دلیل زندگی
-
Javid من دلیلی ندارم،،،فقط مجبورم
به نظرم هممون اینطوری ایم فقط بعضیا در مرحله ی انکار به سر میبرن
این دنیا همش جبره
منم زنده میمونم و نفس میکشم چون به این دنیا اومدم و باید دِین کسایی که به گردنم حق دارنو دیر یا زود ادا کنم !
تلخه ولی حقیقتهŚËVĐA- در دلیل زندگی گفته است:
Javid من دلیلی ندارم،،،فقط مجبورم
به نظرم هممون اینطوری ایم فقط بعضیا در مرحله ی انکار به سر میبرن
این دنیا همش جبره
منم زنده میمونم و نفس میکشم چون به این دنیا اومدم و باید دِین کسایی که به گردنم حق دارنو دیر یا زود ادا کنم !
تلخه ولی حقیقتهاینجوری ک داستان خیلی غم انگیز میشه
بنظرت این زندگی شصت هفتاد سال دنیا در برابر زندگی ابدی که همه ما برای اون آفریده شدیم خیلیه؟
پس با فکر کردن به زندگی ابدی میشه جور دیگه ای به زندگی نگاه کرد!
اونجوری نباید گفت من مجبوری ب این دنیا اومدم بلکه میگی من به اینجا اومدم تا مسیر رسیدن به اون زندگی زیبای همیشگی رو طی کنم بنابراین دیگه اصلا زندگی دنیایی رو در برابر اخرت هیچی نمیبینی! -
@mohammad-m در دلیل زندگی گفته است:
Javid اینکه بدون اینکه خودم بخوام دنیا اومدم هیچ هدفی ندارم فقط میخوام قبل مرگم سریالایی که دوست دارمو ببینم آلبوم هایی که دوست دارم رو بشنوم و کتاب هایی که عاشقشونم رو بخونم
And that's it for me :))همین؟
خب اینکه هدف نداری خیلی بده. با این کار هایی که میگی فقط میخای از زندگی فرار کنی! و یجورایی فقط خودتو سرگرم کنی... غیر اینه؟Javid نه دقیقا همینیه که گفتی
-
@e-m منم ی زما
@e-m در دلیل زندگی گفته است:
میخوام ببینم تهش چی میشه
از شوخی که بگذریم خدایی که بهم معرفی شده و احساسش میکنم گفته خودکشی نکنم و توی قرآن هم خوندم ، حالا از این شنیده اطاعت میکنم و منتظر میشم ببینم قراره چی بشهع رو کنجکاوی خودکشی نکنی ی دفه؟
-
Javid بالا بردم پرچم تشیع در سراسر جهان
-
Javid نه دقیقا همینیه که گفتی
خب این خیلی بده. بگرد دنبال چیزی ک میتونه مفید باشه. اگه هدف از آفرینش ما انسان ها خوشگذرونی و انجام کار های بیهوده باشه بلا نسبت هممون دیگه فرقی با اون حیوون توی مزرعه نداریم!
این عقلی ک خدا به ما داده حیفه توی جای نامناسب خرج بشه. میتونیم کلی علم کسب کنیم کلی کار مفید انجام بدیم.
فکر کن فکر کردن خیلی خوبه -
Javid نه نه
من یه زمان تو فکرش بودم بعد دیدم با خودکشی کردن فقط یه ضعیف واقع شدم و بعد مرگم هیچ کس جز پدر و مادرم ناراحت نمیشن. دنیا و آخرت خودمو به باد میدم و فقط ضررشو خودم میبینم و تا ابد میخوام عذاب بکشم. و همه میخوان بیان سر سنگ قبرم به ریشم بخندن و بگن چقدر ضعیف بود
-
mohammad amin esmaeli در دلیل زندگی گفته است:
ایول
به این میگن هدف
-
Javid نه نه
من یه زمان تو فکرش بودم بعد دیدم با خودکشی کردن فقط یه ضعیف واقع شدم و بعد مرگم هیچ کس جز پدر و مادرم ناراحت نمیشن. دنیا و آخرت خودمو به باد میدم و فقط ضررشو خودم میبینم و تا ابد میخوام عذاب بکشم. و همه میخوان بیان سر سنگ قبرم به ریشم بخندن و بگن چقدر ضعیف بود
-
برای تجربه های جدید
یرای حس کردن یه زندگی خوب و راحت و اروم -
خب این خیلی بده. بگرد دنبال چیزی ک میتونه مفید باشه. اگه هدف از آفرینش ما انسان ها خوشگذرونی و انجام کار های بیهوده باشه بلا نسبت هممون دیگه فرقی با اون حیوون توی مزرعه نداریم!
این عقلی ک خدا به ما داده حیفه توی جای نامناسب خرج بشه. میتونیم کلی علم کسب کنیم کلی کار مفید انجام بدیم.
