هدف زندگی من:)))
-
Maedeh Hdti هدفم اینه هر کاری که کردم موفق ترین و بهترین باشم همون طور که آقای موقاری میگن البته علاقه جدا خودم رو دارم که عااااشقشمممم حتی گفتم بعد این و دانشگاه حتی برم سر کدوم بیماری این رو هم یادم رفت بگم من عااااشق اینم برم دنبال مجهول های پزشکی خیلی زیاد دوست دارم و امیدوارم موفق بشم
والا از چیزایی که دوست داشتم گذشتم تو یه اتاقیم تلاش میکنیم دیگه
@sani-painting ایشالا موفق باشی
-
Maedeh Hdti من فقط و فقط یه هدف دارم الان اونم اینه که منتظرم دعوت نامه بیاد من برم
بعدش بعد کنکور راحت بشین سر کلاس آلمانی
Arian Abedi امیدوارم برسی به هدفت
-
@sani-painting ایشالا موفق باشی
Maedeh Hdti مرررسی ممنونم منم برای شما از خدا بهترین ها رو میخوام
️
️
-
Arian Abedi امیدوارم برسی به هدفت
Maedeh Hdti مرسی
-
Maedeh Hdti مرررسی ممنونم منم برای شما از خدا بهترین ها رو میخوام
️
️
@sani-painting مچکرم
-
هدف زندگیت چیه، چقدر دوسش داری؟ و حاضری برای رسیدن بهش از چه چیزایی تو زندگیت بگذری
؟
Maedeh Hdti سلام،همان طور که تو دینی زندگی خواندید بهترین هدف خدا و رسیدن خدا و امامان معصوم هست البته من قصد توهین ندارم این هدف های شما هم خوبه خود منم هدف دارم تو درس و ورزش و ....
ولی خوب هدف اصلی باید تقرب به خدا و در رکاب امام زمان باشه البته ببخشید اگه شما مذهبی نیستید بنده نظرم رو گفتم که یکم جلو تر هم ببینیم بنده هم هدفم خدمت به مردم حالا از هر رشته پزشکی میخواد باشه....
همگی موفق باشید
امید دارم ناراحت نشده باشید -
Maedeh Hdti سلام،همان طور که تو دینی زندگی خواندید بهترین هدف خدا و رسیدن خدا و امامان معصوم هست البته من قصد توهین ندارم این هدف های شما هم خوبه خود منم هدف دارم تو درس و ورزش و ....
ولی خوب هدف اصلی باید تقرب به خدا و در رکاب امام زمان باشه البته ببخشید اگه شما مذهبی نیستید بنده نظرم رو گفتم که یکم جلو تر هم ببینیم بنده هم هدفم خدمت به مردم حالا از هر رشته پزشکی میخواد باشه....
همگی موفق باشید
امید دارم ناراحت نشده باشیدYazdan Gonabadi اون که سر جاشه. اینا اهدافیه که تو این دنیا داریم هدف اصلی کلا داستانش متفاوته
-
همگی موفق باشید
امید دارم ناراحت نشده باشیدYazdan Gonabadi بله درسته
-
Yazdan Gonabadi اون که سر جاشه. اینا اهدافیه که تو این دنیا داریم هدف اصلی کلا داستانش متفاوته
Arian Abedi اها ببخشید ،
ولی گفتم اینقدر تو هدف هایی دنیا غرق نشیم که اون دنیا رو فراموش کنیم -
Arian Abedi اها ببخشید ،
ولی گفتم اینقدر تو هدف هایی دنیا غرق نشیم که اون دنیا رو فراموش کنیمYazdan Gonabadi من فعلا راه هایی که میرم بخاطر اینه که میدونم دارم روز به روز به هدفی که هممون داریم نزدیک میشم، پس میخوام تا اون روز موعود خودمو پاک نگه دارم
-
Arian Abedi اها ببخشید ،
ولی گفتم اینقدر تو هدف هایی دنیا غرق نشیم که اون دنیا رو فراموش کنیمYazdan Gonabadi من سعی میکنم تو راهی که میرم کلا زندگی عادی تا جایی که در توانم هست به همه کمک کنم نه تنها مردم و اطرافیانم حتی حیوون ها یا گیاه ها چون خب آفریده خدا هستن
-
اهداف من به روایت تصویراز دیشب که با مهم ترین فرد زندگیم حرف زدم.تصمیم گرفتم واسه اهداف تو زندگیم بجنگم و حتی شده از جونمم بگذرم.
من همون بازیکن فوتبالی هستم که اگه داور از بازی فینال جام جهانی هم محرومش کنه بازم واسه بدست اوردن اهدافم می جنگم و می جنگم -
اهداف من به روایت تصویراز دیشب که با مهم ترین فرد زندگیم حرف زدم.تصمیم گرفتم واسه اهداف تو زندگیم بجنگم و حتی شده از جونمم بگذرم.
