-
باااااااااااااااااااش بس کنیددیگه همتون رفتیدتو یه جبهه واسه من اصلا دیگه اینجانمیام خدانگهدارتووووون
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhila azizi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
باااااااااااااااااااش بس کنیددیگه همتون رفتیدتو یه جبهه واسه من اصلا دیگه اینجانمیام خدانگهدارتووووون
جنگ نیست که جبهه باشه.
داریم حرف میزنیم.کسی هم نمیخواد کس دیگه ای رو عوض کنه.(حداقل واسه من)
لازمم نیست که شما بری و دیگه برنگردی.شما با من مشکل داری.با بقیه نه -
اقا هر کسی یه اخلاقی داره که خود ش باید درست کنه از نظر من هم جواد مشکلی نداره تایید صلاحیت میشه
بعد خیلیا هم با من موافق نیستن ولی اخلاقم جوری نیست که یکی بخواد تغییر بدهامیدوارم بحث کاملا باز شده باشه
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اقا هر کسی یه اخلاقی داره که خود ش باید درست کنه از نظر من هم جواد مشکلی نداره تایید صلاحیت میشه
بعد خیلیا هم با من موافق نیستن ولی اخلاقم جوری نیست که یکی بخواد تغییر بدهامیدوارم بحث کاملا باز شده باشه
داداش قوربونت تایید صلاحیت کننده باید خودش تایید صلاحیت بشه اخه
چرا ابرومونو میبری -
JAVADM328.G
خب حرف منم دقیقا اینه دیگه نمیشهک همه مثل هم باشن
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
JAVADM328.G
خب حرف منم دقیقا اینه دیگه نمیشهک همه مثل هم باشن
بله همینطوره
-
hila azizi
خب عزیز دلم کلا اخلاقشونه نمیشه ک
مثلا به کلاغ گفت چرا سیاهی حالا مثال گفتمنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
hila azizi
خب عزیز دلم کلا اخلاقشونه نمیشه ک
مثلا به کلاغ گفت چرا سیاهی حالا مثال گفتمعجب مثالی
-
hila azizi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
جنگ نیست که جبهه باشه.
داریم حرف میزنیم.کسی هم نمیخواد کس دیگه ای رو عوض کنه.(حداقل واسه من)
لازمم نیست که شما بری و دیگه برنگردی.شما با من مشکل داری.با بقیه نهنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJAVADM328.G
ن کلاهمه بامن مشکل دارن -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
داداش قوربونت تایید صلاحیت کننده باید خودش تایید صلاحیت بشه اخه
چرا ابرومونو میبرینوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJAVADM328.G
حرف نزن هیس جواد ها فریاد نمیزنند
-
JAVADM328.G
حرف نزن هیس جواد ها فریاد نمیزنند
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
والا واسه ما فقط خار داره
یه مدیر داریم دور از جون از هلاکو خان مغول دست کمی نداره
میکروفون رو از فاصله 20 متری پرت کرد تو سر یه نفر که داشت حرف میزد,یه جور زد انگار مقاوت هوا و نیروهای خارجی رو محاسبه کرده بود
صاف رفت تو مخ پسره,بعدشم انداختش بیرون یارو شهریور امتحان باید بده
بعد چطور روتون میشه برید حوزه امتحان نهایی مختلط؟شما مسلمون نیستیننوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
والا واسه ما فقط خار داره
یه مدیر داریم دور از جون از هلاکو خان مغول دست کمی نداره
میکروفون رو از فاصله 20 متری پرت کرد تو سر یه نفر که داشت حرف میزد,یه جور زد انگار مقاوت هوا و نیروهای خارجی رو محاسبه کرده بود
صاف رفت تو مخ پسره,بعدشم انداختش بیرون یارو شهریور امتحان باید بده
بعد چطور روتون میشه برید حوزه امتحان نهایی مختلط؟شما مسلمون نیستینخیلی اعتراض زدیم برای عوض کردین حوزه ولی فایده نداشت
ما دوس نداشتیم مختلط باشه :///
بوخودا -
JAVADM328.G
ن کلاهمه بامن مشکل دارننوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhila azizi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
JAVADM328.G
ن کلاهمه بامن مشکل دارنشاید از یه طرف دیگه هم ببینید بد نباشه
اینکه شما با همه مشکل دارید
هر چند من اینطور فکر نمیکنم. -
hila azizi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
JAVADM328.G
ن کلاهمه بامن مشکل دارنشاید از یه طرف دیگه هم ببینید بد نباشه
اینکه شما با همه مشکل دارید
هر چند من اینطور فکر نمیکنم.نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJAVADM328.G
اصلاهرچی شمامیگیدحوصله کل کل کردن ندارم من.خدانگهدارهمگی واسه همیییییشه -
JAVADM328.G
ن کلاهمه بامن مشکل دارننوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhila azizi
ن عزیزم کسی با کسی مشکل نداره اگه بحث سر تو بود من همین حرفارو میزدم اصلا ام نمیخوام نصیحتت کنم فقط من ناراحت شدم از برخوردتون چون ایشونو الان چن باره بچه ها ناراحت کردن بازم اگه من ناراحتت کردم خیلی عذر میخوام -
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا صلوات بفرستین
-
hila azizi
ن عزیزم کسی با کسی مشکل نداره اگه بحث سر تو بود من همین حرفارو میزدم اصلا ام نمیخوام نصیحتت کنم فقط من ناراحت شدم از برخوردتون چون ایشونو الان چن باره بچه ها ناراحت کردن بازم اگه من ناراحتت کردم خیلی عذر میخوامنوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy
بچه های دیگه ناراحت کردن بمن چه بایدهمش سرمن خالی شه اره؟ -
sonsy
بچه های دیگه ناراحت کردن بمن چه بایدهمش سرمن خالی شه اره؟نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhila azizi
من که عذر خواهی کردم
-
sonsy
بچه های دیگه ناراحت کردن بمن چه بایدهمش سرمن خالی شه اره؟نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhila azizi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sonsy
بچه های دیگه ناراحت کردن بمن چه بایدهمش سرمن خالی شه اره؟من عذر میخوام ببخشید
دیگه تکرار نمیشه
اصن دیگه من با شما حرف نمیزنم که تکرار بشه
چطوری باید جبرانش کنم؟ -
hila azizi
من که عذر خواهی کردم
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
hila azizi
من که عذر خواهی کردم
تو فقط حرف نزن.
همش تقصیر توئه
-
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یه حرفی زدم ومعذرت خواهیم کردم ک ناراحتم نشن
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
hila azizi
من که عذر خواهی کردم
تو فقط حرف نزن.
همش تقصیر توئه
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهJAVADM328.G
شاید
-
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا بیاید اشتی کنیم با هم دیگه
منو ببخشید اگه ز ر ی زدم عمدی نبوده -
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhila azizi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خب منم عذر خواهی تونو قبول کردم
و از شما هم عذر خواهی کردم