فکر کن فکر کردن خیلی خوبهJavid "انسان بدترین گونه حیوانی ست"
امیدوارم یک روزی نسل همه مون نابود بشه تا دنیا یه نفس راحت بکشه -
@saghi-mortazavi در دلیل زندگی گفته است:
Javid خودکشی هیچ دردی از کسی دوانمیکنه بیشترکسایی که خودکشی میکنن تو حین عمل پشیمون میشن
تجربه نشون داده بهم که خاضری کر باشی کور باشی فلج باشی بدون هیچ حسی فقط یه تیکه گوشت باشی اما اون لحظه اخر
لحظه ای که همه چی داره تموم میشه اون لحظه رو نچشی
خیلی بده
خییییییلی بده
هیچ وقت بهش فکر نکنین
تجربه کردم که میگم
️
-
هدفم تکامل روحمه خدا دوس داره مارو همیشه تست کنه توی هر مرحله ای این نظر منه ولی به نظرم بعد مرگ بهشت و جهنمی که ادما فکرش رو میکنن وجود نداره اگر توی این زندگی ادم خوبی باشی وقتی بمیری به عنوان نوزاد یک خانواده مرفه و پولدار دوباره متولد میشی و یه عمر تو ناز و نعمت زندگی میکنی یا مثلا توی یک کشور بهتر از این خراب شده و بالعکس و این چرخه ادامه داره تا روزی که وقتش برسه به نظر من خدا میخواد با دادن زندگی های متفاوت به ما مارو به تکامل برسونه البته این نظر منه
-
@saghi-mortazavi در دلیل زندگی گفته است:
Javid خودکشی هیچ دردی از کسی دوانمیکنه بیشترکسایی که خودکشی میکنن تو حین عمل پشیمون میشن
تجربه نشون داده بهم که خاضری کر باشی کور باشی فلج باشی بدون هیچ حسی فقط یه تیکه گوشت باشی اما اون لحظه اخر
لحظه ای که همه چی داره تموم میشه اون لحظه رو نچشی
خیلی بده
خییییییلی بده
هیچ وقت بهش فکر نکنین
تجربه کردم که میگم
️
Fateme Sh 0 خداروشکر من در بدترین شرایطم بهش فکر نکردم و از خدا میخوام به من و همه ی آدما کمک کنه که هیچوقت در بارش فکر نکنیم
چون خدا همیشه هست و تنهات نمیزاره
اون بدترین شرایط یه امتحانیه که داره ازمون میگیره باید با نمره بیست پاسش کنی و سربلند بیرون بیای
-
Javid زندگی می کنم که بکشم، خفه کنم، نابود کنم ..
همه بدبختیارو .. فقرو .. فحشارو .. بیچارگیو .. بیماریو .. ظلمو .. خیانتو .. دوروییو .. دروغو .. غرورو ..
و بعدش خودم رو خلاص می کنم (تا آخرین لکه ی سیاهه روی این سیاره هم پاک بشه) ..
-
shamdoon shamdooni در دلیل زندگی گفته است:
Javid میدونید خب هر کسی حتی یه بار به این فکر افتاده که اصن ما چرا به دنیا اومدیم اصن هدف از این زندگیه دنیا چیه این زندگی که همشو میگیم میگذره میگذره پس دیگه ما اودیم چیکار کنیم ببین تو واسه اینکه عاشق یه نفر باشی باید اول بشناسیش تا شناخت نباشه که نمیشه من بگم طرفو دوست دارم یا عاشقشم دقیقا خدا همین جوریه تو اول باید بشناسیش باید حتی شده یه ذره چیزایی که داریو تصور کنی از کجا داری اگر نبودن چی میشد یا وقتی یه چیزی رو حس میکنی این یعنی خدا هست یعنی خداوند از وجود خودش تو تو گذاشته یه لحظه به دور و برت نگاه کن اینا همه رو خدا داده خب حالا ما از کجا بفهمیم اصن خدا هست ببین همین که احساس داری همین که روح داری اینا الکی نمیتونن باشن نمیتونن یه پروزه کوچیک هم مدیریت میخواد مگه میشه جهان نخواد خیلی چیزای دیگه هستن نعمتایی که داریم و ممکنه زیاد نبینیمشون ولی اگر به تک تکشون دقت کنی روز به روز حالت بهتر میشه ببین زندگی خوشی داره غم داره همه چی هست تو زندگی فقط نباید به خودت سخت بگیری همین این یعنی موضوعی که خیلیامون سر چیزای الکی خیلی بیخود حرص میخوریم زندگیو حروم میکنیم فقط باید کمتر سخت بگیریم ببین اگر تو فکر کنی به تک تک داشته و در مقابلش فکر کن اینارو نداشتی چی میشد فکر کن اینجوری میتونی خیلی بیشتر به خدا نزدیک شی حرفاتو با خدا بزن ولی اولش باید خدارو بشناسی قران بخون تا دیگه دلت بخواد تمام وجودت بخواد با خدا حرف بزنه نه به زور یا نه فقط برا اینکه حالت بهتر شه باید دلت بخواد و اون کارو انجام بدی باید حس خوبی بگیری نسبت به اون موضوع اون موقع خیلی حالت بهتر میشه
