-
معلم عربی تو واتساپ پیام داده شماره دفتری هاتونو نوشتم تو کاغذ ریختم تو یه قابلمه بصورت رندوم 5 تا شماره رو انتخاب میکنم شماره هرکی در اومد مستمری دو نوبتش بیسته :|
Arian Abedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
معلم عربی تو واتساپ پیام داده شماره دفتری هاتونو نوشتم تو کاغذ ریختم تو یه قابلمه بصورت رندوم 5 تا شماره رو انتخاب میکنم شماره هرکی در اومد مستمری دو نوبتش بیسته :|
امیدوارم شانس داشته باشی -
Arian Abedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیدوارم شانس داشته باشینوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi اینجوری میخوان نمره بدن؟!؟! وات د فاز؟!؟!؟!
-
Arian Abedi به عنوان دبیر نمونه باید تقدیر بشه
-
Mahsa Najafi اینجوری میخوان نمره بدن؟!؟! وات د فاز؟!؟!؟!
Arian Abedi مدل جدیده
پارسال دبیر آمادگی گفت هرکی بیشتر نوشته 20میشه
-
سلام دوستای شنگول منگول
امیدوارم روز خوبی سرشار از شادی داشته باشین
-
Arian Abedi مدل جدیده
پارسال دبیر آمادگی گفت هرکی بیشتر نوشته 20میشه
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi این معلم واقعن معلمی رو به درجه جدیدی برد
-
سلام دوستای شنگول منگول
ایلین حیدرزهی سلام ممنون
همچنین -
سلام دوستای شنگول منگول
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی سلام همیشه خندان
-
Mahsa Najafi این معلم واقعن معلمی رو به درجه جدیدی برد
Arian Abedi باحاله
-
Arian Abedi باحاله
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi بگم دوسال پیش از همین مدرسه قبول شد عربی الان عربی درس میده به ما، ولی انصافا خوب درس میده. خودش تو کنکور 100 زده بود
-
ایلین حیدرزهی سلام همیشه خندان
-
Mahsa Najafi بگم دوسال پیش از همین مدرسه قبول شد عربی الان عربی درس میده به ما، ولی انصافا خوب درس میده. خودش تو کنکور 100 زده بود
Arian Abedi ماشالا به سابقه درخشانش
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام
-
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zt-d سلام
-
Mahsa Najafi دقیقااا من نمیدونم این دینی چی داره همیشه اوله زیست و شیمی هم میندازن آخر سر که قشنگ خسته و کوفته ایم
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mahsa Najafi دقیقااا من نمیدونم این دینی چی داره همیشه اوله زیست و شیمی هم میندازن آخر سر که قشنگ خسته و کوفته ایم
برا ما فیزیک شیمی ریاضی زیست طی یک هفته با یک روز فاصله پشت سر هم گذاشتن
-
Arian Abedi ماشالا به سابقه درخشانش
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi بسیار درخشان
-
@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi خدارحم کنه چه سنگین
-
-
@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نوشتهشده در ۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi خدارو شکر برا هر درس حداقل 3 روز فاصله دادن