-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
طرف میاد میگه ای بابا نماز روزه و.. ک مهم نیس مهم حق الناسه ک خدا ازش نمیگذره اگه به نماز و.. بود ک شمر و یزیدم نماز میخوند یکی نیس بگه اخه تویی ک خودت نماز نمیخونی حداقل تهمت و دروغم نگو اینجوری خودت از شمر و یزیدم بدتری حق الله رو ک با این حرفا نادیده گرفتی حق الناسم ک بااین حرفا واقعا متاسفم دقیقا همون چیزی هس ک اصرار داره نیس
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Zaraa مرسی
ای جانم میگم پاداش معنوی بدن بهت
به کی میگی؟ -
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ZDM مشکلیه ک منم گرفتارشم ولی میام تودلی همه شو میگم دیگه کم میشه
-
بذار یه مثالی برات بزنم
مثلا میگن خدا خوبی رو خیلی دوست داره
درصورتی که اگه خوبی رو دوست داشت بدی رو خلق نمیکرد تا بتونه باهاش روی زندگی همه ی ما قمار بازی کنه و بگه تو اگه رفتی سمت خوبیا من بهت جایزه میدم و در غیر این صورت جهنمی هستی و غیره و غیره که امشبو حال بحث فلسفی ندارم انصافا بذاریدش واس یه روز دیگه
و در نهایت میخوام بگم که زندگی کوتاه تر از اونیه که فکرشو میکنیم؛همو دوس داشته باشیم،و به هم عشق بورزیم چون زندگیمون با ارزش تر از اونیه که انرژی های منفی رو صرفش کنیم.نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط ali s 1 انجام شدهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بذار یه مثالی برات بزنم
درصورتی که اگه خوبی رو دوست داشت بدی رو خلق نمیکرد تا بتونه باهاش روی زندگی همه ی ما قمار بازی کنه و بگه تو اگه رفتی سمت خوبیا من بهت جایزه میدم و در غیر این صورت جهنمی هستی و غیره و غیره که امشبو حال بحث فلسفی ندارم انصافا بذاریدش واس یه روز دیگه
و در نهایت میخوام بگم که زندگی کوتاه تر از اونیه که فکرشو میکنیم؛همو دوس داشته باشیم،و به هم عشق بورزیم چون زندگیمون با ارزش تر از اونیه که انرژی های منفی رو صرفش کنیم.اگ بدی نبود،خوبی معنی داشت؟!داشت هم ارزش،داشت؟
حتی نمیتونستی تعریف های ذهنی رو واسه خوبی بگی. -
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا چطوری میخای بعدا به چشای طف مقابلت نگا کنی
دروغ میگی بگو لااقل ی جا بنویس یادت نره بدبخت -
Zaraa مرسی
ای جانم میگم پاداش معنوی بدن بهت
به کی میگی؟ -
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من همیشه مینویسمشون واسه خودم.
-
بذار یه مثالی برات بزنم
و در نهایت میخوام بگم که زندگی کوتاه تر از اونیه که فکرشو میکنیم؛همو دوس داشته باشیم،و به هم عشق بورزیم چون زندگیمون با ارزش تر از اونیه که انرژی های منفی رو صرفش کنیم.نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهو در نهایت میخوام بگم که زندگی کوتاه تر از اونیه که فکرشو میکنیم؛همو دوس داشته باشیم،و به هم عشق بورزیم چون زندگیمون با ارزش تر از اونیه که انرژی های منفی رو صرفش کنیم.
