قرار صبحگاهی:)
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani نکنه امروزم صلاح میدونید نگید؟
سلام
نه درگیر زیست بودم نیمدم
خب من ساعت 7 بیدار شدم بدلیل اینکه دیشب یک و نیم خوابیدم -
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani نکنه امروزم صلاح میدونید نگید؟
سلام
نه درگیر زیست بودم نیمدم
خب من ساعت 7 بیدار شدم بدلیل اینکه دیشب یک و نیم خوابیدم -
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءسلام
خواب:۲۳
بیداری:۷:۳۰ -
امروز یه صبح فوقالعاده است اگر تاحالا شروع نکردی امروز شروع کن
-
امروز یه صبح فوقالعاده است اگر تاحالا شروع نکردی امروز شروع کن
Yasamin Mohammdi امروز دنبال یکی هستم فارسی کمک کنه
-
سلاااااااااااااااااااممممممممم به همه
خواب:1ونیم
بیداری:5ونیم
برعکس دیروز امروزخوش موقع پاشدم
اییییییینه -
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءسلام صبحجمعهتون بخیر
خواب:۱:۱۰
بیداری:۷:۳۰ -
سلامی چو بوی خوش آشنایی/بدان مردم دیده روشنایی
۲
۸
بهترین شیوه زندگی
آن نیست که
نقشههایی بزرگ
برای فردایت بکشی.
آن است که وقتی
آفتاب غروب میکند
لذت یک روز آرام
را چشیده باشی..
️
️
️
-
سلام
صبحتون به خیروخوشی
خواب1ونیم
بیداری8ونیم
نمودارمدت خوابموتویه هفته رسم کنم یه چیزی تومایه های الکتروکاردیام میشه فک کنم... -
سلاااااممم!!
من خیلی وقت بود نیومده بودم آلا...
صبح هم که اومدم پیداش نکردم! @-@
امروز پنج صبح پاشدم:)
سحر خیز ترین تون هستم یا نه؟!پ. ن: اصلا منو یادتونه؟! =)) فک کنم فقط یکی دوبار اینجا اومدم...
-
سلاااااممم!!
سحر خیز ترین تون هستم یا نه؟!پ. ن: اصلا منو یادتونه؟! =)) فک کنم فقط یکی دوبار اینجا اومدم...
@dr-reyhaneh سلام
نه من شمارویادم نمیاد
ولی به هرحال خوش اومدین -
سلاااااممم!!
@dr-reyhaneh بسم الله
من هر کسیو یادم میاد ولی شما مطمئنی اسمتون همین بوده؟
عاخه من اسم ریحانه رو بخاطر نمیارمشاید اومدین من باهاتون حرف نزدم......ولی خدایی تو سطر جدول سخرخیزایی احسنت
.... ما اینجا یکی داریم هر از گاهی تورژوسانس و پلاسمولیزه میشه ولی در کل سحرخیزمونه
-
@dr-reyhaneh بسم الله
من هر کسیو یادم میاد ولی شما مطمئنی اسمتون همین بوده؟
عاخه من اسم ریحانه رو بخاطر نمیارمشاید اومدین من باهاتون حرف نزدم......ولی خدایی تو سطر جدول سخرخیزایی احسنت
.... ما اینجا یکی داریم هر از گاهی تورژوسانس و پلاسمولیزه میشه ولی در کل سحرخیزمونه
@ermia-mirzakhani دقیقا
-
@ermia-mirzakhani از سلاح سرد دیگه استفاده نمیکنی؟