-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا چرا هر چند وقت یه بار عکس پروفایلم میره؟
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an ده ساعت
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوب عصبی شدم نه?
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@infinitie-a اونم جمعه
فردا باید بری مدرسه؟
کیدین می؟
مدرسه ها بستس اینجا
آنلاینم بزور میریم -
@infinitie-a به خاطر تنبلیتون به خاطر بی ارادگیتون بخاطر هدر دادن وقتتون بخاطر شناخت درست نداشتنتون بخاطر نق زدنتون بازم بگممممممم هاااا??
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@infinitie-a به خاطر تنبلیتون به خاطر بی ارادگیتون بخاطر هدر دادن وقتتون بخاطر شناخت درست نداشتنتون بخاطر نق زدنتون بازم بگممممممم هاااا??
جالب بود
نزنیمون یه وقت -
@infinitie-a اونم جمعه
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a من از یک تا الان درگیر درسم
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Slower slower slower
Take 3 deep breath -
@m-an ده ساعت
@m-an ده ساعت
فردا همین قدر مطالعه داشته باشید (کلاس ها هم که مجازی هستن )
شب بگید چند ساعت شد
تگ کنید ببینم -
ali s 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
#درس_زندگی_2
:|اگه میخوای موفق شی ،تموم فالهای حافظ رو آتیش بزن.
#درس_زندگی_۳دونه ای که نخواد رشد کنه ؛ هر چقدر آب و آفتاب بهش بدی فقط بیشتر می گنده
#درس_زندگی_4چیزی که باعث غرق شدنت میشه
افتادن توی آب نیست
موندن زیر آب و بالا نیومدنه !
مراقب باشیم تو اشتباهات خودمون نمونیم ..
#درس_زندگی_5همه آدما برون گرا نیستن ک تو رو متوجه رفتار بدی ک باهاشون کردی،بکنن،بفهمی و معذرت خواهی کنی...اونها تو تنهایی شب گریه میکنن.و فقط ی روز صبح میفهمی ک دیگه نیستن توی زندگیت،حتی بدون خدافظی،بدون اینک حتی ی فرصت جبران داشته باشی،تازه میری گذشته هات رو مرور میکنی ببینی کجا بد تا کردی ولی دیره دیگه فقط ی تجربه ی تلخ و حسرت میمونه
#درس_زندگی_6نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali s 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اگه میخوای موفق شی ،تموم فالهای حافظ رو آتیش بزن.
#درس_زندگی_۳دونه ای که نخواد رشد کنه ؛ هر چقدر آب و آفتاب بهش بدی فقط بیشتر می گنده
#درس_زندگی_4چیزی که باعث غرق شدنت میشه
افتادن توی آب نیست
موندن زیر آب و بالا نیومدنه !
مراقب باشیم تو اشتباهات خودمون نمونیم ..
#درس_زندگی_5همه آدما برون گرا نیستن ک تو رو متوجه رفتار بدی ک باهاشون کردی،بکنن،بفهمی و معذرت خواهی کنی...اونها تو تنهایی شب گریه میکنن.و فقط ی روز صبح میفهمی ک دیگه نیستن توی زندگیت،حتی بدون خدافظی،بدون اینک حتی ی فرصت جبران داشته باشی،تازه میری گذشته هات رو مرور میکنی ببینی کجا بد تا کردی ولی دیره دیگه فقط ی تجربه ی تلخ و حسرت میمونه
#درس_زندگی_6تا حد زیادی موافقم:)
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@infinitie-a اونم جمعه
فردا باید بری مدرسه؟
کیدین می؟
مدرسه ها بستس اینجا
آنلاینم بزور میریمنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a خب پس چرا نمیری یه سافت دیگه بخونی و بعد بخوابی
اصن برنامه امروزت رو انجام دادی؟ -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Slower slower slower
Take 3 deep breathنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi مدیر بیا ایشونم اخراج کن اصا انگلیسی حرف زد
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا بتونم یک هفته بزارمش کنار
فقط یک هفته -
جالب بود
نزنیمون یه وقتنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
جالب بود
نزنیمون یه وقتترسیدید ?
فردارو بهتر بخونید روزیم که نکوست از شب قبلش پیداست الان چرا نت اومدید
-
amir ahmadi مدیر بیا ایشونم اخراج کن اصا انگلیسی حرف زد
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir ahmadi مدیر بیا ایشونم اخراج کن اصا انگلیسی حرف زد
خداشاهده من نبودم چن وقت از هیچی اطلاع ندارم
-
@infinitie-a خب پس چرا نمیری یه سافت دیگه بخونی و بعد بخوابی
اصن برنامه امروزت رو انجام دادی؟نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
تا من حالی ازت نپرسم نمیخای تو بپرسی؟ -
amir ahmadi
تا من حالی ازت نپرسم نمیخای تو بپرسی؟نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmelikaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir ahmadi
تا من حالی ازت نپرسم نمیخای تو بپرسی؟نه
بوهاهاهاهاهاها -
جالب بود
نزنیمون یه وقتترسیدید ?
فردارو بهتر بخونید روزیم که نکوست از شب قبلش پیداست الان چرا نت اومدید
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس داریم تو نت درس میخونیم چون:/
-
melikaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir ahmadi
بوهاهاهاهاهاهانوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
melikaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
amir ahmadi
بوهاهاهاهاهاهاهر هر خوش نمک
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
️Mood
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثل من بچه ی خوبی باشید چهار ساعت کلاس داشتم بعدشم 4 ساعت نشستم جزوه نوشتم و خوندم واسه دوستم له لهم