-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
چ خبرا ؟
اوضاع رو به راهه؟همه چی تقریبا خوبه فکرای چدید و نویی به ذهنم داره میرسه برا تابستون 96
اندفه ببینم میتونم با برنامه چیزی رو پیش ببرم یا نه
-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آلا خیلی وقته فیلم نمیذاره چند روز پیش شنیدم که انگار کلا چم شده ولی سریع انکارش کردم
-
@Dr.Bernosi
چ خبرا ؟
اوضاع رو به راهه؟همه چی تقریبا خوبه فکرای چدید و نویی به ذهنم داره میرسه برا تابستون 96
-
@Dr.Bernosi
چ خبرا ؟
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
چ خبرا ؟
منظورم توی زیست بود که تو انچمن یکاری بکنم
-
آلا خیلی وقته فیلم نمیذاره چند روز پیش شنیدم که انگار کلا چم شده ولی سریع انکارش کردم
-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
آخرین هوای ورودی به دستگاه تنفس توی یه دم عمیق چه هواییه؟ کسی میتونه بگه؟
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهلقمه مهروماه منظورتونه؟!
-
لقمه مهروماه منظورتونه؟!
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
بله
اونم ژنتیک یا بدن انسان -
@Dr.Bernosi
بله
اونم ژنتیک یا بدن انساننوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
بله
اونم ژنتیک یا بدن انساندارمشون ولی بدرد نمیخورن
-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو این مدت ژنتیک میخواین بخونین؟!
-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یا برای تابستون؟!
-
rezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
بله
اونم ژنتیک یا بدن انساندارمشون ولی بدرد نمیخورن
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
از چ لحاظ شما تست زدید که میگید من گیاهی و جانوری رو دارم چون جانوری بیشتر چیزهایی که گفته رو من توی سال 95 وبیشتر تست های گاج نقره ای دیدم -
@Dr.Bernosi
از چ لحاظ شما تست زدید که میگید من گیاهی و جانوری رو دارم چون جانوری بیشتر چیزهایی که گفته رو من توی سال 95 وبیشتر تست های گاج نقره ای دیدمنوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
از چ لحاظ شما تست زدید که میگید من گیاهی و جانوری رو دارم چون جانوری بیشتر چیزهایی که گفته رو من توی سال 95 وبیشتر تست های گاج نقره ای دیدمرو چانوریش که من واقعا چیزی نمیگم حرف نداره! ولی خب گیاهی و ژنتیک و انسانش به کار من نیومد
-
یا برای تابستون؟!
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
نه راستشو بخواین خوندم اینا رو هم برای محکم کاری دارم میخونم اخه ژنتیک کار یه ماه دو ماه نیست ولی بقیه همه فهمیدنیه -
@Dr.Bernosi
نه راستشو بخواین خوندم اینا رو هم برای محکم کاری دارم میخونم اخه ژنتیک کار یه ماه دو ماه نیست ولی بقیه همه فهمیدنیهنوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
نه راستشو بخواین خوندم اینا رو هم برای محکم کاری دارم میخونم اخه ژنتیک کار یه ماه دو ماه نیست ولی بقیه همه فهمیدنیهاگه میخواین انسانو بخونین خود کتابو بخونین! راحته خدایی!
-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته +تست!
-
rezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
از چ لحاظ شما تست زدید که میگید من گیاهی و جانوری رو دارم چون جانوری بیشتر چیزهایی که گفته رو من توی سال 95 وبیشتر تست های گاج نقره ای دیدمرو چانوریش که من واقعا چیزی نمیگم حرف نداره! ولی خب گیاهی و ژنتیک و انسانش به کار من نیومد
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
اهان پس خوب نیست چون جانوریش حرف نداشت خیلی مجاب شده بودم برم بقیشو بگیرم مثلا تو گیاهیش اضافه گویی کرده که فک کنم یه مقداری خوبه -
@Dr.Bernosi
اهان پس خوب نیست چون جانوریش حرف نداشت خیلی مجاب شده بودم برم بقیشو بگیرم مثلا تو گیاهیش اضافه گویی کرده که فک کنم یه مقداری خوبهنوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
اهان پس خوب نیست چون جانوریش حرف نداشت خیلی مجاب شده بودم برم بقیشو بگیرم مثلا تو گیاهیش اضافه گویی کرده که فک کنم یه مقداری خوبهتوی زیست مهروماه همین چانوری و عربی همراه و ادبیاتش کلا خیلی خوبن!
-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راستی مزاحم نشم اخرین سوالم روبپرسم ببخشید شما برای زبان انگلیسی تست میزنید فقطیا همایش روهم نگاه کردید کلا همایش خوبمن ندیدم تو نت شما سراغ ندارید چون اقای شهاب اناری هم همایش هاشو گذاشته الان هم نمیدونم چ کنم فک کنم همون تست بپروباید بزنم
شما فیلم هم میبینید -
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو این مدت اگه میخواین زیست بخونین کل پیش 2 + کل انسان +گیاهی بتونین بخونین به درصد خوبی میرسین