-
امیررضا فلاح نژاد من خودم بهترین درسی که بلدم فیزیکه تو اختصاصیا اگر فقط فیزیک حذف شده باشه خیلی ظلمه
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar وای نهههه
به جای فیزیک قسمتایی از ریاضی و زیست و حذف کنن -
امیررضا فلاح نژاد منم ک چگالی رو فول بودم حذف شد:/
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani شانس نداریم که
-
امیررضا فلاح نژاد من خودم بهترین درسی که بلدم فیزیکه تو اختصاصیا اگر فقط فیزیک حذف شده باشه خیلی ظلمه
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar فیزیک و ریاضی
اگه نباشن واسه کنکور کمرم میشکنه -
Mohammad Afshar وای نهههه
به جای فیزیک قسمتایی از ریاضی و زیست و حذف کنننوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh دااداش بخشنده باش ......بگو همه ی درسا
-
@behnaz-hajizadeh دااداش بخشنده باش ......بگو همه ی درسا
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
وای زینب سر صبحی چقد خندیدم
من کلا خوش خندم حالا این حرفای تو هم که.... -
خدا کنه عمومیا رو حذف کنن مثلا بگن زبان کلا نباشه من اینقدر خوشحال میشم
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar اووووووف چه شودددد
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایااااا ماک ناراحت نیستیم و خیلییییییییییییییییی هم خوشحالیم ولی لطفن خبر درس بعدی ک میاد از مباحثی حذف بشه ک ماها بلد نیستیم......
والا ما هم گنا داریم -
zeinab dehghani
وای زینب سر صبحی چقد خندیدم
من کلا خوش خندم حالا این حرفای تو هم که....نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh والا اینا حرف دله ....کنار خنده باید گریه کنم به حال خودم
-
Mohammad Afshar اووووووف چه شودددد
@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من زبان از سال اول دبیرستان یک امتحانی هم خودم ندادم زبانو همیشه تقلب کردم
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبچه ها قضیه حذفیات جدیه؟؟
-
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام
-
@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من زبان از سال اول دبیرستان یک امتحانی هم خودم ندادم زبانو همیشه تقلب کردم
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar
احسنت به شما
منم که از وقتی کرونا اومده با تقلب مینویسم الانم که کلا سر کلاس نمیرم آزمونم کلا نمیزنم زبانو ریاضیو -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar یعنی میشه؟؟؟؟؟؟
اگه هم بشه ک برای من فرقی نمیکنه ....چون من خودم خود ب خود زبان رو برای خودم حذف کردم -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ghazal-dalvand سلاااام
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بچه ها قضیه حذفیات جدیه؟؟
بله
خب لامصبا از فیزیک حذف نمیکردن بجاش از شیمی حذف میکردن چی میشدددد
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mohammad Afshar یعنی میشه؟؟؟؟؟؟
اگه هم بشه ک برای من فرقی نمیکنه ....چون من خودم خود ب خود زبان رو برای خودم حذف کردمنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani تو دقیقا الان چی مونده که بخونی؟من واقعا موندم
-
Mohammad Afshar
احسنت به شما
منم که از وقتی کرونا اومده با تقلب مینویسم الانم که کلا سر کلاس نمیرم آزمونم کلا نمیزنم زبانو ریاضیو@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mohammad Afshar
احسنت به شما
منم که از وقتی کرونا اومده با تقلب مینویسم الانم که کلا سر کلاس نمیرم آزمونم کلا نمیزنم زبانو ریاضیوکلاس ما ایقد بچه ها حال ندارن که من جواب امتحان مستمر فیزیکو براشون فرستادم حوصله نداشتن رو نویسی کنن