دلیل زندگی
-
@saghi-mortazavi
سلام
ببینید میخوام از دو جنبه بحث هدف زندگی رو باز کنم...
۱. از دیدگاه انسانی با هر نوع اعتقادی و هر فرهنگی و هر سطح علم و دینی...
همه ی انسان ها از دم کمال طلب هستن
کمال طلب به چه معناست اصلا؟!
کمال طلبی یعنی اینکه انسان به کم قانع نیست! و اگه بتونه چیزی رو بدست بیاره،تلاش میکنه بهترین نوع اون وسیله یا چیز رو بدست بیاره!
مثل خرید موبایل! همه دوست دارن بروز ترین مدل های برند های معروف جهان رو بخرن
حالا چه ربطی داشت؟!
ربطش اینه که شما وقتی هدفت متناسب با این کمال طلبی نباشه و در واقع هدف انسان بالاخره یه جا تموم بشه انسان دیگه از حرکت می ایسته!
آقا بالفرض یکی هدفش پزشکیه تهرانه و با کلی خرخونی بهش میرسه بعدش که بهش رسید و دید دیگه هدفی نداره از حرکت باز می ایسته! ممکنه بگی خب میره برای مقطع بعدی پزشکی میخونه،خب باشه بالاخره این انسان وقتی پروفسور هم بشه بالاخره یه جا میرسه که هدفش دیگه تموم میشه و دیگه بی هدف میشه
و بی هدفی هم خیلی پیامد ها داره از جمله افسردگی که کمترین پیامدشه
خب حالا هدفی که با کمال طلبی ما متناسب باشه چیه؟! از دیدگاه کسی که مسلمون نیست شاید خیلی نشه به این موضوع جواب داد!
۲.حالا از دیدگاه مسلمان ها بررسی میکنیم
ما اعتقاد به چی داریم؟عالم پس از مرگ
اعتقاد داریم که در اون جاویدان هستیم
خب تنها چیز نا محدود در دین ما خداست
انسان ها برای اینکه هدفشون متناسب با کمال طلبیشون باشه باید هدفشون یه چیزه نا محدود باشه و اِلّا اگر محدود باشه وقتی به اون هدف رسیدن دیگه از حرکت باز میایستن
حالا هدفی که متناسب با کمال طلبیه انسان باشه چیه؟!
اسلام جوابشو داده! اون هدف قرب و رضایت الهی هست
که ما باید هدفمون باشه... -
zeinab dehghani
نمیدونمدیگه هیچی حس نمیکنم
-
فقط تو
-
Javid فقط خدا .....ببین دوست عزیز فقط تلاش کن که تو کنار خدا باشی اینجوری هم مهربونی .هم پدر مادرت ازت راضین .هم خدا ..فقط عاشق خدا باش اون موقع تمام لحظاتت زنده میشن......
https://www.aparat.com/v/LCfnKلطفا این فیلمو ببینید همگی .لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
.
.
.
.
.
.
.
.
. -
میلان
-
Fa D در دلیل زندگی گفته است:
Javid از دستور اون بالایی سرپیچی نکرده باشم
همین دیگه مشکل من همین ایمان ضعیفمه
کسی که تو هر کاری خدا رو ببینه دیگه دنبال دلیل برا زندگیش نمیگرده
Javid در دلیل زندگی گفته است:
خب چرا سعی نمیکنی تو هرکاری خدا رو ببینی؟ اگه بهش ایمان داری بدون ولت نمیکنه خدا مهربونه و بدترین بنده هاش رو حتی ول نمیکنه تو که جزو خوباشی (: بنده هایی هستن مثل حُر که تو آخرین لحظه ها بهش پناه میبرن و اون میبخشه یه بار بیخیال شو که ثواب داره جهت تفریح فقط بشین هر جای قرآن رو دوست داشتی بخون (معنی یا تفسیر) باور کن انقدر خوبه (:
-
@saghi-mortazavi
سلام
ببینید میخوام از دو جنبه بحث هدف زندگی رو باز کنم...
۱. از دیدگاه انسانی با هر نوع اعتقادی و هر فرهنگی و هر سطح علم و دینی...
همه ی انسان ها از دم کمال طلب هستن
کمال طلب به چه معناست اصلا؟!
کمال طلبی یعنی اینکه انسان به کم قانع نیست! و اگه بتونه چیزی رو بدست بیاره،تلاش میکنه بهترین نوع اون وسیله یا چیز رو بدست بیاره!
مثل خرید موبایل! همه دوست دارن بروز ترین مدل های برند های معروف جهان رو بخرن
حالا چه ربطی داشت؟!
