-
pouya hosein pour آری برادرم
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی خوشبختم
-
@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
_F_SSU_ چرته .. منبع تامین منابع برق معمولا از گردش گاز تامیین می شه .. از اونجایی که ایران در حال گسترشه روزانس دیگه با گاز نمی شه این برق رو تامیین کرد .. خیلی از کشورای وسیع از انرژی هسته ای برای تامیین برق استفاده می کنن ما هم این نعمت رو دفنش کردیم ..-____-
بله
منم تایید نکردم صرفا خبر رو گفتمنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده_F_SSU_ نه دارن گاز رو میفروشن
-
؟ توش بشن جمع تورکا که بزنم تاپیک یه
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour پیشنهاد خوبیه ولی نزن چون از هر زبانی هست ما تک نیستیم
-
مهدیس فیروزی خوشبختم
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour همچن شمام تبریز؟
-
pouya hosein pour پیشنهاد خوبیه ولی نزن چون از هر زبانی هست ما تک نیستیم
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی معنیش رو هم می گیم که مشکلی هم پیش نیاد و هم اونجا به بگیه هم ترکی یاد میدیم که همه ترک شن
-
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیع...........منم میخوام ترکی یادبگیرم:///
-
pouya hosein pour همچن شمام تبریز؟
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شدهمهدیس فیروزی
اره تو مرز رشدیه شما کجا هستین اگه نگید هم مشکلی نیست -
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
موافقم
گرچه من هم تورک نیستم ولی با اقتضای دانشگاه تاحدودی بلدم -
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درست توی حساس ترین شرایط اینستا باید هنگ کنه..........اخه چرااااع!
-
درست توی حساس ترین شرایط اینستا باید هنگ کنه..........اخه چرااااع!
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani چون شرایط جنگی به اینستا حاکمه ..
-
zeinab dehghani چون شرایط جنگی به اینستا حاکمه ..
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf =| آرزو ب دل موندم ی بار من ی چی بگم و ب جنگ ربط ندین
-
@black-wo_olf =| آرزو ب دل موندم ی بار من ی چی بگم و ب جنگ ربط ندین
zeinab dehghani بمون بمون
-
مهدیس فیروزی معنیش رو هم می گیم که مشکلی هم پیش نیاد و هم اونجا به بگیه هم ترکی یاد میدیم که همه ترک شن
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour خود دانی من کسی نیسم که نظری باشه خود میدونی چ کنی
-
مهدیس فیروزی
اره تو مرز رشدیه شما کجا هستین اگه نگید هم مشکلی نیستنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour میترسم ریمو شم وگرنه مشکلی نیس
تبریز(نصف راه) -
مهدیس فیروزی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
موافقم
گرچه من هم تورک نیستم ولی با اقتضای دانشگاه تاحدودی بلدمنوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده_F_SSU_ چ خوب ی معرفی کوچیک لازم دارم
-
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایندفعه رو بامن راه بیاد.....
-
سلام به تو دلیای گل
خوبین یا خوشین؟ -
محمد و نرجس به جا لایک جواب سلام بدین زیر آبیا
-
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه میخواستی ول بگردی اینترنت مثل چی برات کارمیکرداماحالا ک وسط بحثی باید اینجوری فس فس کنع
-
فیک_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
محمد و نرجس به جا لایک جوابم سلام بدین زیر آبیا
یا موسی بن جعفر
اشنا یی :|