-
ما یه مراقب داشتیم برای فیزیک امتحان نهایی خدایی عجب چیزی بود خیلی تیز بود . بچه ها هیچکدومشون هرکاری میکردن نمیتونستن تقلب کنن . معلم ادبیات بود مراقبه از ته سالن همه جا رو زیر نظر داشت
-
@parastu23 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
JAVADM328.G در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
iman 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نه ولی جدی نهایی در کل اسونه . اسون نبود 15 هزارتا معدل 20 نداشتیم . کنکورو هرسال دارن مفهومیتر میکنن
خب اخه نهایی ها امنیت کامل نیست.
1-سولاا لو میره
2-به شدت تقلب میشه.تقلب نیشه.وقتی کنارت ی مراقب بشینه و تورو چک کنه
میشه بابا چرا نمیشه.من خودم یه سالن رو تغذیه میگکردم.
حالا وضع اتاق ها بماند.دوستم برای زمین تا نمره 10 خونده بود.زمین رو گرفت 19!!!و اسم این همه پیشرفت از اون موقع گذاشته شد .امداد های الهی...الان تو شهر ما خیلیا با امداد الهی نمره بالا میگیرند.
مراقبش کی بود؟؟معلم خودموننوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط parastou انجام شدهJAVADM328.G در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
JAVADM328.G در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نه ولی جدی نهایی در کل اسونه . اسون نبود 15 هزارتا معدل 20 نداشتیم . کنکورو هرسال دارن مفهومیتر میکنن
خب اخه نهایی ها امنیت کامل نیست.
1-سولاا لو میره
2-به شدت تقلب میشه.تقلب نیشه.وقتی کنارت ی مراقب بشینه و تورو چک کنه
میشه بابا چرا نمیشه.من خودم یه سالن رو تغذیه میگکردم.
حالا وضع اتاق ها بماند.دوستم برای زمین تا نمره 10 خونده بود.زمین رو گرفت 19!!!و اسم این همه پیشرفت از اون موقع گذاشته شد .امداد های الهی...الان تو شهر ما خیلیا با امداد الهی نمره بالا میگیرند.
مراقبش کی بود؟؟معلم خودمونوالا من ک نمیتونم.کنار دستم ی مراقب نشسته.در سالنمدرسه میشینم شانس مو ببینید.4تا مراقب داریم
-
ما یه مراقب داشتیم برای فیزیک امتحان نهایی خدایی عجب چیزی بود خیلی تیز بود . بچه ها هیچکدومشون هرکاری میکردن نمیتونستن تقلب کنن . معلم ادبیات بود مراقبه از ته سالن همه جا رو زیر نظر داشت
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهiman 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
معلومه زمانی خودش حرفه ای بوده
-
@parastu23
میگم؟
من هیچی بارم نیست
خوندما تست کافی نزدم با برنامه خوب
الان داغونه وضعم
بنظرت بمونم پشت کنکور؟
سال سومیه ک کنکور میدم خبرمرگمنوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparipari در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23
میگم؟
من هیچی بارم نیست
الان داغونه وضعم
بنظرت بمونم پشت کنکور؟
سال سومیه ک کنکور میدم خبرمرگمخب عزیز دلم 3سال کنکور دادی چرا از تجربه هات استفاده نکردی؟3سال از عرتو تباه کردی
-
mohammadhassan اره . بچه ها گریشون گرفت اخرسر نتونستن تقلب کنن
-
paripari در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23
میگم؟
من هیچی بارم نیست
الان داغونه وضعم
بنظرت بمونم پشت کنکور؟
سال سومیه ک کنکور میدم خبرمرگمخب عزیز دلم 3سال کنکور دادی چرا از تجربه هات استفاده نکردی؟3سال از عرتو تباه کردی
@parastu23
نمیدونم
هی برنامه عوض کردم
بعدم شدم این -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من هرجا بشینم بهم میگن جاتو عوض کن.طی زمان امتحان 3.4بار جامو عوض میکنن
-
@parastu23
میگم؟
من هیچی بارم نیست
الان داغونه وضعم
بنظرت بمونم پشت کنکور؟
سال سومیه ک کنکور میدم خبرمرگمنوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparipari در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@parastu23
میگم؟
من هیچی بارم نیست
الان داغونه وضعم
بنظرت بمونم پشت کنکور؟
سال سومیه ک کنکور میدم خبرمرگمتست چیز خاصی نیست که.تست میزنیم تا مطلب رو خر فهم بشیم و به تسلط بسیم.و بتونیم سرعت لودینگ اطلاعات رو بالا ببریم.
