-
Fatemeh Soheilikia نه خیلی عصبیم خیلی وقتی با ناراحتی همراهه حس و حالم و بد میکنه و رفع نشده برام البته چیزی نیست من ظاهری اروم دارم ناراحتی مجازیم چن تا تایپه که تهشم برا کسی مهم نیس
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس کیسه بوکس تجویز میکنم
-
Fatemeh Soheilikia نه خیلی عصبیم خیلی وقتی با ناراحتی همراهه حس و حالم و بد میکنه و رفع نشده برام البته چیزی نیست من ظاهری اروم دارم ناراحتی مجازیم چن تا تایپه که تهشم برا کسی مهم نیس
اکالیپتوس پس خودتو خالی کن .تو خودت بریزی بدتره
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بی اشتهاییم جزو علائم کروناست؟
-
اکالیپتوس کیسه بوکس تجویز میکنم
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalireza saghafi من میگیرم میخوابم
-
اکالیپتوس دوست دارم از جهان موازی خبر دار بشم
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soheilikia مبادا
بری سمت سرک کشیدن تو جهان موازی که به شدت پشیمون میشی!!!!!!! -
بی اشتهاییم جزو علائم کروناست؟
آسِمان آبی منم همین طوریم نگران نباشین .من شده یه روز کامل هیچی نخوردم .شاید بر حسب عادت معدتون غذا رو نمیپذیدا
-
Fatemeh Soheilikia مبادا
بری سمت سرک کشیدن تو جهان موازی که به شدت پشیمون میشی!!!!!!!نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط alireza saghafi انجام شده@seyed-jalal-yousefi مگه تو رفتی؟
-
Fatemeh Soheilikia مبادا
بری سمت سرک کشیدن تو جهان موازی که به شدت پشیمون میشی!!!!!!!@seyed-jalal-yousefi چی بگم گاهی اوقات کنجکاوی کار دستمون میده .ولی چندبار امتحان کردم نشده .بعدا پشیمون شدم
-
آسِمان آبی منم همین طوریم نگران نباشین .من شده یه روز کامل هیچی نخوردم .شاید بر حسب عادت معدتون غذا رو نمیپذیدا
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soheilikia
من چند روزه ک ادامه داره -
@seyed-jalal-yousefi مگه تو رفتی؟
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalireza saghafi نه یکیو میشناسم که بدجور ضربه خورده یه فامیل درجه یک
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
alireza saghafi نه یکیو میشناسم که بدجور ضربه خورده یه فامیل درجه یک
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@seyed-jalal-yousefi چی کار کرده
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش ادمارو بخاطر خودشون دوس داشتن نه...
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه چی هست ژله ای شبیه برچسبه یه رنگه کلا وسطش حالت گلدونه میچسبونی هر جا که خواستی توش اب میریزی گل میزاری
چقدر قشنگه دلم خواست -
Fatemeh Soheilikia
من چند روزه ک ادامه دارهآسِمان آبی فکر نمیکنم ربطی به کرونا داشته باشه ...شاید به حال روحیت هم ربط داشته باشه
-
@seyed-jalal-yousefi چی کار کرده
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalireza saghafi طولانیه جریانش،
فقط بگم اگه فرض کنی یه دیوار بین ما و اجنه هستش و تو بیای حالا به بر لیلی چه از روی کنجکاوی باشه چه هر دلیلی دگه ای
بخوای دیوار رو یه سوراخ بکنی و اونور رو نگاه کنی اونا هم میان پا میزارن جلو پات که نتونی راه بری -
اکالیپتوس چه خوشگله
-
اکالیپتوس چه خوشگله
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Soheilikia نگاهت خوشگله
-
آسِمان آبی فکر نمیکنم ربطی به کرونا داشته باشه ...شاید به حال روحیت هم ربط داشته باشه
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
romisa اینجا اکثرا قشری هستن با سن های ۱۶تا۱۸
زیاد چیزی که میگن رو نمیفهمن
اکثرا ۲.۳ تا حرف از حرفایی که اینور اونور خوندن وقتی حوصله نداری یا... میان بهت میگن در صورتی که تو خودت همه اونارو حفظی
اوایلم فکر میکنن که بیشتر از سنشون سختی کشیدن وخیلی با تجربه هستن
میدونی
طبیعیه راستش
زیاد به دل نگیر حرفاشونو
دو سه تاشم میدونم افراد سن بالا تر دلتو شکوندن ولی بیخیالشون
امتحانتو چ کردی؟نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
romisa اینجا اکثرا قشری هستن با سن های ۱۶تا۱۸
زیاد چیزی که میگن رو نمیفهمن
اکثرا ۲.۳ تا حرف از حرفایی که اینور اونور خوندن وقتی حوصله نداری یا... میان بهت میگن در صورتی که تو خودت همه اونارو حفظی
اوایلم فکر میکنن که بیشتر از سنشون سختی کشیدن وخیلی با تجربه هستن
میدونی
طبیعیه راستش
زیاد به دل نگیر حرفاشونو
دو سه تاشم میدونم افراد سن بالا تر دلتو شکوندن ولی بیخیالشون
امتحانتو چ کردی؟ممنونم ولی قوانین در هر صورتی رعایت باید بشه خداروشکر می گذرن البته این سوالو از شما باید پرسید بالاخره اولین تجربه ها معمولا سخت ترن