو نقاطی که مشتق 0هست حساب نکردم چون ریشه مخرج هست ول تو جدول رفتار علامت رو با گذر از1تغییر ندادم ولی تو جواب تغییر داده چرا اینجوریه؟
سوال11بهترین سوال امتحان بود -
اون نقطه ای که شما میگید یعنی-1انفصال مضاعف است کنارمجانب قائم
-
هروقت علامت اطراف مجانب قاعم عوض نشه
یاهردو مثبت بی نهایت یا هردو منفی بی نهایت منظورم تو جدول هست اون وقت انفصال مضاعف هست
-
سوال 11 خیلی راحت بود
-
ولی درکل امتحان خوبی بود با این که نرسیدم تمومش کنم ولی تونستم سوالاروجواب بدم من فقط تونستم تو این وقت یه فصل بخونم
-
konkuri002 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ببخشید اشتباه تایپ کرده بودم تصحیح کردم منظورم1هست نه-1
-
بله منم اشتباه گفتم منظورمنم1 هست معذرت میخوام
-
یاهردو مثبت بی نهایت یا هردو منفی بی نهایت منظورم تو جدول هست اون وقت انفصال مضاعف هست
خب منم میگم نباید تغییر میکرد چون ریشه مشتق نیست ولی تو حل تغییر داده برو پاسخ تشریحی رو ببین
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام یه پستی بود برا نکات برنامه برنامه ریزی ماه رمضون نمیتونم پیداش کنم.میدونین کجاست؟
-
خب منم میگم نباید تغییر میکرد چون ریشه مشتق نیست ولی تو حل تغییر داده برو پاسخ تشریحی رو ببین
farhadhamid29 چرا درسته دیگه باید تغیر کنه درسته تو دامنه نیست وما اینجاروهاشور زده میزاریم وچون دوطرف مثبت بینهایت شده میشه انفصال مضاعف
-
حالام مهم نیست امتحانی که دادیم رفته بگیریم بخوابیم یه استراحت کنیم مخصوصا الان که دیگه روزه داره واقعا فشار میاره
-
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط ms96 sad96 انجام شده
انشا ا..... همه ی دوستان طاعات و عباداتشون مورد قبول در گاه حق باشه دراین روز ها مارا هم از دعای خیر خودتون بهره مند سازید التماس دعا
-
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها زبانن فارسی کدوم مبحثا مهمن بیشتر بخونم؟