دلت از این دنیا چی می خواد؟
-
انشاالله برسی
میدونم چی میگی درک می کنم ♡
@Ermia-Mirzakhani
Mahsa Najafiاگه وقت داشته باشید داستان عشقولیه خودتون رو بگید برام جالبه بدونم چطور گرفتار شدید و چطور رفتار کردید با حستون و غیره و غیره
@l. Love. Lover
pouya hosein pour 💔💔😂😂ماهیت چیزی که همه امون میگیم یکیه ولی من نوع عشقم با شماها فرق داره برا همین چیزی نگم بهتره💔😂😂😂
-
pouya hosein pour
والا هرچی زور زدم نفهمیدم این چی چی شعره😂😂
ولی ظاهرا بقیه خوششون اومد ما هم واسه این ک با کلاس باشیم میگیم خوب بود افرین بهت😎
و آرزو هام...
بیشتر دلم میخواست پول دار باشم
*منظورم از پولدار بودن رو فک کنم هیچ کدوم نفهمیدید
عقده پول و اینجور چیزا ندارم...از بچگی ی رویا داشتم
این ک اینقققدرررر پول داشته باشم ک بتونم همه فقیر های دنیا رو بی نیاز کنم....درسته عملی نمیشه و فقر هیچ وقت از بین نمیره ولی خب بازم میتونم دست خیلیا رو بگیرم
سنمم ک رفت بالا ی خونه باغی چیزی بگیرم روستا باشه بهتره(البته اینترنت نداشته باشه نمیام😂👊) میرم اونجا زندگی میکنم
اگه ی حاج خانومی چیزی هم باهامون باشه ک چ بهتر😂😂Amir Ezadpanah 😂😂😂چه خوش اشتهااا
حاج خانومم میخواد
دیگه چی؟
چهار تا بچه قد و نیم قد نمیخوای احیانا؟😂🏹 -
pouya hosein pour 💔💔😂😂ماهیت چیزی که همه امون میگیم یکیه ولی من نوع عشقم با شماها فرق داره برا همین چیزی نگم بهتره💔😂😂😂
@ermia-mirzakhani
نگی مردم منفی فک میکنن و پشت گوشی هاشون حرف در میارن
-
Amir Ezadpanah 😂😂😂چه خوش اشتهااا
حاج خانومم میخواد
دیگه چی؟
چهار تا بچه قد و نیم قد نمیخوای احیانا؟😂🏹@ermia-mirzakhani
حراج کردی؟
منم برا پدر بزرگم بگیرم کلدو کنم 😝 -
@ermia-mirzakhani
حراج کردی؟
منم برا پدر بزرگم بگیرم کلدو کنم 😝pouya hosein pour 😂😂😂😂عارهه بیا این وَر بازار
بچه داریم...حاج خانم داریم... بیااا آتیش زدم به مالم😂😂💔 -
@ermia-mirzakhani
حراج کردی؟
منم برا پدر بزرگم بگیرم کلدو کنم 😝یعنی کادو کنم اشتباه تایپی کلدو شد😂
-
@ermia-mirzakhani
نگی مردم منفی فک میکنن و پشت گوشی هاشون حرف در میارن
pouya hosein pour 🙄💔بیارن😜
من مطمئنم عشقم با شماها فرق داره برا همین نمیگم😐🏹🏹اصرار نکن که با قمه میامااا🔪😂 -
pouya hosein pour 🙄💔بیارن😜
من مطمئنم عشقم با شماها فرق داره برا همین نمیگم😐🏹🏹اصرار نکن که با قمه میامااا🔪😂@ermia-mirzakhani
اسرار کردم با قصه و پسته بیا
ولی هر جور میای بگو -
Amir Ezadpanah 😂😂😂چه خوش اشتهااا
حاج خانومم میخواد
دیگه چی؟
چهار تا بچه قد و نیم قد نمیخوای احیانا؟😂🏹@ermia-mirzakhani