دقیقا. اینکه به زور بخای با خدا باشی بیشتر از خدا دورت میکنه
Javid پس سعی کن بشناسیش فکر کن به موقع هایی که تو سختی کنارت بوده نه که الان بگی من همش سختی بوده اصلا از هیچی نجات پیدا نکردم نههه اصلا ایطوری نیست اگر فکر کنی یادت میاد که چقدررر خدا بهت لطف کرده به اینکه یکی همیشه هست که بتونی باهاش حرف بزنی بدون اینکه اون مشکلاتتو بخواد بعدا به روت بیاره کسی که بدون توقع دوست داره اگر به اینا فکر کنی حالت خیلی خوب میشه دیگه خودت دوست داری با خدا حرف بزنی اصن اسمونو نگاه کن این همه عظمتو زیبایی ببین این عظمت فقط گوشه ای از عظمت خداست موقع هایی که حالت خوب نیست اسمونو نگاه کن حالت خیلی خوب میشه بهتر میتونی خدا رو حس کنی
-
Javid اینکه بدون اینکه خودم بخوام دنیا اومدم هیچ هدفی ندارم فقط میخوام قبل مرگم سریالایی که دوست دارمو ببینم آلبوم هایی که دوست دارم رو بشنوم و کتاب هایی که عاشقشونم رو بخونم
And that's it for me :))همین؟
خب اینکه هدف نداری خیلی بده. با این کار هایی که میگی فقط میخای از زندگی فرار کنی! و یجورایی فقط خودتو سرگرم کنی... غیر اینه؟Javid ببین زندگی رو یا اصن هر چیزی رو اگر خیلی بهش فکر کنی و همش دنبال جواب باشی اینجوری که اصن لذت نمیبری جهنم میکنی زندگی رو به خودت خب دیگه به دنیا اومدیم و این ماهیت و ذات ماست انسانیم و به دنیا اومدیم حالا خب چیکار کنیم دیگه هی باید بگیم ما چرا به این دنیا اومدیم ببین هممون مشکل داریم هممون گاهی اوقات هم همین حرف اینکه اصن چرا من دنیا اومدم رو هم میزنیم ولی خب نباید بزاری این فکر طولانی شه تا سمت این فکرا بخوای بری باید خیلی طولش ندی فکر کردن زیادی ادمو داغون میکنه بخدا تو الان یه کاری کن تو چه چیزی باعث ارامشت میشه یعنی با چه چیزی ارامش میگیری همون کارو انجام بده زندگی کردن یعنی همین اینجوری هم نیست که بگی خب من خوشگذروندم یا اهنگ گوش دادم اینا هدف اصلی ما نیست اینا هدفای الکین با اینا فقط خودمونو گول میدیم نههه اینو نگو اینا همش غلطه خب هدفای کوچیک کوچیکن که میرسوننمون به هدفای بزرگ تو باید خودت ارامشو تو زندگی واسه خودت درست کنی با چیزایی که دوست داری نگو هم که من هیچی دوست مندارم هیچی نیست منو خوشحال کنه چرا هست فکر کن ببین چی خوشحالت میکنه
-
Javid دلیل زندگی من قبلا رسیدن به هدفم بود اما الان هرچی فکر کردن نرسیدم به جوابی که میخوام
ما برای دریافت دلیل زندگیمون باید خودمونو بشناسیم..علاقه مونو بشناسیم و دنبالش کنیم تا بهش برسیم یه روزی..
رویای بیشتر بچه ها اون چیزی بوده که قبلا تو سرشون پرورشش دادن و بعد یهویی با یه انتخاب از سر اجبار یا حالا هرچیزی اون رویا رو از ریشه خشک کردن..
رویاهای ما مقدسن برای خودمون..اونان که دلیل زندگیمونو بهمون میگن..دنبال رویاهات برو..
فقط میتونم بگم تا خودتو نشناسی..تا به شخصیتت آگاه نشی نمیتونی علاقتو پیدا کنی رویاشو بسازی و بعد دلیلشو پیدا کنی -
Javid
خب یه سوال
خدا ما رو خلق کرد
اینهمه هم نعمت و سرمایه در اختیارمون گذاشت
زندگی کردن دلایل خیلی زیاد و متنوعی خواهد داشت(بسته به هر شخص )
ولی شما یه دلیل برای زندگی نکردن بیار؟
چرا وقتی این فرصتو داریم استفاده نکنیم؟ -
Javid اینکه خودمو بشناسم و بفهمم تهش چی؟
-
Fateme Sh 0 خداروشکر من در بدترین شرایطم بهش فکر نکردم و از خدا میخوام به من و همه ی آدما کمک کنه که هیچوقت در بارش فکر نکنیم
چون خدا همیشه هست و تنهات نمیزاره
اون بدترین شرایط یه امتحانیه که داره ازمون میگیره باید با نمره بیست پاسش کنی و سربلند بیرون بیای
@saghi-mortazavi نباس ازش فرار کنی باید بفهمیش