من همون بازیکن فوتبالی هستم که اگه داور از بازی فینال جام جهانی هم محرومش کنه بازم واسه بدست اوردن اهدافم می جنگم و می جنگمkimia_es_afshar خیلی عالیه امیدوارم به تک تک اهدافت برسی
-
kimia_es_afshar خیلی عالیه امیدوارم به تک تک اهدافت برسی
Maedeh Hdti مرسی
همچنین آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز -
من همون بازیکن فوتبالی هستم که اگه داور از بازی فینال جام جهانی هم محرومش کنه بازم واسه بدست اوردن اهدافم می جنگم و می جنگمkimia_es_afshar سلام من اگه به جای شما بودم به جای اون قدم اول که نوشتین "رتبه زیر 1000" مینوشتم "رتبه اول" چون خدا بزرگتر از آرزو های ماست (احتمالا داستان مردی که تو بیابون بود و از طرف خداوند ندا اومد براش که هر چه میخوای آرزو کن؛ مرد گفت میخواهم کوه جلوی رویم به طلا تبدیل شود، خداوند آن کوه رو به طلا تبدیل کرد و مرد(که به حساب خودش آرزوی خیلی خیلی بزرگی کرده بود) گفت کور شود هرکه از خدا چیز کمی بطلبد.
وقتی این حرفو زد همون لحظه خودش کور شد!!!)
حالا مگه من و شما چه فرقی میکنیم با اونی که رتبه یک میشه؟ -
kimia_es_afshar سلام من اگه به جای شما بودم به جای اون قدم اول که نوشتین "رتبه زیر 1000" مینوشتم "رتبه اول" چون خدا بزرگتر از آرزو های ماست (احتمالا داستان مردی که تو بیابون بود و از طرف خداوند ندا اومد براش که هر چه میخوای آرزو کن؛ مرد گفت میخواهم کوه جلوی رویم به طلا تبدیل شود، خداوند آن کوه رو به طلا تبدیل کرد و مرد(که به حساب خودش آرزوی خیلی خیلی بزرگی کرده بود) گفت کور شود هرکه از خدا چیز کمی بطلبد.
وقتی این حرفو زد همون لحظه خودش کور شد!!!)
حالا مگه من و شما چه فرقی میکنیم با اونی که رتبه یک میشه؟@seyed-jalal-yousefi
بله حق باشماست
ممنونم ازتون -
هدف زندگیت چیه، چقدر دوسش داری؟ و حاضری برای رسیدن بهش از چه چیزایی تو زندگیت بگذری
؟
هدف اصلیم خداست،خیلی تلاش کردم به دستش بیارم ولی همیشه و هرروز دلش شکستم...
امام زمانم هدفم هست ولی بازم...
رفقای شهیدم خیلی وقته فراموششون کردم،خیلی دلم براشون تنگ شده یه حس دلتنگی خاصیه
نمیخوام بگم آدم خوبیم نه به هیچ وجه
یه خورده دلم گرفته بود اومدم اینجاهدف که نمیشه گفت ،آرزوی دنیاییم آرامش برای همه هست اینکه بچه ها رو این جوری میسوزونن یا غذاشون تحریم میکنن قلبم درد میاره...
هدفم اینه بتونم یه کمم که شده از رنج کشیدن خیلیا کم کنم حالا با هرروش درستی که هست...
مهم ترین چیزی که میخوام اینکه بتونم زودتر خودم پیدا کنم حس میکنم وسط یه دنیای بی رحم گم شدم... -
هدف اصلیم خداست،خیلی تلاش کردم به دستش بیارم ولی همیشه و هرروز دلش شکستم...
امام زمانم هدفم هست ولی بازم...
رفقای شهیدم خیلی وقته فراموششون کردم،خیلی دلم براشون تنگ شده یه حس دلتنگی خاصیه
نمیخوام بگم آدم خوبیم نه به هیچ وجه
یه خورده دلم گرفته بود اومدم اینجاهدف که نمیشه گفت ،آرزوی دنیاییم آرامش برای همه هست اینکه بچه ها رو این جوری میسوزونن یا غذاشون تحریم میکنن قلبم درد میاره...
هدفم اینه بتونم یه کمم که شده از رنج کشیدن خیلیا کم کنم حالا با هرروش درستی که هست...
مهم ترین چیزی که میخوام اینکه بتونم زودتر خودم پیدا کنم حس میکنم وسط یه دنیای بی رحم گم شدم...زهرا بنده خدا امیدوارم حالت خوب باشه همیشه و بتونی خودتو پیدا کنی...اینکه آدم خودشو گم کنه حس بدیه که منم تجربش کردم
-
زهرا بنده خدا امیدوارم حالت خوب باشه همیشه و بتونی خودتو پیدا کنی...اینکه آدم خودشو گم کنه حس بدیه که منم تجربش کردم
-
؟
Maedeh Hdti آدم خوبی بمیرم