-
amir ahmadi کنار اسمتون وقتی پیام یکیو ریپ میزنید آیدی طرف میاد ... بزنید روش میره رو پیامی ک ریپ زدید
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm !!! آقا تازه می بینید مگه اینو !؟
-
0-0ftm !!! آقا تازه می بینید مگه اینو !؟
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf برا گوشی اومده ؟ چون رو پی سی خیلی وقته که هست ..
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
این توی آپ نبود ولی با کامپیوتر میومدم انجمن داشت
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf مگه قبلنم بوده؟!:|
-
amir ahmadi کنار اسمتون وقتی پیام یکیو ریپ میزنید آیدی طرف میاد ... بزنید روش میره رو پیامی ک ریپ زدید
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اره اره
این قبلنا هم بودش ولی تو سیلاب تغییرات چند ماه اخیر برداشته شده بود
خوب شد برشگردوندن -
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چ ب خودم افتخار کردم اینو کشفیدم
حالا میذاشتید تو توهمش بمونم نمیشد؟!
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm خب زدن تو ذوق دیگران هم لذت غیر قابل انکار داره -_-! Xd
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چ ب خودم افتخار کردم اینو کشفیدم
حالا میذاشتید تو توهمش بمونم نمیشد؟!
نه تو کشفیدیش من که فک کردم برنامه هنگ کرده اومده
-
0-0ftm خب زدن تو ذوق دیگران هم لذت غیر قابل انکار داره -_-! Xd
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf
منتظر انتقام باشید:|
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تصور میکنم بهترین تعریفی که از انسان میشه کرد اینه: انسان موجودیست ک به همه چیز عادت میکند
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting
@Saghi-Mortazavi
مرسی مرسی️
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://forum.alaatv.com/post/1703311
ی معده درد،ی تپش قلب میگیریم قید درسو تا ی هفته میزنیم،واقعا راسته ک میگن موفق ها معتقدن«no excuse is acceptable» -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اره اره
این قبلنا هم بودش ولی تو سیلاب تغییرات چند ماه اخیر برداشته شده بود
خوب شد برشگردوندننوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi پس کار جدیدی نکردن فقط اپشن قبلیو برگردوندن
زده بود تعمیرات ادمینارو اچار بدست در حال طراحی دکور انجمن فرض کردم:/ -
amir ahmadi پس کار جدیدی نکردن فقط اپشن قبلیو برگردوندن
زده بود تعمیرات ادمینارو اچار بدست در حال طراحی دکور انجمن فرض کردم:/نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 بین خودمون باشه یه خل و چلی زد تم مشکی انجمن به باد رفت اونم درست کردن ..!
-
Kosar A003 بین خودمون باشه یه خل و چلی زد تم مشکی انجمن به باد رفت اونم درست کردن ..!
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf دسش درد نکنع واقعن
الان بین منو تو و تودلی موند خواهرم -
من تصور میکنم بهترین تعریفی که از انسان میشه کرد اینه: انسان موجودیست ک به همه چیز عادت میکند
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حتی اونجایی ک با خودش میگه دیگه تمومه.
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوراااااا
مدل تیره درست شد -
@black-wo_olf دسش درد نکنع واقعن
الان بین منو تو و تودلی موند خواهرمنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 اع ببخشید رفدم پروفتونو دیدم ظاهرا شما خواهر نیسی برادر ممدی