ربطش اینه که شما وقتی هدفت متناسب با این کمال طلبی نباشه و در واقع هدف انسان بالاخره یه جا تموم بشه انسان دیگه از حرکت می ایسته!
آقا بالفرض یکی هدفش پزشکیه تهرانه و با کلی خرخونی بهش میرسه بعدش که بهش رسید و دید دیگه هدفی نداره از حرکت باز می ایسته! ممکنه بگی خب میره برای مقطع بعدی پزشکی میخونه،خب باشه بالاخره این انسان وقتی پروفسور هم بشه بالاخره یه جا میرسه که هدفش دیگه تموم میشه و دیگه بی هدف میشه
و بی هدفی هم خیلی پیامد ها داره از جمله افسردگی که کمترین پیامدشه
خب حالا هدفی که با کمال طلبی ما متناسب باشه چیه؟! از دیدگاه کسی که مسلمون نیست شاید خیلی نشه به این موضوع جواب داد!
۲.حالا از دیدگاه مسلمان ها بررسی میکنیم
ما اعتقاد به چی داریم؟عالم پس از مرگ
اعتقاد داریم که در اون جاویدان هستیم
خب تنها چیز نا محدود در دین ما خداست
انسان ها برای اینکه هدفشون متناسب با کمال طلبیشون باشه باید هدفشون یه چیزه نا محدود باشه و اِلّا اگر محدود باشه وقتی به اون هدف رسیدن دیگه از حرکت باز میایستن
حالا هدفی که متناسب با کمال طلبیه انسان باشه چیه؟!
اسلام جوابشو داده! اون هدف قرب و رضایت الهی هست
که ما باید هدفمون باشه... -
-
zeinab dehghani در دلیل زندگی گفته است:
Javid اینکه چیزی حس نمی کنیم برای این هست که تسلیم شدیم.....
زندگی که همیشه یک شکل نیست.....
باید اینو یادبگیریم که همیشه باید مقاومت کنیم.....ازهرچی داریم بگذریم....ولی تسلیم نشیم......
به قول سردار جاویدالاثرحاج احمد متوسلیان همیشه هرجوری میتونید مقاومت کنید حتی اگه ایستادگی باشه.......
اینکه اینو بپذیری که همه چی بده و کاری از دست مابرنمیاد بدترین حالت ممکن هست......
ماها الان جوونیم و بدترین چیز برامون همین مقاومت نکردنه......این کنکور با وجود همه ی سختی ونامردی و مافیایی که داره خوبی هایی هم داره..یکیش همینکه با ما جوونا کاری میکنه که بجنگیم......یادبگیریم که برای بدست آوردن چیزی تلاش کافی نیست و باید بجنگیم....جنگیدن همیشه توی میدون جنگ و روبروی ی انسان نیست.....اینکه تو تصمیم بگیری صبح از اون خواب شیرین دل بکنی و با اون خوابی که توی چشمات میدون مقابله کنی هم ی جور جنگه...
خودت رو پیدا کن.....هیچکسی نمیتونه بهت کمکی بکنه مگر خودت و خدااااا
وخدااااهم وقتی کمکت میکنه که ببینه تو واقعن دلت میخواد.....
خودت رو بزار روبروی خودت و تنهایی و صادقانه با خودت حرف بزن.....و حتی توی اون لحظه ای هم ک داری حرف میزنی بجنگ تا افکارمنفی وسادگی نیان سراغت و بعدش حتمن به این میرسی که بسه دیگه.......تاکی همینجوری عمرم رو هدر بدم وکلی حرف که از تفکر درست و پاک میاد
اونوقت هست که باید ی یاعلی(ع) از ته دل و ایمان بگی و شروع کنی......
....
باخودت کناربیا ،ببین چ جوری کارات راه می افته....
ایشالله که موفق میشیاولا خیلی ممنون بابت حرفات
میدونی من دیگه بریدم انقدر خوردم زمین دوباره پا شدم . هر دفعه میام به خودم امید میدم قوی و با انگیزه و با ایمان قوی شروع میکنم ولی انگار همش جو گیریه و بعد یه مدت متوقف میشم نمیدونم چرا؟!Javid همین توقفت بده .....نایست.....مثل این میمونه سر جلسه ی کنکور از ی جایی به بعد دیگه هیچ سوالی حل نکنی و چشم بدوزی به افق....
زندگی هم همینه......از چی خسته شدی ک اینجوری جا میزنی؟؟؟؟
با خودت رو راست باش.....
