قرار صبحگاهی:)
-
Kosar A003 در قرار صبحگاهی:) گفته است:
سلامدوستان دیروز بدلایلی گزارش ندادم تا چند روز دیگههم بیشتر مهمونتون نیستم ممنونم از چیچک بابت تاپیکش
خواب ۱:۴۵
بیداری ۶:۴۰چرا قراره بری
!
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط Kosar A003 انجام شدهایلین حیدرزهی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
سلامدوستان دیروز بدلایلی گزارش ندادم تا چند روز دیگههم بیشتر مهمونتون نیستم ممنونم از چیچک بابت تاپیکش
!
فقط از این تاپیک میرم ایلین دخترم
🤍
اونقد که میخاستم برام موثر نبود -
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط _Mitra_ انجام شده
سلام امروز ۶ ونیم
chichak am فک کنم شما بتونید رای منفی بدید زحمتش را بکشید لطفا .
@Ermia-Mirzakhani این نتیجه تهدید نکردن شماست -
سلام امروز ۶ ونیم
chichak am فک کنم شما بتونید رای منفی بدید زحمتش را بکشید لطفا .
@Ermia-Mirzakhani این نتیجه تهدید نکردن شماستنوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
سلام
انگار من جدی نمیگیرم شما فک میکنید دارم شوخی میکنم
فقط دلم میخواد فردا بیای و یه ساعت بد گزارش بدی......ببینم چه میکنم من....از پشت گوشی خیلی کارا میشه کردااا...منو دست کم نگیرید
حیف چاقووایی که نثارت کردم
مراقب باش
تهدیداتم خیلی جدیه
اگه خودم خودمو اینجوری تهدید کنم تا صب از ترس خوابم نمیبره
-
ایلین حیدرزهی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
!
🤍
اونقد که میخاستم برام موثر نبودKosar A003 در قرار صبحگاهی:) گفته است:
ایلین حیدرزهی در قرار صبحگاهی:) گفته است:
!
🤍
اونقد که میخاستم برام موثر نبوداهان گفتم شاید کلی بری
اما نمیری
-
@mitra-ism-rahmani
سلام
فقط دلم میخواد فردا بیای و یه ساعت بد گزارش بدی......ببینم چه میکنم من....از پشت گوشی خیلی کارا میشه کردااا...منو دست کم نگیرید
مراقب باش
تهدیداتم خیلی جدیه
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani
سلام
مراقب باش
تهدیداتم خیلی جدیه
وای ببخشید.دقیقا تو چطوری چاقو نثارم میکنی
-
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط ...hassan kh انجام شده
سلام
خواب 12.5بیداری6.5
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط Sahar.tuo انجام شدهسلام
صبح قشنگتون بخیر
خواب:۱
بیداری:۷ -
نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani سلام
تو کدوم سوراخ موش قایم شدی بیا!!
-
@mitra-ism-rahmani
سلام
مراقب باش
تهدیداتم خیلی جدیه
وای ببخشید.دقیقا تو چطوری چاقو نثارم میکنی
نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی
به راحتی
ببین چندان سختم نیس
این چاقو هه رو میگیری(
) و نثار میکنی
البته باید مراقب باشی چون لبه اش یکم تیزه .. ولی خوب من عادت دارم
-
نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
صبح يعنى همهی شهر پر از بوی خداست
عابرى گفت که "این مطلق نادیده کجاست؟"
شاپرک پر زد و با رقصِ خود آهسته سرود:
چشمِ دل باز کن این بسته به افکار شماست
خوشحالم با آلا آشنا شدم
دیشب بی خابی زده بود به سرم
ساعت ۷ و بیست بیدار شدم -
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءسلام منم از این به بعد میگم شاید فرجی شد
خواب۱۲
بیداری۷:۳۰
هنوزم خوابم میاد -
نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خواب: ۱۱:۳۰
بیداری: ۷:۴۵ -
@mitra-ism-rahmani سلام
کی
️
️
️بیا اومدم
-
سلام
صبح همگی بخیر
خواب12ونیم
بیداری7و45
(خودم میدونم زیادخوابیدم)
ان شاءالله تواین سردی زمستونزندگیتون به گرمی تابستون
-
سلام صبحتون بخیر
خواب: 0:۱۵
بیداری: ۴تا شش دوباره خوابیدم تا هفت -
نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
بیداری۷خدایا آغوش تو که باشد
️خواب دیگر بهانهای
برای خستگی نیست
️تپش قلبت میشود لالاییام
کنارم بمان تا صبح
چشمانم در نگاهت بیدار شود
-
@mitra-ism-rahmani سلام
کی
️
️
️بیا اومدم
نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
%(#ff0000)[سلام دوستان]
%(#ff0000)[چند توصیه مهم درباره خواب کنکوری ها]
- حداكثر هشت ساعت بخوابيدخوابیدن بيشتر از هشت ساعت، هم باعث از دست دادن زمان برای مطالعهی مفید میشود و هم كسلي و خوابآلودگي در طولِ روز را به همراه دارد.
