-
@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola یه بار یه چیزی اومد وسط زندگی من که برای 77 پشتم کافی بود
️
مطمئنم درستش نبوده
پس حالاحالاهامنتظر بموننوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola یه بار یه چیزی اومد وسط زندگی من که برای 77 پشتم کافی بود
️
مطمئنم درستش نبوده
پس حالاحالاهامنتظر بمونوالا همون چیزایی که اومدن تو زندگیم باعث حال الانم شدن... خیلی سخته خیلییییی که از آدمایی که بهشون خیلی اعتماد داری ضربه بخوری... همین باعث شد خیلیییی یدفعه ای بی حسی مطلق برم...
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبعضی وقتا فقط دلم میخواد با یکی صحبت کنم اما میترسم از اینکه دوباره کسی رو جا بدم تو زندگیم...
-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدههمه رفتید؟!؟
-
@ghazal-dalvand من هستم
-
@ghazal-dalvand من هستم
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده4شنبه ها اینقدر روزای شلوغ و پرکاریه که بعدش توان خوندن هیچ درسی رو ندارم
-
بعضی وقتا فقط دلم میخواد با یکی صحبت کنم اما میترسم از اینکه دوباره کسی رو جا بدم تو زندگیم...
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بعضی وقتا فقط دلم میخواد با یکی صحبت کنم اما میترسم از اینکه دوباره کسی رو جا بدم تو زندگیم...
ببین قبل اینکه با کسیم حرف بزنی اول از همه به این فکر کن چه ویژگیایی(سبک سنگین کن) داره که اگه بعدا تو زندگیت جاش دادی پشیمون نشی
-
ببین قبل اینکه با کسیم حرف بزنی اول از همه به این فکر کن چه ویژگیایی(سبک سنگین کن) داره که اگه بعدا تو زندگیت جاش دادی پشیمون نشی
-
نمیدونم بقیه هم همینجورین یا فقط منم
حس میکنم اختلال دو قطبی دارم
بعضی روزا خیلی تاریک میشم
اون: گاهی خیلی بی رحم میشی
من: اره گاهی میخوام دنیا نباشهShadow Runner در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نمیدونم بقیه هم همینجورین یا فقط منم
حس میکنم اختلال دو قطبی دارم
بعضی روزا خیلی تاریک میشم
اون: گاهی خیلی بی رحم میشی
من: اره گاهی میخوام دنیا نباشههمه همینن
-
Zaraa واقعا
نمیدونم بعضی وقتا آدم چرا اصرار داره خودشو بزنه به خریت و خودشو مجاب کنه که داره اشتباه میکنهنوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Zaraa واقعا
نمیدونم بعضی وقتا آدم چرا اصرار داره خودشو بزنه به خریت و خودشو مجاب کنه که داره اشتباه میکنهشایدم واقعا اشتباه میکنی
-
Zaraa واقعا
نمیدونم بعضی وقتا آدم چرا اصرار داره خودشو بزنه به خریت و خودشو مجاب کنه که داره اشتباه میکنهشایدم واقعا اشتباه میکنی
-
Zaraa واقعا
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط Zaraa انجام شده
Zaraa آره ولی بعضی وقتا سکوت آدما باعث میشه خودخوری کنی و خودت رو ذره ذره نابود کنی...
خب خودت چی فکر میکنی
کارت اشتباه بوده که باعث سکوتشون شده؟ -
هر وقت خواستی با کسی حرف بزنی بنویس رو کاغد ادما گند میزنن ب اعتمادت
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط Zaraa انجام شده
فکری ک همینجور باشه رو اصن نمیشه روش حساب کرد
فکر منطقی
با درنظر گرفتن تمام جوانب از جمله دید طرف،حق طرف،دید خودت،حق خودت
خودتو تو اون شرایط بجا طرف بزاری و....
اگه ب اینا کاملا فک کرده باشی و حقو به خودتی بدی تو اشتباه نکردی -
Zaraa آره ولی بعضی وقتا سکوت آدما باعث میشه خودخوری کنی و خودت رو ذره ذره نابود کنی...
خب خودت چی فکر میکنی
کارت اشتباه بوده که باعث سکوتشون شده؟ -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Baghery در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
واقعاااااا
-
Zaraa نه اتفاقا برعکسه... کار اونا باعث سکوت من شده... بعضی آدما کلا عادت دارن بزنن زیر همه چی و خودشونو پشت بقیه مخفی کنن... خودشون رو آدم خوبه نشون بدن و کلا مشغول فریب دادن بقیه باشن
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط Zaraa انجام شده@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Zaraa نه اتفاقا برعکسه... کار اونا باعث سکوت من شده... بعضی آدما کلا عادت دارن بزنن زیر همه چی و خودشونو پشت بقیه مخفی کنن... خودشون رو آدم خوبه نشون بدن و کلا مشغول فریب دادن بقیه باشن
ب حرفاشون اهمیت نده
نذار تو زندگیت جایی داشته باشن -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جاشونو با ادمای خوب پر کن