خدا حتی بیشتر از تصور و خیال ما مهربونه....خودش توی آیه ی ۳۳ سوره ی عنکبوت گفته "لاتخف ولاتحزن انّا منجوک....نترس و غمگین مباش که ما تورا نجات میدهیم"
خداعاشق ماست......عشق واقعی ،نه از این عشقای چرت و پرت امروزی
خدادلش میخواد ببینه بنده هاش هم چقدر دوسش دارن ،برای همین میخواد بنده هاشو نگاه کنه.....توهم با خودت بگو :باشه خدایا تو منو نگاه کن که نگات می ارزه به هزارتا نگاه بقیه.......با خداعشق بازی کن....
این که بریدی شاید دلیلی هست که از اون دورشدی....
نمیدونم.....
....
ی پیشنهاد خواستین برین با خدا حرف بزنید یکی رو باخودتون ببرین ، یکی رو که خداع خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی دوسش داره که حتی اگه شده به خاطر اون به شما بیشتر توجه کنه(البته خداهمیشه توجه میکنه،اینومیگم چون بعضی ها برای خداسفارشی هسن)
هممونهم میدونیم اون آدما کیا هستن......از اهل بیت و امامانمان گرفته تا شهدا...
سیمت رو وصل کن .....راه می افتی
پ.ن: این نظر ی آدم خیلیییی عزیز به خودم بود......و خیلییییی مفید واقع شد
ی بار امتحانش ضرری نداره -
خدا تحت هیچ شرایطی ولت نمیکنه. اگه احساس میکنی خدا نمیبینتت یا از همین احساسات، بدون داره آمادت میکنه برا یه اتفاق بزرگ
-
Javid خدا و خانوادم
-
Javid میدونید خب هر کسی حتی یه بار به این فکر افتاده که اصن ما چرا به دنیا اومدیم اصن هدف از این زندگیه دنیا چیه این زندگی که همشو میگیم میگذره میگذره پس دیگه ما اودیم چیکار کنیم ببین تو واسه اینکه عاشق یه نفر باشی باید اول بشناسیش تا شناخت نباشه که نمیشه من بگم طرفو دوست دارم یا عاشقشم دقیقا خدا همین جوریه تو اول باید بشناسیش باید حتی شده یه ذره چیزایی که داریو تصور کنی از کجا داری اگر نبودن چی میشد یا وقتی یه چیزی رو حس میکنی این یعنی خدا هست یعنی خداوند از وجود خودش تو تو گذاشته یه لحظه به دور و برت نگاه کن اینا همه رو خدا داده خب حالا ما از کجا بفهمیم اصن خدا هست ببین همین که احساس داری همین که روح داری اینا الکی نمیتونن باشن نمیتونن یه پروزه کوچیک هم مدیریت میخواد مگه میشه جهان نخواد خیلی چیزای دیگه هستن نعمتایی که داریم و ممکنه زیاد نبینیمشون ولی اگر به تک تکشون دقت کنی روز به روز حالت بهتر میشه ببین زندگی خوشی داره غم داره همه چی هست تو زندگی فقط نباید به خودت سخت بگیری همین این یعنی موضوعی که خیلیامون سر چیزای الکی خیلی بیخود حرص میخوریم زندگیو حروم میکنیم فقط باید کمتر سخت بگیریم ببین اگر تو فکر کنی به تک تک داشته و در مقابلش فکر کن اینارو نداشتی چی میشد فکر کن اینجوری میتونی خیلی بیشتر به خدا نزدیک شی حرفاتو با خدا بزن ولی اولش باید خدارو بشناسی قران بخون تا دیگه دلت بخواد تمام وجودت بخواد با خدا حرف بزنه نه به زور یا نه فقط برا اینکه حالت بهتر شه باید دلت بخواد و اون کارو انجام بدی باید حس خوبی بگیری نسبت به اون موضوع اون موقع خیلی حالت بهتر میشه
-
Javid اینکه بدون اینکه خودم بخوام دنیا اومدم هیچ هدفی ندارم فقط میخوام قبل مرگم سریالایی که دوست دارمو ببینم آلبوم هایی که دوست دارم رو بشنوم و کتاب هایی که عاشقشونم رو بخونم
And that's it for me :)) -
Javid در دلیل زندگی گفته است:
سلام
میخاستم بپرسم شما دلیلتون واسه زندگی چیه!؟قطعا خداوند به شدت کافیست برای زندگی
-
Javid خوندن کتابایی که دوسشون دارم. چندین پاییز رو دیدن و زیر بارون قدم زدن. خندیدن با دوستام. گوش دادن به موسیقی مورد علاقم. مسافرت و کلی چیزای قشنگه دیگه. به زندگی به چشم یک فرصت طولانی نگاه کن واسه انجام دادن کارهایی که دوستشون داری و حالتو خوب میکنن!