تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۶۰ درصد میشود.
-
-
واسه ما دوازدهمیا صدق میکنه؟
-
واسه ما دوازدهمیا صدق میکنه؟
Dr Aryan 0 سلام. نه. توی متن که اینطوری نوشته:
مصوبات مربوط به کنکور، برای کنکور ۱۴۰۰ اجرایی نمیشود و داوطلبانی که در حال مطالعه برای کنکور هستند نگرانی نداشته باشند.
-
Dr Aryan 0 سلام. نه. توی متن که اینطوری نوشته:
مصوبات مربوط به کنکور، برای کنکور ۱۴۰۰ اجرایی نمیشود و داوطلبانی که در حال مطالعه برای کنکور هستند نگرانی نداشته باشند.
Amirreza Vafaei Moghadam با توجه به متن خبر برای کنکوری های 1400 نیست فکر میکنم...
-
Amirreza Vafaei Moghadam با توجه به متن خبر برای کنکوری های 1400 نیست فکر میکنم...
-
-
sarnisa6 سلام. بله درسته. اگه توجه کرده باشین توی متن اصلی تاپیک هم نوشتم که:
Amirreza Vafaei Moghadam در تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۶۰ درصد میشود. گفته است:
sarnisa6 سلام. بله درسته. اگه توجه کرده باشین توی متن اصلی تاپیک هم نوشتم که:
اره
-
حاجی ماجرا چیه؟
گرچه برای کنکور 1400 نوشته اجرایی نمیشه.️تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۶۰ درصد میشود
منصور کبگانیان، دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور:
در جلسه امروز ستاد نقشه جامع علمی کشور استفاده از سابقه تحصیلی مورد تاکید قرار گرفت و ۶۰ درصد سابقه تحصیلی برای تاثیر در کنکور مورد تصویب قرار گرفت.
بر این اساس کنکور و آزمون کتبی متمرکز فقط ۴۰ درصد تاثیر خواهد داشت.
منبع (کانال رسمی باشگاه خبرنگاران)، لینک پست:
https://t.me/yjcnewschannel/174572سلام بچه ها این ۶۰ درصد سوابق تحصیلی فقط برای دهم و یازدهم و دوازدهمه یا نه از ابتدایی هست تا دوازدهم؟؟؟
️
️
یکی برا من توضیح بده... هنگ کردم🥴
-
سلام بچه ها این ۶۰ درصد سوابق تحصیلی فقط برای دهم و یازدهم و دوازدهمه یا نه از ابتدایی هست تا دوازدهم؟؟؟
️
️
یکی برا من توضیح بده... هنگ کردم🥴
zahra movahedizadeh سلام. فقط نمرات امتحان نهایی (ترم دوم سال دوازدهم) هر درس هست. اونم فقط درس های کنکوری...
-
zahra movahedizadeh سلام. فقط نمرات امتحان نهایی (ترم دوم سال دوازدهم) هر درس هست. اونم فقط درس های کنکوری...
Amirreza Vafaei Moghadam
ممنونم عزیزم