فروپاشی درونی کردم از این نتیجه گیری
-
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بذار یه مثالی برات بزنم
و در نهایت میخوام بگم که زندگی کوتاه تر از اونیه که فکرشو میکنیم؛همو دوس داشته باشیم،و به هم عشق بورزیم چون زندگیمون با ارزش تر از اونیه که انرژی های منفی رو صرفش کنیم.اگ بدی نبود،خوبی معنی داشت؟!داشت هم ارزش،داشت؟
حتی نمیتونستی تعریف های ذهنی رو واسه خوبی بگی.نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali s 1 خب بذار تا بهت بگم
مگه نه ما معتقدیم که بهشت پر از خوبیه و درش بدی نیست
پس در این صورت خدا میتونست مکانی رو خلق کنه که خوبی بدون حضور بدی وجود داشته باشه پس تو حق نداری بگی که اگ خوبی نباشه بدی هم نیست
چون بهشت اینو نقض میکنه
و اگه اینطوری نباشه
خود بهشت میره زیر سوال
اکی؟ -
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما همه استعدادشو داشتیم و خلق شدیم حالا مثلا یزید ادم میکشه نمیشه که به خدا بگیم چرا یزید افریدی هیتلر و افریدی و فلان اینا ظرفیت ادم شدن و داشتن خدام کارش خلق کردن هس اگه نمیکرد بخیل بود که بخیل نیس حالا اینا به اختیار روح حیوانی برگزیدن
-
Morteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من همیشه مینویسمشون واسه خودم.
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM منم مینوشتم میسوزوندم ک ازبین بره ولی تو تودلی راحترم ن کاغذی ن خودکاری ن اتیشی
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و اینگونه بدی ها اومدن
-
بذار یه مثالی برات بزنم
و در نهایت میخوام بگم که زندگی کوتاه تر از اونیه که فکرشو میکنیم؛همو دوس داشته باشیم،و به هم عشق بورزیم چون زندگیمون با ارزش تر از اونیه که انرژی های منفی رو صرفش کنیم.نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بذار یه مثالی برات بزنم
درصورتی که اگه خوبی رو دوست داشت بدی رو خلق نمیکرد تا بتونه باهاش روی زندگی همه ی ما قمار بازی کنه و بگه تو اگه رفتی سمت خوبیا من بهت جایزه میدم و در غیر این صورت جهنمی هستی و غیره و غیره که امشبو حالش نیست
و در نهایت میخوام بگم که زندگی کوتاه تر از اونیه که فکرشو میکنیم؛همو دوس داشته باشیم،و به هم عشق بورزیم چون زندگیمون با ارزش تر از اونیه که انرژی های منفی رو صرفش کنیم.ببین خدا نخواسته که بدیو خلق کنه
خدا خواسته انسان هارو برده خودش نکنه که فقط از دستورات اون(که خوبی هارو شامل میشه)پیروی کنن
چون ادم ها هم ربات نیستن که فقط از خوبی پیروی کنن و هیچ موضعی هم دربرابر خوبی نداشته باشن!!
خدا قدرت تصمیم گیری رو به انسان ها داده،حتی روح خودش رو هم در اونها دمیده تا به سمت هر چی خوبیه رو بیارن
این مشکل از آدمهاست که راهی غیر از خوبی ها(همون دستورهای خداا که همشون خوبن )رو انتخاب میکنن!!!(خدا چقد بیاد مارو از شیوه های مختلف هدایت کنه که به سمت خوبی ها بریم و سمت بدیها نریم؟!).
.
.
.
ببین...واژه خوبی و بدی رو ما خودمون به وجود اواردیم و به هرکی که راه خدارو پیش بره میگیم خوب به هرکی که پیش نره میگیم بد.....پس خدا خوبی و بدیو نخواسته ...فقط راهیو بعنوان راه درست مشخص کرده -
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zaraa نمیدونی من با فرشته ها مکاتبه دارم
مویرگی آشنا داری؟؟
-
ZDM منم مینوشتم میسوزوندم ک ازبین بره ولی تو تودلی راحترم ن کاغذی ن خودکاری ن اتیشی
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط ZDM انجام شدهMorteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ZDM منم مینوشتم میسوزوندم ک ازبین بره ولی تو تودلی راحترم ن کاغذی ن خودکاری ن اتیشی
فایل ورد هم گزینه خوبیه
کاغذ و خودکارم نمیخواد -
کیا ریاضی دوازدهمن؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بحثای ساده ی پیچیده، مثل همیشه
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط Dr-eam انجام شده
آی لیلی جان لیلی می جان و جانان لیلی
-
Morteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
فایل ورد هم گزینه خوبیه
کاغذ و خودکارم نمیخوادنوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM تو تودلی حس ارامشی ک میگیرم تو ورد نیست