-
Bitsy کاربری قبلیمم همین بود اسمم
دیگ چطور معرفی کنم
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۹، ۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدههیلدا هیلدا
رز عآبی تویی؟! -
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۹، ۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۹، ۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوابم میاد
ولی فردا امتحان دارم
️
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۹، ۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عههههه کادر پست سریع برداشته شد
تبریک به همهههههه -
دیشب هم گذشت
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۹، ۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۹، ۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان.
امیدوارم که حالتون خوب باشه.
من روز شنبه امتحان فیزیک دارم و میخوام یه نتیجه خوب بگیرم.
به خاطر همین اومدم از توی اپلیکیشن فیلم های آقای یاری رو دانلود کردم و میخوام که بخونم ولی مشکل اینجاست که حواسم هی پرت میشه و هی وسوسه میشم که بیام انجمن.
من برای این مشکل یه راه حل پیدا کردم.
راه حلم اینه که فکر کنم اصلا توی انجمن عضو نشدم و اپلیکیشن آلا رو بذارم جزو برنامه های مخفی و تا میتونم توی چند روز امتحانات نیام اینجا مگر وقتای استراحت.
با تشکر از شما دوستان و همراهان گرامی.
کوچیک شما امیرمسعود جعفری. -
صبحتون هم بخیر
-
-
@sani-painting مرسی خوبم
تو چطوری؟ -
@zt-d خداروشکر
خوبم مرسی -
@sani-painting خداروشکر
-
@zt-d مرسی عزیزم
️
️
-
Atefeh Sheikhi
بلاخره یکی که مهری باشه و متولد82 پیدا کردم
البته 5روز کوچیکترمنوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۹، ۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa عزیزززززم
-
Arian Abedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mitra-ism-rahmani نه اصلا فرقی نداره. زبان زبانه فقط اینجا تستیه
ببینید شما اگه فقط کتاب زبان را بخونید و کتاب تست و حتی اگه تو کنکور صد بزنید نمیتونید درس صحبت کنید
انگلیسی صحبت کردن نیازمنده زمانه و به علاوه اون مهارت شنیداریش هم بشدت به زمان نیاز داره
اصلا نمیشه زبان کنکور را با زبانی که برای صحبت کردن هست مقایسه کرد اصلا باهم زیاد ارتباطی هم ندارننوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۹، ۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani من الان اصلا تو صحبت کردن مشکلی ندارم
-
-
Arian Abedi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@mitra-ism-rahmani من منظورم این بود که با 7 سال کلاس شما الان باید نیازی به کلاس نداشتین
چه ربطی داره هیچ کس نمیتونه بگه من زبانم عالیه و تمام اصطلاحات را بلدم حتی خود انگلیسی زبان های محلی
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۹، ۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani ولی میتونه بگه من به حدی رسیدم که مشکلی تو حرف زدن ندارم و روان صحبت میکنم
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۹، ۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
سلام دوستان.
به خاطر همین اومدم از توی اپلیکیشن فیلم های آقای یاری رو دانلود کردم و میخوام که بخونم ولی مشکل اینجاست که حواسم هی پرت میشه و هی وسوسه میشم که بیام انجمن.
راه حلم اینه که فکر کنم اصلا توی انجمن عضو نشدم و اپلیکیشن آلا رو بذارم جزو برنامه های مخفی و تا میتونم توی چند روز امتحانات نیام اینجا مگر وقتای استراحت.
کوچیک شما امیرمسعود جعفری.@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلام دوستان.
کوچیک شما امیرمسعود جعفری.موفق باشین