-
Mashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام. اقایون خانوما. اقای ایلیاایمانی مدرس زیست چطوره تدریسش؟؟ چرا اینقد وارتان داره اینو میکوبه!
سلام
ویس هایی که تو کانال میذارن رو میگین؟!
خیلی وقت گیرن :|نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa کلن گوش دادین؟؟ اخه وارتان میگه اصلا ایشون دیپلم داره!!! ولی بعضی نکاتش عااالیه انصافا!
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوووواهشا همه درباره ی ایلیاایمانی و نحوه ی تدریسش میدونن نظر بدن:facepunch:
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
باشه حالا چرا میزنی شما؟
-
Dr.Saraaa کلن گوش دادین؟؟ اخه وارتان میگه اصلا ایشون دیپلم داره!!! ولی بعضی نکاتش عااالیه انصافا!
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa کلن گوش دادین؟؟ اخه وارتان میگه اصلا ایشون دیپلم داره!!! ولی بعضی نکاتش عااالیه انصافا!
آره گوش دادم...همینم کلی وقتمو گرفت..3 ساعت باید بگردی ویس مورد نظرو پیدا کنی و...
برای سومیا خوبه .. مثلا یه تابستون داشته باشی بشینی گوش بدی اره ولی مایی ک فردا کنکور داریم نه -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به مناسبت وفات حضرت خدیجه(س)
تمام همایش ها و فیلم های تخته خاک 25 الی 40% تا ساعت 12 شب تخفیف دارند.#شیمی #فیزیک #ریاضی #دیفرانسیل #زیست
www.K96.ir(11 ساعت تا پایان تخفیف ها)
-
آره گوش دادم...همینم کلی وقتمو گرفت..3 ساعت باید بگردی ویس مورد نظرو پیدا کنی و...
برای سومیا خوبه .. مثلا یه تابستون داشته باشی بشینی گوش بدی اره ولی مایی ک فردا کنکور داریم نهنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa مهم اینه! این همه دارن تخریبش میکنن تدریش ولی عااالیه
-
Dr.Saraaa مهم اینه! این همه دارن تخریبش میکنن تدریش ولی عااالیه
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
آخی
ولی خیلی سختی کشیده تا رسیده ب اینجا =)) -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
شما ببین اگه بدردت میخوره و خوبه گوش کن، تخریب دیگران مهم نیست اگه درست باشه کارش.
-
آخی
ولی خیلی سختی کشیده تا رسیده ب اینجا =))نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa مسخرش میکنید؟؟ ناموسن خوب تدریس نمیکنه؟؟
-
Dr.Saraaa مسخرش میکنید؟؟ ناموسن خوب تدریس نمیکنه؟؟
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa مسخرش میکنید؟؟ ناموسن خوب تدریس نمیکنه؟؟
من عایا مسخره کردم ؟! :|
-
شما ببین اگه بدردت میخوره و خوبه گوش کن، تخریب دیگران مهم نیست اگه درست باشه کارش.
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan خب دیگران شاید راهی رو رفته باشن بگن بده تو باز میری!؟ الان دلم میگه دبیره خوبیه ولی بعضیا دارن فقد تخریبش میکنن!! اخه کسی ک دیپلم دااره میتونه تدریس کنه!!!!!!!!!!
-
mohammadhassan خب دیگران شاید راهی رو رفته باشن بگن بده تو باز میری!؟ الان دلم میگه دبیره خوبیه ولی بعضیا دارن فقد تخریبش میکنن!! اخه کسی ک دیپلم دااره میتونه تدریس کنه!!!!!!!!!!
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan خب دیگران شاید راهی رو رفته باشن بگن بده تو باز میری!؟ الان دلم میگه دبیره خوبیه ولی بعضیا دارن فقد تخریبش میکنن!! اخه کسی ک دیپلم دااره میتونه تدریس کنه!!!!!!!!!!
خب خودتون جواب خودتون رو میدید. تخریب فرق دارع با شفاف سازی. اگه دیپلم داره پس سواد نداره.
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دکتری چیزی برای زمین ندارید ؟
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
الان اینجا هرروز الا تخریب میشه یعنی حتما بده؟
-
الان اینجا هرروز الا تخریب میشه یعنی حتما بده؟
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan هیشکی تخریب نکرد الا رو!
-
mohammadhassan هیشکی تخریب نکرد الا رو!
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan هیشکی تخریب نکرد الا رو!
چرا شبا بیاین مببینید
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
خنده اولم برای این بود که منم یه موقعی دقیقا این سوالا تو ذهنم بود
ببینید من همیشه گفتم.و بازم میگم.البته حرف خودم نیستاا به منم اینطوری گفتند.
هر منبعی که استفاده میکنید باید دو ویژگی داشته باشه.اگه داره .اون منبع برای شما عالی هست.هر چند اگه کل دنیا بگند اون منبع اشغاله
اولا که باید با اون منبع حال کنید.مثلا با تدریس دبیر حال کنید و خوشتون بیاد یا مثلا از کتاب کمک درسی که استفاده میکنید بتونید باهاش رابطه برقرار کنید.یه رابطه ی عاشقانه
2-اون منبع رو وقتی خوندید و استافده کردید باید بتونید تو ازمونی که شرکت میکنید تراز بالای 7 هزار در اون درس بیارید.
اگه این دو شرط رو داشت.اون منبع برای شمای بی نظیره و اگه دنیا جمع بشند و بگند منبعت رو عوض کن گوش نکنید.
کسی که این حرف رو به من میزد .برای شیمی سه منبع عوض کرده بود.ولی گفت اخر سال که همه درس ها رو خونده بودم و تسلط داشتم .گفتم بزار یه نگاه بندازم.میگفت من اون دو منبع قبلی رو که نگاه کردم و خوندم .دیدم چیز خاص اضافه یا کمتری نگفته.من هر چی خوندم این ها هم گفتند.ولی لحنشون فقط فرق داشته.
امیدوارم متوجه شده باشید -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JAVADM328.G در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
همایش زمین چلاجور
اره شنیدم اسمش رو
-
به نظرتون برا شیمی اول اون ۱۶ ساعت جمع بندی رو ببینم بعد همایش؟