اقاااا 😂😂😂😂
گیر دادی ب زن گرفتن منااا
خو ادم پیر بشه حرکات عجیب میزنه😂😂
از منم بعید نیس -
@ermia-mirzakhani
اقاااا 😂😂😂😂
از منم بعید نیسAmir Ezadpanah 😂😂😂😂عاغااا درسته آدم که یه سن و سالی ازش میگذره حال و هوای جِوونی بش دست میده😏داداش اصلا شما زن بگیر ۲ تا هم بگیر(اصلا سهم منم برا تو) چه عیبی داره..جوونی کن😂😂💔
-
@ermia-mirzakhani
اقاااا 😂😂😂😂
از منم بعید نیسچون بعید نیست پرسیدم
باشه نگو
راحتی عشقولاراحتی منه
ولش -
Amir Ezadpanah 😂😂😂😂عاغااا درسته آدم که یه سن و سالی ازش میگذره حال و هوای جِوونی بش دست میده😏داداش اصلا شما زن بگیر ۲ تا هم بگیر(اصلا سهم منم برا تو) چه عیبی داره..جوونی کن😂😂💔
@ermia-mirzakhani
مگه تو می خوای زن بگیری؟
-
@ermia-mirzakhani
مگه تو می خوای زن بگیری؟
pouya hosein pour نه بابا😂😂
-
انشاالله برسی
میدونم چی میگی درک می کنم ♡
@Ermia-Mirzakhani
Mahsa Najafiاگه وقت داشته باشید داستان عشقولیه خودتون رو بگید برام جالبه بدونم چطور گرفتار شدید و چطور رفتار کردید با حستون و غیره و غیره
@l. Love. Lover
pouya hosein pour اخراج میشیم
-
Amir Ezadpanah 😂😂😂😂عاغااا درسته آدم که یه سن و سالی ازش میگذره حال و هوای جِوونی بش دست میده😏داداش اصلا شما زن بگیر ۲ تا هم بگیر(اصلا سهم منم برا تو) چه عیبی داره..جوونی کن😂😂💔
@ermia-mirzakhani
اینجا ی پیرمرد ۸۷ ساله میشناسم دوقلو اورده سه سالشونه😕😂
باوا ببین من ی زمانی خیلی خجالتی بودم خیییلیییی ینی بم میگفتن زن بگیر گریه میکردم😂😂
پدربزرگم اومد همه جا باهام از این شوخیا کرد...الان کل فامیل منو دست میندازن ک تو هنوز زن نگرفتی و فلان😐😐😐😐😐متولد ۸۲م منه بدبخت
واسه همینه این حرفا عادیه ک زن بگیرو اینا😂😂 -
@ermia-mirzakhani
اسپم چیه?
-
@Ermia-Mirzakhani
اره بنظرم
الان باهامون برخورد قانونی میکنن -
@ermia-mirzakhani
اینجا ی پیرمرد ۸۷ ساله میشناسم دوقلو اورده سه سالشونه😕😂
باوا ببین من ی زمانی خیلی خجالتی بودم خیییلیییی ینی بم میگفتن زن بگیر گریه میکردم😂😂
پدربزرگم اومد همه جا باهام از این شوخیا کرد...الان کل فامیل منو دست میندازن ک تو هنوز زن نگرفتی و فلان😐😐😐😐😐متولد ۸۲م منه بدبخت
واسه همینه این حرفا عادیه ک زن بگیرو اینا😂😂Amir Ezadpanah ماشاالله😐کلا خوش اشتها بودن تو خونتونه انگار
بچه ها جدی جدی دیگه اسپم ندیم تاپیک قفل میشه من عذاب وجدان میگیرم🔪 -
Amir Ezadpanah ماشاالله😐کلا خوش اشتها بودن تو خونتونه انگار
بچه ها جدی جدی دیگه اسپم ندیم تاپیک قفل میشه من عذاب وجدان میگیرم🔪@ermia-mirzakhani
تاپیک شده برو بالا رو نگا کن!