2.تا نيمه شب براي درس خواندن بيدار نمانید. زيرا منجر به خوابآلودگي در روز بعد ميشود و شما را به سيستمی غلط عادت ميدهد. ترك اين عادت در روز آزمون سراسری دشوار است.
- از مصرف کافئین حداقل 4 تا 6 ساعت قبل از رفتن به رختخواب پرهیز کنید. کافئین محرکی است که اختلالاتی در زمانِ به خواب رفتن ایجاد میکند و قهوه، چای، نوشابه، کاکائو و شکلات حاوی کافئین هستند. نوشیدن کمی چای، قهوه و یا خوردن شکلات شما را با نشاط میکند و مصرف آن در طول روز مانعی ندارد.
4.از تخت خود تنها برای خوابیدن استفاده کنید و بهتر است از استفاده از تخت برای تماشای تلویزیون، درس خواندن و پرهیز شود. در این صورت هنگامی که شما به رختخواب میروید، بدن شما میداند که وقت خوابیدن است.
-
حتماً شام بخورید و با شکم خالی آمادهی خواب نشوید. در مقابل باید از پرخوری هم بپرهیزید. اگر معدهی شما خیلی خالی و یا پر باشد، میتواند در خواب شما اختلال ایجاد کند.
-
مصرف خودسرانهی قرصهای خوابآور ممنوع است و موجب بروز مشکلات و آثار جانبی میشود. حتماً نگرانی های خود را یادداشت کنید که این کار موجب آرامش بیشتر برای خوابیدن میشود.
chichak am سلام
من یه مدتی صبح سات ۵ بیدار میشدم الان دیگه نمیتونم چون هی خوابم میاد
توی اون مدت خیلی خوب که زود بیدار میشدم به همه ی کارام میرسیدم الان هرکاری میکنم باز هی خواب میمونم -
chichak am سلام
من یه مدتی صبح سات ۵ بیدار میشدم الان دیگه نمیتونم چون هی خوابم میاد
توی اون مدت خیلی خوب که زود بیدار میشدم به همه ی کارام میرسیدم الان هرکاری میکنم باز هی خواب میمونمنوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنگار محمودی سلام
ای وای چرا؟
بی دلیل که نمیشه بگردین ببینید چه تغییری ایجاد شده که مث سابق نیستید دیر بیدار شدن خیلی بدههه🥺به عنوان یه تنبل درک میکنم چقد از برنامه عقب میوفتید🥺
-
نگار محمودی سلام
ای وای چرا؟
بی دلیل که نمیشه بگردین ببینید چه تغییری ایجاد شده که مث سابق نیستید دیر بیدار شدن خیلی بدههه🥺به عنوان یه تنبل درک میکنم چقد از برنامه عقب میوفتید🥺
@ermia-mirzakhani نمیدونم
حتی بیشتر وقتا واسه اینکه بیدار بمونم یه قهوه و .... میخوردم بعدش نمیدونم مشکل معده ام باهاش چیه که درد میگیره
️
️
️
هر کاری بگی انجام دادم نمیدونم دیگه چیکار کنم