شما اگه خوندی.این 40 روز بهترین فرصت برای جمع بندی خونده هاتون با تست هستش.
یه دونه دور دنیا یا زرد اختصاصی میگیرید و هر 3 روز یه بار یه کنکور میگیرید . و در اون دو و نیم روز باقی مونده بررسی و تحلیل اون دروس رو انجام میدید!!! -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastu23
نمیدونم
هی برنامه عوض کردم
بعدم شدم اینبا ی مشاوره خوب پیش برو.
-
کسی میشناسین؟
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastu23
نمیدونم
هی برنامه عوض کردم
بعدم شدم اینبرنامه عوض کردن خیلی خوبه.ولی وقتی که شما یک برنامه رو بریزی و بهش عمل کنی و یه باز بینی کنی و یکم یتغییرات بدی تا راندمان کارت بره بالا.
نه اینکه برنامه بریزید و نخونید و بعد دوباره برنامه بریزید -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دقیقا
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب دیگه دوستان وقت تمومه...
بای بای -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما که سر امتحان دینی یه مراقب بود جوون بود اومدم صحیح غلطو برسونم به یکی شنید برگشت نگاه کرد ولی نفهمید
ولی یکی از بچه ها گفت اقا اینو بلد نیستم رفت از یه برگه دیگه دید گفت اینارو بنویس. -
من سوم راهنمایی بودم دیگ اوج تقلب رسوندن بود . همه رفته بودن من 10 دقیقه اول نوشتم تموم شد معلممون سرکلاس بود گفت ایمان بشین کارت دارم نشستم تا اخر امتحان . حدود 10 نفر مونده بودن گفت ایمان حالا جواباتو بخون بچه ها بنویسن خخخخخخخ مثلا دوستام ک شاگرد اولای کلاسای دیگ بودن از جلو در رد میشدن میگفتن ایمان چکارمیکنی خخخخ
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خب دیگه دوستان وقت تمومه...
بای باینوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
ما که سر امتحان دینی یه مراقب بود جوون بود اومدم صحیح غلطو برسونم به یکی شنید برگشت نگاه کرد ولی نفهمید
ولی یکی از بچه ها گفت اقا اینو بلد نیستم رفت از یه برگه دیگه دید گفت اینارو بنویس.نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ولی یکی از بچه ها گفت اقا اینو بلد نیستم رفت از یه برگه دیگه دید گفت اینارو بنویس.mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ولی یکی از بچه ها گفت اقا اینو بلد نیستم رفت از یه برگه دیگه دید گفت اینارو بنویس.چ مراقب عالی قربونش برم
-
من سوم راهنمایی بودم دیگ اوج تقلب رسوندن بود . همه رفته بودن من 10 دقیقه اول نوشتم تموم شد معلممون سرکلاس بود گفت ایمان بشین کارت دارم نشستم تا اخر امتحان . حدود 10 نفر مونده بودن گفت ایمان حالا جواباتو بخون بچه ها بنویسن خخخخخخخ مثلا دوستام ک شاگرد اولای کلاسای دیگ بودن از جلو در رد میشدن میگفتن ایمان چکارمیکنی خخخخ
iman 1 امتحانای خرداد بود
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در کل من نمیتونم تقلب کنم.
فیزیک 2تا از فرمول ها یادم رفته بود از خودم نوشتم درست در اومد