-
zeinab dehghani همینجامممم
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh از حذفیات تو چ خبر؟؟؟
-
@behnaz-hajizadeh از حذفیات تو چ خبر؟؟؟
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani ریاضیو به کل حذف کردمممم
-
@behnaz-hajizadeh از حذفیات تو چ خبر؟؟؟
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani خدا بگم چیکارت نکنه
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهچقدر دروس سخت شده واقعا
️
-
zeinab dehghani ریاضیو به کل حذف کردمممم
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh ن خواهر این ظلمو به خودت نکن....اونو حذف کنی انگار همه چی رو حذف کردی.....
ازمن شیطان به تو نصیحت........ -
@behnaz-hajizadeh ن خواهر این ظلمو به خودت نکن....اونو حذف کنی انگار همه چی رو حذف کردی.....
ازمن شیطان به تو نصیحت........نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani چراا؟
خب جناب شیطان شما بفرمایین چیو حذف کنم -
zeinab dehghani ریاضیو به کل حذف کردمممم
@behnaz-hajizadeh منم شیمی
️
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط Mr.Amir1 انجام شده
@behnaz-hajizadeh
نه پسرشو میزنی دختر میشه برامن
️
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amir-bernousi
جان داداش؟ -
zeinab dehghani چراا؟
خب جناب شیطان شما بفرمایین چیو حذف کنمنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh چون ریاضی همه جا هست و اگه حذفش توی کنکوربرات مفیدباشه توی دانشگاه دیگه رسمن پیرت درمیاد......
من خودم ک ماشالله میتونم بگم همه چی رو حذف کردم
ولی نع بدون شوخی داره از بالاخبر میرسه اونی رو حذف کن که وقتی میری سراغش نزدیکی عزراییل تشنج کرده را به خودت احساس میکنی -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 هیچی
تعجب کردم از حرفت فقط :| -
Amir 6 هیچی
تعجب کردم از حرفت فقط :|نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi
کدوم حرفم؟ -
my midooo دوست عزیز شما نمیدونم از اول ماجرا بودین یا نه ولی این یه شوخی دوستانس بین من و زینب
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 درسا سخت شده :|