-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ماهم....
R karimzadeh -
zeinab dehghani امروز از یکی میپرسیدم که الان سال تو کدوم سالیم کدوم ماهیم و کدوم روز
در این حددددد پرتم امروز🥺
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zt-d در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani امروز از یکی میپرسیدم که الان سال تو کدوم سالیم کدوم ماهیم و کدوم روز
در این حددددد پرتم امروز🥺
آآآآآآآآخ زهرا.....نگوووواینقده از افتخاراتت نگو ...منوشرمنده میکنی
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زندگی بدین معنا نیست ک زندگی تان از پیش تعییین شده است،پس اینکه همه چیز را ب قسمت بسپاریدودر موسیقی دنیا نقشی نداشته باشیدحماقت محض است.موسیقی دنیا از آنِ همگان است و درچهل سطح ساخته می شود . سرنوشت تو سطحی است که تو آهنگت را می نوازی . تواجازه ی تعویض سازت را نداری ولی اینکه سازی ک داری را چطور بنوازی کاملا دردستان توست
قاعده ی بیست و نهم شمس تبریزی
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره 2 ساعت دیگه مدیریت خانواده دارم حتی نمی دونم تا درس چندمه
..!
-
بهاره 2 ساعت دیگه مدیریت خانواده دارم حتی نمی دونم تا درس چندمه
..!
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf سلام میتونید امتحان فارسی کمکم کنید؟
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMIR 8 سلام من فارسی خودمو 12 گرفتم ..
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
باشه ممنون
-
سلام صبحتون بخیر
امیدوارم روز خوبی داشته باشین -
سلام صبحتون بخیر
امیدوارم روز خوبی داشته باشیننوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi سلام همچنین
ببخشید شما میتونید امتحان فارسی کمکم کنید؟ -
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساعت8شد ولی آزمون سه آ برام نمیاد بالا://
-
Mahsa Najafi سلام همچنین
ببخشید شما میتونید امتحان فارسی کمکم کنید؟AMIR 8 شرمنده من فارسی افتضاحم ولی بزار تاپیک بچهای پایه بلد بودم حتما کمک میکنم
-
AMIR 8 شرمنده من فارسی افتضاحم ولی بزار تاپیک بچهای پایه بلد بودم حتما کمک میکنم
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMIR 8 شرمنده من فارسی افتضاحم ولی بزار تاپیک بچهای پایه بلد بودم حتما کمک میکنم
باشه
ممنون -
Alireza K 1 در سه آ گفته است:
Bio خو الان میخوای چکار کنی مثلا کانون هم با اون اوبوهت چن بار قطع شد سر آزمون من خودم دو سه بار برام اشتباه مشخصات داده بود
این مشکلو من با کانون نداشتم تا الان و حداقل برنامه شون سرجاشه! شما ریاضیا این فشاری ک رو ما هستو ندارین! این حرکتا واقعا اعصاب خورد کنن
ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شدهBio همچی میگی انگار فقط تجربی درس میخونن
وقتی 8تا کتاب ریاضی داشتی بیا بگو کدوم سختهاگه دکترا بلد بودن 2ساله واکسن درست میکزدن
فقط دکتر بودن مد شده وگرنه ..... -
Bio همچی میگی انگار فقط تجربی درس میخونن
وقتی 8تا کتاب ریاضی داشتی بیا بگو کدوم سختهاگه دکترا بلد بودن 2ساله واکسن درست میکزدن
فقط دکتر بودن مد شده وگرنه .....Alireza K 1 ول کن عزیز من. اصلا بحث نکن. اینا کسایین که فکر میکنن ریاضیا دارن بلانسبت شما و بقیه گاو میچرونن! ولش کن
-
فقط دکتر بودن مد شده وگرنه .....نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 در سه آ گفته است:
فقط دکتر بودن مد شده وگرنه .....تو هین نکنین لطفا
با تشکر
زیستی که ما تجربیا میخونیم خیلی سخت تر از ۸ تا ریاضی شماست . -
با تشکر
زیستی که ما تجربیا میخونیم خیلی سخت تر از ۸ تا ریاضی شماست .Fateme S 0 هر رشته ای سختی های خودش رو داره دوست عزیز. نه شما نسبت به سخت بودن این 8 تا کتاب اطلاع داری نه ما نسبت به سخت بودن 3 کتاب زیست.
-
با تشکر
زیستی که ما تجربیا میخونیم خیلی سخت تر از ۸ تا ریاضی شماست .اره دیگه الان اکه از بچه پنج ساله هم بپرسیم دماغ و دهن سخت تره یا دو دو تا چهارتا میفهمه
هر درس سختی خودشو داره و اینطوری نیست که بگیم ما داریم هر روز عشق و حال میکنیم
-
Fateme S 0 هر رشته ای سختی های خودش رو داره دوست عزیز. نه شما نسبت به سخت بودن این 8 تا کتاب اطلاع داری نه ما نسبت به سخت بودن 3 کتاب زیست.
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط Fateme S 0 انجام شدهMahdi Jafari 1 در سه آ گفته است:
Fateme S 0 هر رشته ای سختی های خودش رو داره دوست عزیز. نه شما نسبت به سخت بودن این 8 تا کتاب اطلاع داری نه ما نسبت به سخت بودن 3 کتاب زیست.
حرف ما هم همینه
جالبه
اسمش فقط رشته ریاضی فیزیکه
ریاضیش رو ما تجربیا میخونیم
فیزیکش که هییییییییچ تفاوت خاصی با فیزیک تجربی نداره تا الان فقط سال دهم یه فصل بیشتر داشتن
بعد به دکترا هم توهین میکنن
من نه اهل دعوام نه کل کل و بی احترامی
فقط خواستم بگم احترام ما تجربیا حفظ نشه ما هم بی احترامی بلدیم -
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۹، ۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان اسپم ندید میتونید تشریف ببرید تودلی...
-
Mahdi Jafari 1 در سه آ گفته است:
حرف ما هم همینه
جالبه
اسمش فقط رشته ریاضی فیزیکه
ریاضیش رو ما تجربیا میخونیم
فیزیکش که هییییییییچ تفاوت خاصی با فیزیک تجربی نداره تا الان فقط سال دهم یه فصل بیشتر داشتن
بعد به دکترا هم توهین میکنن
من نه اهل دعوام نه کل کل و بی احترامی
فقط خواستم بگم احترام ما تجربیا حفظ نشه ما هم بی احترامی بلدیمFateme S 0 ای خدا بعد میگن چرا مملکت موشک داره واکسن نداره
مردم فقط دهن بین شدن باطن کار رو ندیدن میان برا خودشون استدلال بیرون میدن