قرار صبحگاهی:)
-
سلام🌹
خواب 12/5
بیداری 6/5 -
سلام روز بخیر
خواب :۳شب بیداری ۶ایلین حیدرزهی سلاام😊بچه نکن این کارو با خودت😐🔪بخدا تلف میشی به کنکور نمیرسیااااا🙄(البته اگه اینجور ادامه بدی) ..... ولی خوب بود بین ماها حداقل تو یکی خوب بیدار شدی خداروشکر😉🌻🌹و چاقوی افتخاری امروز تقدیم میشود به.....(شمااا) . خیرشو ببینید🔪🔪🔪🔪🔪از اونجا که امروز کلی چاقو رو دستم مونده مجبورم به هر نفر خیلی بدم🔪🔪🔪😂
-
سلام🌹
خواب 12/5
بیداری 6/5 -
-
ایلین حیدرزهی سلاام😊بچه نکن این کارو با خودت😐🔪بخدا تلف میشی به کنکور نمیرسیااااا🙄(البته اگه اینجور ادامه بدی) ..... ولی خوب بود بین ماها حداقل تو یکی خوب بیدار شدی خداروشکر😉🌻🌹و چاقوی افتخاری امروز تقدیم میشود به.....(شمااا) . خیرشو ببینید🔪🔪🔪🔪🔪از اونجا که امروز کلی چاقو رو دستم مونده مجبورم به هر نفر خیلی بدم🔪🔪🔪😂
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
ایلین حیدرزهی سلاام😊بچه نکن این کارو با خودت😐🔪بخدا تلف میشی به کنکور نمیرسیااااا🙄(البته اگه اینجور ادامه بدی) ..... ولی خوب بود بین ماها حداقل تو یکی خوب بیدار شدی خداروشکر😉🌻🌹و چاقوی افتخاری امروز تقدیم میشود به.....(شمااا) . خیرشو ببینید🔪🔪🔪🔪🔪از اونجا که امروز کلی چاقو رو دستم مونده مجبورم به هر نفر خیلی بدم🔪🔪🔪😂
😂😂😂😂چاقووووو یااا خداااااا😂😂😂لاقل بم شیرینی بده😂😂😌
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
😂😂😂😂چاقووووو یااا خداااااا😂😂😂لاقل بم شیرینی بده😂😂😌
ایلین حیدرزهی 🙄🙄پر رو شیرینیم میخواد😂😂دیگه چی؟!......احیانا یه بلیط سفر به مشهدی لسانجلسی چیزی نمیخواید؟😂😂🔪
-
ایشون که اولش میگفتن سلامی چو بوی خوش آشنایی بقیش یادم نیس انگار امروز نیومدن😐💔یعنی باید چاقو رو براشون پست (📬📦) کنم؟ 😂
-
@parisa-khany 😂😂😂😂😂چیکار کنم...یاد یه مادری افتادم که میخواد دختراشو زوری بده ببرن😂😂رو دلم مونده مجبورم خودم دست به کار شم
-
از فردا جدی منم هستم💪
-
@ermia-mirzakhani ممنون🌸
-
@sahar-tuo سلام😊ظهر تو هم بخیر😂خیلی خوب احسنت🌹🌻😉بذار ببینم برا شما چی داریم🤔اهههه انگار ته کیفم هنوز چاقو مونده🔪🔪🔪🔪😂