-
@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mono یعنی چی ..! من رفتم چک کردم .. عکس دو تا دختر حذف کردن از کتاب ریاضی سوم؟ خب باشه ! عوضش عکس سه تا دختر رو علوم تجربی همون سال هست (چطور قبلش که نسبت 5 به 3 بود پسرا معترض نشدن؟-_-) .. بعد این عکس شهید که می گید رو کدوم جلده کتابه دقیقا ما هم فیض ببریم ازش ؟ در خصوص سهمیه من اطلاع چندانی ندارم ولی با توجه به پیش مطالعه ای که داشتم گفته می شه درصد شرکت کنندگان دختر در کنکور سراسری خیلی بیشتره .. حالا اگه فرض کنیم 50 تا صندلی برای پسرا داشته باشیم و 50 تا صندلی برای دخترا، خب دخترا شانس کمتری برای تصاحب یکدوم از اون صندلیا دارن (چون تعدادشون بیشتره) .. ولی در این خصوص که بعله تو جامعه ما تبعیض جنسیتی موج می زنه با شما کاملا موافقم ..
چ ربطی ب معترض شدن پسرا دقیقن داره؟
کتاب ریاضی یازدهم تجربی صفحه ۵۶
ربطی ب تعداد شرکت کننده نداره اونا سهمیه دارن
موج ک هیچی کل جامعمون تبعیضهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMono به هر حال افرادی هم که به تبعیض دامن زدن در نهایت مهتاج به جنس مخالفشون هستن .. والا ..-_-!
-
شیطان زمانه ات رو بشناس ...
همون ک میاد رو شونت میزنه میگه بابا دو تا جواب ک این حرفا رو نداره بگو برهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R ای خداااااااا ..
-
نازنین جمالی 0 خب خوب بود ان شالله
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz اره خداروشکر با تقلب
-
نازنین جمالی 0 خب خوب بود ان شالله
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz اره خداروشکر با تقلب
-
mahla bpz اره خداروشکر با تقلب
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 چرا دوبار دوبار جواب میدی
-
نازنین جمالی 0 چرا دوبار دوبار جواب میدی
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz تا دوبار دوبار لایک بگیره ..! (ذهن خلاق!)
-
اصن چرا عکس بچه مریم میرزا خانی و نزدن؟
مگ اون کارش کمتر عز اونا بود؟ -
mahla bpz تا دوبار دوبار لایک بگیره ..! (ذهن خلاق!)
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf پوففف
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونسم میشه با اطلاعات درسیت پول دراورد :|
سوال جواب بده پول بگیر :|
-
هوا سرده یا من سردمه؟
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R الان عذاب وجدان داری
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf قضاوت
نتم ضعیفه نمیاد نمیاد یه دفه دوتا میاد
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R الان عذاب وجدان داری
-
شیطان زمانه ات رو بشناس ...
همون ک میاد رو شونت میزنه میگه بابا دو تا جواب ک این حرفا رو نداره بگو برهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R الان چون جواب دادی عذاب وجدان داری؟؟؟
-
یه جمله معروفی هست که میگه
اگه بخوای کاریو انجام بدی راهشو پیدا میکنی
و اگه نخوای انجامش بدی بهونشو
تودلیه مهربون خداحافظت تا کنکور
amirh_hmyf سپاس گزارم ازتون که همیشه باعث میشید من به خودم بیام.نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یه جمله معروفی هست که میگه
اگه بخوای کاریو انجام بدی راهشو پیدا میکنی
و اگه نخوای انجامش بدی بهونشو
تودلیه مهربون خداحافظت تا کنکور
amirh_hmyf سپاس گزارم ازتون که همیشه باعث میشید من به خودم بیام.خداحافظت عزیز جاااان
ای خدا ادمیزاد بخاطر جایزه چه میکنه
یکی به من جایزه بده کلا هیچ جا نمیامamirh_hmyf اگه حتی زیر ابی بیاد من باخبر میشم شما هم باخبر میکنم جایزشو ندین
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf قضاوت
-
H_R الان چون جواب دادی عذاب وجدان داری؟؟؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 نه باوا همانا که وی انسانی خَیّر و نیکوکاریه ..
-
H_R الان چون جواب دادی عذاب وجدان داری؟؟؟
نازنین جمالی 0 کسی بودم ک ب بنی بشر نمیرسوندم
-
@black-wo_olf قضاوت
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 دیشب منم اینجور شدم